• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

SIEMENS Pocket PC

pinnacle

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ديديم بازار گوشيهاي جديد داغه گفتيم ما هم يه سهمي داشته باشيم.
[
SX66_lg.jpg

SX66 Pocket PC Phone

Network frequency 850/900/1800/1900 GSM™/ GPRS MHz Systems
SIM card SIM Plug-in (3V/1.8), SAT class 3
SIM Application Toolkit yes, class 3
Technical Specifications print technical data
Antenna integrated
Weight 7.4 oz.
Dimensions (L x W x H) 2.82 x 4.92 x 0.74 inches
Battery
Standard battery Lithium-Ion
Stand-by time 2) (with standard battery) up to 200 hours
Talk time 2) (with standard battery) up to 4 hours
2) subject to local and network conditions
Display
Display 3.5" transflective TFT-LCD with back-light LEDs, touch screen, up to 240 x 320 pixels, up to 64k color
Standard Features
Reminder list yes
Calculator yes
SMS (Short Message Service) yes
Picture Messaging yes
Redial list yes
List of calls received / missed yes
Date and time stamp for missed calls yes
Menu format yes
Call wait / call hold yes, but operator dependent
Conference call yes, but operator dependent
Call forward yes, but operator dependent
Display call timer yes
Keypad lock yes
Silent Alert (vibration) yes
Calling Line Identification (CLI) yes
Call filter yes
Special Features
Bluetooth yes
Multi Media Messaging yes, rel.4, for text, picture, audio and video messaging
Hands free talking yes
Video/Audio playback
Audio supported formats WAV/WMA/MP3 Stereo
Integrated Software
Microsoft Outlook™ synchronization Microsoft® Outlook email/calendar/contacts/tasks/notes synchronization
Data
Data exchange with PC WiFi (802.11b), Bluetooth®, USB and IrDA
Infrared interface (IrDA) yes
Fun and Function
MP3 player yes
MultiMediaCard™ slot SD IO capable SD/MMC slot
Package
standard USB Sync Station, Li-Ion Polymer Battery, Headset, Spare Stylus, Travel Charger, 22-pin DC Jack Converter, Carry Case, User Manual, Quick Start Guide, Companion CD​

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خيلي ممنون از پست شما... اين همون htc blue angel هست.. كه در آمريكا توسط cingular ارائه ميشه.. اگه به عكسي كه گذاشتين هم نگاه كني cingular رو ميبيني بر روي گوشي.. در ايران ما اين دستگاه رو با brand name ديگري داريم كه قبلا خيلي زياد اينجا راجع بهش صحبت شده. imate pda2k

pinnacle

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mahdeen :
خيلي ممنون از پست شما... اين همون htc blue angel هست.. كه در آمريكا توسط cingular ارائه ميشه.. اگه به عكسي كه گذاشتين هم نگاه كني cingular رو ميبيني بر روي گوشي.. در ايران ما اين دستگاه رو با brand name ديگري داريم كه قبلا خيلي زياد اينجا راجع بهش صحبت شده. imate pda2k

با سلام :)
دوست عزيز اين گوشي از سري HTC Blue Angel هست كه توسط شركت HTC كه يك شركت تايواني است طراحي شده است و نه توسط cingular . شركت cingular يك شركت خدمات دهنده بيسيم در امريكا ست كه اين گوشي رو ساپورت ميكنه و يكي از مزاياش هم براي مشتريانش اينه كه تو محدوده تحت پوشش اين سرويس دهنده قيمت گوشي پايينتره و ظاهرا SX66 يا همون HTC Blue Angel براي استفاده از اين سرويس بهينه شده.
تا حالا چند شركت امتياز HTC Blue Angel رو خريداري كردن واين گوشي رو توليد ميكنن كه i-mate هم يكي از اين شركتهاست.حالا چرا شركت SIEMENS هم اقدام به توليد Blue Angel كرده ميتونه دلايل متعددي داشته باشه.
اگر خا طرتون باشه تنها گوشي smart phone اين شركت SX1 بود وتا حالا اقدام به توليد نمونه ديگري اين نوع گوشيها و Pocket PC كه داراي سيستم عامل هستند نكرده بود و توليد SX66 نشانگر رويكرد جديد اين شركت براي توليد اين نوع از گوشيهاست.به نظر مياد شركت SIEMENS در حال سنجش بازار اين گوشيهاست و در نظر داره ميزان استقبال بازار از Pocket PC با برند SIEMENS رو ارزيابي كنه و با يك ديد درست گام به اين عرصه جديد بگذاره. و براي اين HTC Blue Angel رو انتخاب كرده كه هزينه زياد طراحي رو متحمل نشه وبا كمترين هزينه بازار اين محصولات رو محك بزنه و در دست بگيره.با توجه به محبوبيت SIEMENS انتظار ميره كه در اين عرصه موفق بشه.
با توجه به توضيحات فوق SX66 و i-mate pda2k فرق چنداني با هم ندارند مگر اينكه شايد بعضي از مشكلات i-mate pda2k در SX66 وجود نداشته باشه.ضمن اينكه SX66 فاقد دوربينه .اين مسئله شايد يه ضعف محسوب بشه ولي از يك جهت محبوبيت اين گوشي رو نزد افرادي كه در زمينه بيزينس فعاليت دارند بالا ميبره.همانطورر كه ميدانيد در بسياري از مراكز حساس يا كارخانجات و ... همراه داشتن گوشي دوربين دار ممنوعه چون يه وسيله ايده آل براي جاسوسي تجاري به شمار مياد.استفاده از SX66 اين مشكل رو از جلوي اين افراد بر ميداره.
قطعا SIEMENS از شركتي مثل i-mate خدمات گسترده تري در سراسر دنيا داره و اين ميتونه خيال خريدار اين گوشي رو از بابت خدمات پس از فروش راحت كنه.

pinnacle

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اينم يه Pocket PC ديگه از SIEMENS كه البته هنوز اطلاعات دقيقي از اون منتشر نشده.
SX56_front_b.jpg

SX56 Pocket PC Phone
Network frequency 900/1900 MHz GSM/GPRS utility in North America and Internationally*
Technical Specifications
Weight 6.93 oz.
Dimensions (L x W x H) 0.70 x 2.86 x 5.08 inches
Battery
Standard battery 1500 mAh Li-ion
Stand-by time 2) (with standard battery) up to 150 hours
Talk time 2) (with standard battery) up to 3.5 hours / up to 15 hours PDA time
Integrated Software
Mobile Internet Access Pocket version of Microsoft® Office®
Microsoft Outlook™ synchronization Microsoft® Active Sync to PC​

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
دوست عزيز اين گوشي از سري HTC Blue Angel هست كه توسط شركت HTC كه يك شركت تايواني است طراحي شده است و نه توسط cingular .
خب mahdeen هم که همینو گفته بود.

به نظر مياد شركت SIEMENS در حال سنجش بازار اين گوشيهاست و در نظر داره ميزان استقبال بازار از Pocket PC با برند SIEMENS رو ارزيابي كنه و با يك ديد درست گام به اين عرصه جديد بگذاره. و براي اين HTC Blue Angel رو انتخاب كرده كه هزينه زياد طراحي رو متحمل نشه وبا كمترين هزينه بازار اين محصولات رو محك بزنه و در دست بگيره.با توجه به محبوبيت SIEMENS انتظار ميره كه در اين عرصه موفق بشه.
ولی با توجه به اخبار جدیدی که در مورد آینده زیمنس به گوش می رسه و همچنین تقابل شرکت های عرضه خدمات موبایل در اروپا با زیمنس، من بعید می دونم که مدیران زیمنس از این کار نتیجه چندانی گرفته باشن.

با توجه به توضيحات فوق SX66 و i-mate pda2k فرق چنداني با هم ندارند مگر اينكه شايد بعضي از مشكلات i-mate pda2k در SX66 وجود نداشته باشه.
24.gif

ضمن اينكه SX66 فاقد دوربينه .اين مسئله شايد يه ضعف محسوب بشه ولي از يك جهت محبوبيت اين گوشي رو نزد افرادي كه در زمينه بيزينس فعاليت دارند بالا ميبره
برای من جالب بود که اونایی که این وسیله رو خریده بودن از این که دوربین نداره اصلا اظهار نارضایتی نکرده بودن.

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از pinnacle :
با سلام :)
دوست عزيز اين گوشي از سري HTC Blue Angel هست كه توسط شركت HTC كه يك شركت تايواني است طراحي شده است و نه توسط cingular . شركت cingular يك شركت خدمات دهنده بيسيم در امريكا ست كه اين گوشي رو ساپورت ميكنه و يكي از مزاياش هم براي مشتريانش اينه كه تو محدوده تحت پوشش اين سرويس دهنده قيمت گوشي پايينتره و ظاهرا SX66 يا همون HTC Blue Angel براي استفاده از اين سرويس بهينه شده.
تا حالا چند شركت امتياز HTC Blue Angel رو خريداري كردن واين گوشي رو توليد ميكنن كه i-mate هم يكي از اين شركتهاست.حالا چرا شركت SIEMENS هم اقدام به توليد Blue Angel كرده ميتونه دلايل متعددي داشته باشه.
اگر خا طرتون باشه تنها گوشي smart phone اين شركت SX1 بود وتا حالا اقدام به توليد نمونه ديگري اين نوع گوشيها و Pocket PC كه داراي سيستم عامل هستند نكرده بود و توليد SX66 نشانگر رويكرد جديد اين شركت براي توليد اين نوع از گوشيهاست.به نظر مياد شركت SIEMENS در حال سنجش بازار اين گوشيهاست و در نظر داره ميزان استقبال بازار از Pocket PC با برند SIEMENS رو ارزيابي كنه و با يك ديد درست گام به اين عرصه جديد بگذاره. و براي اين HTC Blue Angel رو انتخاب كرده كه هزينه زياد طراحي رو متحمل نشه وبا كمترين هزينه بازار اين محصولات رو محك بزنه و در دست بگيره.با توجه به محبوبيت SIEMENS انتظار ميره كه در اين عرصه موفق بشه.
با توجه به توضيحات فوق SX66 و i-mate pda2k فرق چنداني با هم ندارند مگر اينكه شايد بعضي از مشكلات i-mate pda2k در SX66 وجود نداشته باشه.ضمن اينكه SX66 فاقد دوربينه .اين مسئله شايد يه ضعف محسوب بشه ولي از يك جهت محبوبيت اين گوشي رو نزد افرادي كه در زمينه بيزينس فعاليت دارند بالا ميبره.همانطورر كه ميدانيد در بسياري از مراكز حساس يا كارخانجات و ... همراه داشتن گوشي دوربين دار ممنوعه چون يه وسيله ايده آل براي جاسوسي تجاري به شمار مياد.استفاده از SX66 اين مشكل رو از جلوي اين افراد بر ميداره.
قطعا SIEMENS از شركتي مثل i-mate خدمات گسترده تري در سراسر دنيا داره و اين ميتونه خيال خريدار اين گوشي رو از بابت خدمات پس از فروش راحت كنه.

من كه منظورم اين نبود كه cingular توليد كرده !! منظورم اين بود كه اين گوشي locked هست و اصلا در منطقه ما هم توزيع نميشه... پس خدماتي هم در اين منطقه نداره... و اگر هم يكي از آمريكا بخره بياره بايد unlock اش كنه تا بتونه سيم كارت هاي ديگه بذاره توش...در مورد قيمت بايد بگم i-mate اين گوشي رو بدون سيم كارت ميفروشه و هميشه قيمت گوشي هاي بدون سيم كارت گرون تره... چون در اروپا و امريكا كه مثل اينجا نيست كه سيم كارت قيمت داشته باشه ...
در مورد rom و اشكال هاي pda2k بايد بگم كه قبلا در يك تاپيك گفتم كه ميشه rom سيمنس رو روي pda2k ريخت و من هم اين كار رو انجام دادم... driver دوربين رو هم جداگانه نصب كردم و دوربين هم راه افتاد... براي اطلاعات بيشتر در مورد نصب رام siemens روي pda2k ميتوني به سايت xda-developers.com مراجعه كني... ولي ترجيح ميدم همون rom آي ميت رو داشته باشم...

لپ كلام اين بود كه شما نوشته بودي گوشي هاي جديد و من گفتم كه htc blue angel آنقدر ها هم جديد نيست..

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از pinnacle :
اينم يه Pocket PC ديگه از SIEMENS كه البته هنوز اطلاعات دقيقي از اون منتشر نشده.
SX56_front_b.jpg

SX56 Pocket PC Phone
Network frequency 900/1900 MHz GSM/GPRS utility in North America and Internationally*
Technical Specifications
Weight 6.93 oz.
Dimensions (L x W x H) 0.70 x 2.86 x 5.08 inches
Battery
Standard battery 1500 mAh Li-ion
Stand-by time 2) (with standard battery) up to 150 hours
Talk time 2) (with standard battery) up to 3.5 hours / up to 15 hours PDA time
Integrated Software
Mobile Internet Access Pocket version of Microsoft® Office®
Microsoft Outlook™ synchronization Microsoft® Active Sync to PC​

البته اگه باز ناراحت نميشي بايد بگم اين گوشي htc wallaby هست و قديمي تر از blueangel هم هست و سيمنس sx56 نامش هست... و اين يكي جاي cingular سيمكارت AT&T توش هست و اطلاعاتش هم منتشر شده و قبل از sx66. .. و imate اين مدل رو brand نكرده و o2 xda يعني اولين مدل xda هم همين بود...

pinnacle

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mahdeen :
البته اگه باز ناراحت نميشي بايد بگم اين گوشي htc wallaby هست و قديمي تر از blueangel هم هست و سيمنس sx56 نامش هست... و اين يكي جاي cingular سيمكارت AT&T توش هست و اطلاعاتش هم منتشر شده و قبل از sx66. .. و imate اين مدل رو brand نكرده و o2 xda يعني اولين مدل xda هم همين بود...

اولا من ناراحت نشدم و نميدونم شما چرا اين فكرو كردين دوما منظور من اين بود كه تو سايت زيمنس اطلاعات دقيقي در اين مورد وجود نداره و براي من جالبه كه زيمنس اونو برند كرده و از اين بابت يه حركت جديد از زيمنسه وبراي طرفداران زيمنس هم ميتونه جالب باشه ضمن اينكه اينكار زيمنس اعتبار ي براي اين صنعت خواهد بود.در پست قبلي هم نظر خودم رو در باره اينكار زيمنس بطور كامل نوشتم.

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اعتبار اين صنعت بيشتر از اين هاست كه زيمنس با brand كردنش تغييري ايجاد كنه.. من زيمنس رو خيلي قبول دارم. اما وقتي مايكروسافت و اينتل پشت htc هستن ديگه brand كردن زيمنس خيلي هم تفاوت ايجاد نميكنه...

pinnacle

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mahdeen :
من كه منظورم اين نبود كه cingular توليد كرده !! منظورم اين بود كه اين گوشي locked هست و اصلا در منطقه ما هم توزيع نميشه... پس خدماتي هم در اين منطقه نداره... و اگر هم يكي از آمريكا بخره بياره بايد unlock اش كنه تا بتونه سيم كارت هاي ديگه بذاره توش...در مورد قيمت بايد بگم i-mate اين گوشي رو بدون سيم كارت ميفروشه و هميشه قيمت گوشي هاي بدون سيم كارت گرون تره... چون در اروپا و امريكا كه مثل اينجا نيست كه سيم كارت قيمت داشته باشه ...
در مورد rom و اشكال هاي pda2k بايد بگم كه قبلا در يك تاپيك گفتم كه ميشه rom سيمنس رو روي pda2k ريخت و من هم اين كار رو انجام دادم... driver دوربين رو هم جداگانه نصب كردم و دوربين هم راه افتاد... براي اطلاعات بيشتر در مورد نصب رام siemens روي pda2k ميتوني به سايت xda-developers.com مراجعه كني... ولي ترجيح ميدم همون rom آي ميت رو داشته باشم...

لپ كلام اين بود كه شما نوشته بودي گوشي هاي جديد و من گفتم كه htc blue angel آنقدر ها هم جديد نيست..

دوست عزيز گوشي unlock هم وجود داره يه سر به لينك زير بزنيد قيمت اين گوشي 610 دلار البته تو محدوده cingular تا سي درصد ميشه گوشي رو ارزونتر خريد ولي گوشي lock شده است.ضمنا زمان زيادي از عرضه اين گوشي توسط زيمنس نميگذره و ميشه انتظار داشت در صورت موفقيت اين گوشي در امريكا بطور گسترده در سراسر
دنيا ساپورت بشه.

لینک

لپ كلام من اين بود كه اين گوشي جديدا توسط زيمنس ارائه شده نه اينكه كاملا جديده .مهم اقدام جديد زيمنس بود نه چيز ديگه.بقيه توضيحات رو هم تو پستهاي قبلي گفتم.

pinnacle

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mahdeen :
اعتبار اين صنعت بيشتر از اين هاست كه زيمنس با brand كردنش تغييري ايجاد كنه.. من زيمنس رو خيلي قبول دارم. اما وقتي مايكروسافت و اينتل پشت htc هستن ديگه brand كردن زيمنس خيلي هم تفاوت ايجاد نميكنه...

گذشت زمان همه چيز رو مشخص خواهد كرد.اما من اطمينان دارم پشتيباني مايكروسافت و اينتل از زيمنس با سابقه اگر بيشتر از HTC نباشه از اون كمتر نخواهد بود و از اين به بعد زيمنس خطر جدي براي HTC خواهد بود.هر چند كه زيمنس از شاگردي HTC شروع كرده. :happy:

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اصلا htc و siemens با هم رقابتي نخواهند داشت... در ضمن چه زماني مايكروسافت و اينتل از زيمنس حمايت كردند ؟؟؟ اينها اصلا به هم كاري ندارن... فقط زيمنس 2 تا محصول htc رو brand كرد همين... يك تاپيك هم يك دوستي نوشت كه زيمنس قصد داره در توليد موبايل با شركت ديگري ادغام بشه...

به نظر من فعلا هيچ شركتي در دنيا نميتونه رقيب htc در توليد pocket pc phone بشه.. دليلش هم اينه كه مايكروسافت نميخواد... مايكروسافت هم رسما فقط htc رو به عنوان hardware developer براي windows mobile انتخاب كرده... اينتل هم كه از نظر سخت افزاري تامين ميكنه htc رو... حتي غول هاي بزرگي مثل زيمنس هم خودشون جرات توليد pocket pc phone به صورت مجزا رو ندارند چون اولا اروپايي هستن و ثانيا مجبورن برن از مايكروسافت windows رو بخرن... و قيمت هاشون خيلي بيشتر از اون چيزي تموم ميشه كه htc تموم ميكنه و در نتيجه فروشي نخواهند داشت ...تنها شركتهايي كه اين كارو كردن شركت هاي امريكايي بودن كه به هر حال روابط خوبي با مايكروسافت داشتن مثل hp و motorola و ... كه اونها هم قيمت pocket pc phone هاشون زيادتره نسبت به htc. همون امكانات رو داره ولي گرونتر... مهمترين مسئله هم در توليد اينه كه هزينه ها كم باشه... و فعلا كه htc اينكارو ميكنه.. البته با لطف مايكروسافت... شركت هاي مثل سامسونگ و ... هم از windows محصولاتي دارن .. امريكايي ها هدفشون شكست دادن اروپايي ها هست... و خط مشي مايكروسافت هم اينه كه يك روزي قدرت اول سيستم عامل هاي موبايل بشه هونطوري كه در دنياي pc هست...
مايكروسافت در مرحله اول كه palm رو به خوبي شكست داد و الان ديگه فروش pda phone هاي windows از palm بيشتر هست.. البته فقط در اين زمينه... ولي اينكه آيا بتونه در smartphone ها symbian رو شكست بده يك خرده جاي بررسي و فكر داره...

o2 و t.mobile با brand كردن محصولات htc در اروپا و آسيا فروش خوبي داشتن ( o2 در آسياي جنوب شرق).. ولي siemens از اين فرصت استفاده اي نكرد... حتي vodafone هم از htc برند كرده...زيمنس رفت در امريكا اون هم با شريك شدن با service provider هاي امريكايي محصولات htc رو brand كرد... به هر حال تصميم عاقلانه اي بود.. چون در اروپا ممكن بود فروش چنداني نداشته باشه...

به هر حال به نظر من زيمنس شركت بزرگي هست ولي در صنعت موبايل خط مشي مشخصي نداشته ... گوشي هاي ساده و اسمارت فون unlocked كه در دست نوكيا و سوني اريكسون موتورولا هست و بقيه توليد كنندگان هست در اكثر جاهاي دنيا البته زيمنس هم سهم خودش رو داره )... pda phone ها هم كه قضيه اش فرق ميكنه و بيشتر سيستم عاملشون هست كه تعيين كننده هست... palm بدبخت در يكطرف.. مايكروسافت با windows اش هم يك طرف.. شركت هاي service provider كه گوشي هاي locked ميفروشن هم بازار خودشون رو دارن. و به خصوص در اروپا خيلي خوب فروش دارن...... حالا اگه توجه كني زيمنس در همه اين زمينه ها حضور داشته ولي در هيچكدومش موفق نبوده....

خلاصه اينكه دنياي جالبيه...

pinnacle

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حرف حرف حمايت نيست بلكه صحبت از همكاري تجاريه.اينكه تا حالا زيمنس و دو شركت فوق همكاري گسترده اي نداشتند دليل بر اين نيست كه اي روند ادامه داشته باشه .به نظر من اينتل و مايكروسافت بلند پرواز خوشحال خواهند شد كه با شركت هاي ديگه مخصوصا اروپايي مثل زيمنس رابطه نزديك داشته باشند تا بيش از پيش محصولات خودشون رو بفروشند.هميشه يكي از بازارهاي مهم براي زيمنس آمريكا بوده وهست و درمورد مايكروسافت و اينتل بازار مشترك اروپا يك هدف هميشگي و بزرگه. پس همكاري اين شركتها براي بدست آوردن سود بيشتر وفروش محصولاتشون هيچ وقت دور از ذهن نخواهد بود.
گذشت زمان همه چيز رو مشخص خواهد كرد...

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از pinnacle :
حرف حرف حمايت نيست بلكه صحبت از همكاري تجاريه.اينكه تا حالا زيمنس و دو شركت فوق همكاري گسترده اي نداشتند دليل بر اين نيست كه اي روند ادامه داشته باشه .به نظر من اينتل و مايكروسافت بلند پرواز خوشحال خواهند شد كه با شركت هاي ديگه مخصوصا اروپايي مثل زيمنس رابطه نزديك داشته باشند تا بيش از پيش محصولات خودشون رو بفروشند.هميشه يكي از بازارهاي مهم براي زيمنس آمريكا بوده وهست و درمورد مايكروسافت و اينتل بازار مشترك اروپا يك هدف هميشگي و بزرگه. پس همكاري اين شركتها براي بدست آوردن سود بيشتر وفروش محصولاتشون هيچ وقت دور از ذهن نخواهد بود.
گذشت زمان همه چيز رو مشخص خواهد كرد...

همكاري تجاري به چه صورتي ؟؟؟ اينكه مثل htc برخورد كنن ؟؟؟؟ نه شما مطمئن باش هيچوقت همچين اتفاقي نمي افته... براي اينكه شركت هايي مثل اينتل و مايكروسافت انحصار طلب هستن و هيچوقت تكنولوژي خودشون رو با شركت هاي بزرگ به اشتراك نميذارن... فقط ميان شركت هايي مثل htc راه ميندازن كه هر وقت هم خواستن نابودش كنن... نمي ذارن زيمنس از طريق اونا به قدرت برسه... و گرنه كه همكاري تجاري به هر حال هست... زيمنس اين همه محصولات داره كه از اينتل cpu ميگيره و از مايكروسافت محصولات مختلف... برخوردشون هم كاملا تجاري هست مثل برخورد همه شركت هاي ديگه ... توشيبا.. dell , كلا همه شركت هايي كه به نوعي محصولاتشون وابسته به اونهاست...
مگه بازار فروش اروپا رو گرفتن مستلزم همكاري با زيمنس هست ؟؟؟ همين الانش هم گرفته با htc در اين زمينه خاص... در مورد ساير زمينه ها هم كه كل دنيا رو گرفتن و احتياجي نيست بيان خودشونو به زيمنس بچسبونن... اينكه مثلا مايكروسافت بياد با زيمنس شريك شه خيلي افت داره براش و وجهه بين المللي اش مياد پايين.. اصولا شركت هاي بزرگي كه دست به اين كارا بزنن يك جورايي اعتراف كردن كه شكست خوردن... مثل اريكسون... كه با سوني ادغام شد.. هر دو كلي ادعا داشتن ولي با هم ادغام شدن چون رو به نابودي بودن... مايكروسافت هيچوقت نمياد شريك زيمنس بشه... خودش يك چيزي علم ميكنه مثل htc ...
در هر صورت به نظر من تكنولوژي امريكا در خيلي جاها از اروپا جلو تره و اجازه هم نميدن كه اروپايي ها قدرت پيدا كنن..
گذشت زمان سر جاي خودش منطق و سياست هم سر جاي خودش... اين بحث سرانجام خاصي نداره... به هر حال من از شما تشكر ميكنم به خاطر مدل هايي كه معرفي كردين و صحبت و گپي كه با هم داشتيم

pinnacle

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قرار نيست كه اين دو شركت تكنولوژي خودشون رو با زيمنس شريك بشوند زيمنس تو فيلد خودش و اون دو شركت هم تو فيلد خودشون فقط زيمنس يا هر شركتي سفارش كار ميده و در محيطي كاملا تجاري كارشون رو انجام ميده و اصلا بحث قدرت طلبي و به قدرت رسيدن نيست صحبت دقيقا سر برخورد تجاري كه خودتون گفتيد.ضمن اينكه در اين صورت هم زيمنس يا هر شركت ديگه اي وابستگي تجاري شون به مايكروسافت و اينتل بيشتر خواهد شد و اين دوشركت ميتونند حتي نوعي كنترل نا محسوس روي بازار پيدا بكنند و اين مسئله براي دو شركت فوق هميشه خوشايند خواهد بود.
بازار فروش اروپا در دست زيمنس نيست كه دو شركت فقط با نزديك شدن به اون بازار رو در دست بگيرند ولي بايد با شركتهاي اروپايي كه زيمنس هم يكي از اونها است نزديكتر (ونه شريك) بشوند.
بهر حال من هم فكر ميكنم ادامه اين بحث نتيجه خاصي نداشته باشه .و بايد به انتظار نشست ...
من هم از شما به خاطر صبر و حوصله اي كه به خرج داديد تشكر ميكنم.از همصحبتي با شما خيلي خوشحالم شدم و براي شما آرزوي موفقيت روز افزون دارم. :)

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
بحثهای بسیار خوبی بود....من که به شخصه لذت بردم.
با این که با اکثر حرفهای دوست خوبم مهدین موافقم ولی برای خود من هم زمانیکه شنیدم زیمنس این دو گوشی را برند کرده خیلی متعجب شدم.
با توجه به این موضوع که زیمنس خودش از developer های سیمبین هست عجیب بود حضور در عرصه ویندوز موبایلی که تازه خودش هم تولید کننده نباشه.
یک وقتی موتورولا یا hp میان توی این زمینه که تکنولوژی تولید دارن ولی حضور در بازار پاکت پی سی فون برای زیمنس آن هم بصورت برند کردن محصول HTC خیلی عجیب بود.

بالا