• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

shutterstock خرید عکس های سایت

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
سلام
کسی از دوستان عکس های Business سایت shutterstock.com رو داره?

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
خوب اینم سایزش هم سایز عکس ها منه که :D 4000 و 3000 و...
اما خوب برای من حداقل فروشش 60 گیگه:D و میانگین عکس های JPG روی 2 مگه و تا 10 مگ هم هست tif هم تا n
آرم و نوشته هم نداره ، طلبه ای؟ :D

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
خوب اینم سایزش هم سایز عکس ها منه که :D 4000 و 3000 و...
اما خوب برای من حداقل فروشش 60 گیگه:D و میانگین عکس های JPG روی 2 مگه و تا 10 مگ هم هست tif هم تا n
آرم و نوشته هم نداره ، طلبه ای؟ :D

عکس های که شما دارید ماله چه سایتی هست؟

در ضمن من فقط Business میخوام ، من اگه این سایت تو دمو عکسا آرم سایتشو نمی زد همیناشم کافی بود برام چون کیفیت خیلی بالا حجم کارها رو زیاد میکنه چه html و چه flash

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
عکس های که شما دارید ماله چه سایتی هست؟

در ضمن من فقط Business میخوام ، من اگه این سایت تو دمو عکسا آرم سایتشو نمی زد همیناشم کافی بود برام چون کیفیت خیلی بالا حجم کارها رو زیاد میکنه چه html و چه flash

12-15 سایتی میشه البته حجمشون بالای 200 گیگه اما 60 گیگش فعلا فروشیه

پس نه زیاد عکس هام به دردتون نمیخوره :happy: خوب چرا اکانتشو نمیخرین؟ فکر کنم ماهی 150$ باشه برای 750 عدد دانلود

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
اگر عکس خاصی مورد نظرتون هست، من اونجا اکانت دارم و میتونم براتون خرید کنم.

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
اگر عکس خاصی مورد نظرتون هست، من اونجا اکانت دارم و میتونم براتون خرید کنم.

بابا ایول
یکی پیدا شد تو این سایت اکانت داشته باشه :)
آقا یه سوال فقط وقتی مثلن به اکانتت لوگین میشه بازم رو عکس های پیش نمایش آرم سایتشونو میزنن یا فقط برای عضوهای Free میزنن ؟

برای هر عکس چند میگیری ؟

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
12-15 سایتی میشه البته حجمشون بالای 200 گیگه اما 60 گیگش فعلا فروشیه

پس نه زیاد عکس هام به دردتون نمیخوره :happy: خوب چرا اکانتشو نمیخرین؟ فکر کنم ماهی 150$ باشه برای 750 عدد دانلود

میشه چند تا نمونه عکس Business بدید ، اخه 150$ هست شوخی نیست حقوق 1 ماهه یه کارگرم نیست باید ببینم من از این عکس چند متونم در بیارم، مثل اگه نصف این قیمت بود حتما اکانت ازشون میخریدم :lol:

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
میشه چند تا نمونه عکس Business بدید ، اخه 150$ هست شوخی نیست حقوق 1 ماهه یه کارگرم نیست باید ببینم من از این عکس چند متونم در بیارم، مثل اگه نصف این قیمت بود حتما اکانت ازشون میخریدم :lol:

تو همین امضام 2-3 موردی هست که مثلا از هر کدوم 100 یا 200 تا در همین حد موضوع هست (نه یکی کم نه یکی زیاد) دقیق نمیدونم busines هاش چقدر میشه اما یه DVD هست در کل

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
بابا ایول
یکی پیدا شد تو این سایت اکانت داشته باشه :)
آقا یه سوال فقط وقتی مثلن به اکانتت لوگین میشه بازم رو عکس های پیش نمایش آرم سایتشونو میزنن یا فقط برای عضوهای Free میزنن ؟

برای هر عکس چند میگیری ؟
حتی اگر عضو هم باشید، باز هم واترمارک روی عکسها میندازه.

من متاسفانه به دلایلی الان از ShutterStock نمیتونم براتون تهیه کنم، ولی بجای اون iStockPhoto.com رو پیشنهاد میکنم که عکسهای بسیار حرفه‌ای تر و زیباتری داره و در مجموع یک سرو گردن از ShutterStock بالاتره. برای خرید از این فعلا مشکلی ندارم. قیمت رو هم براتون PM میکنم.

بالا