• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Siemens SX66

phacker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كسي از قيمت اين مدل از زيمنس خبر داره ؟ :happy: اطلاعات جامعش اينجا هست : http://www.gsmarena.com/siemens_sx66-992.php

يه سول ديگه ! سيمبيا بهتره يا مايكروسافت ويندوز پاكت ؟! مايكروسافت فرك كنم خيلي قشنگتره !! :happy:

omidgiahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزيز اين همان پاكت پي سي هايي هست كه با ماركهاي Imate-Qtec-O2 و غيره هست فقط ماركش فرق داره

phacker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جدي !؟ من فكر كردم موبايله اينقدر خوشگله !

phacker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا مشكل اين پاكت پي سي ها چيه كه به عنوان موبايل چيزه خوبي نمشناسنش ؟

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از phacker :
آقا مشكل اين پاكت پي سي ها چيه كه به عنوان موبايل چيزه خوبي نمشناسنش ؟

کی میگه مشکل دارن ؟؟كي همچين حرفي زده ؟؟؟؟ من كه به شخصه با داشتن اينا ديگه اصلا هيچ گوشي نظرم رو جلب نميكنه... مسائلی كه ممكنه براي بعضي ها مهم باشه اين هاست:

1- سايز (البته ارزشش رو داره به خاطر كار هايي كه ميكنه. خب اگه براي آدم مورد استفاده نداشته باشه ميگه گنده است ) !!!
2- قيمت ... اگه يه گوشي موبايل بخواي كه فقط باهاش حرف بزني و sms اين جور چيزا ميگي چرا اينقدر پول بدم ؟؟؟
3- صفحه تاچ اسکرین که خیلی ها خوششون نمیاد میگن یک دستی نمیشه کار کرد و این جور حرفها...
4- پیچیدگی ... یارو اصلا بلد نیست کار کنه باهاش..
کلا هر کسی سراغ پاکت پی سی فون ها نمیره چون قیمت.. حمل و نقل و کار کردن باهاش با یک گوشی موبایل که عرف میشناسه فرق میکنه... یک چیزیه که تا نداشته باشیش و نتونی ازش کار بکشی شاید به درد نخور به نظر بیاد... اون هایی که میگن بده کلا چند دسته اند:
- اصلا نمیدونن چی هست. فقط فکر میکنن یک موبایل گنده است.
- میدونن چیه ولی به کارشون نمیخوره.
-مسائل طرفداری از مارکهای مختلف و فروش رو هم در نظر داشته باش... تو بری مغازه نوکیا بهت میگن به درد نمیخوره :D بیا 7710 بخر !!!! یا اصلا پن تک بخر .. خودش میگه بابایی گوشیو بردار !!!! :lol:

به هر حال قرار نیست همه یک جور گوشی داشته باشن که........ پس فردا یه چیزه جدید تر میاد.

ببخشید دیگه پر حرفی کردم... ولی لپ کلام اینکه مشکل از پاکت پی سی نیست ... از نظر آنتن دهی بگی من با نوکیا که اینهمه هم میگن انتن دهی خوبه مقایسه کردم هیچ فرقی نمیکنه.. اشکال اون هم از مخابراته .. تقصیر گوشی ها نیست...

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
حالا که تاپیک زدی sx66 من هم يه مطلب بگم به صاحباي pda2k كه همونطوري كه ميدونين جفتشون تقريبا يكي هستن...
توي xda-developers.com خوندم كه ميشه rom sx66 رو روي pda2k بريزي. و نوشته بود بهتر جواب ميده. البته اونجا هم فروم بود و ظاهرا طرف خيلي راضي شده بود و جالب بود كه ميگفت من تازه بعد از rom upgrade دارم به pda2k علاقه مند ميشم !!!! خيلي كنجكاو شدم ببينم چه تغييراتي ميكنه ولي هنوز اين كارو نكردم چون دردسر هم زياد داره.. مثلا دوربين رو نميشناسه بايد جداگانه driver بريزي براش و از اين خرده كاريها داره.... نظر شما چيه ؟؟؟

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4

phacker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چقدره حدودا !؟ ;)

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mahdeen :
حالا که تاپیک زدی sx66 من هم يه مطلب بگم به صاحباي pda2k كه همونطوري كه ميدونين جفتشون تقريبا يكي هستن...
توي xda-developers.com خوندم كه ميشه rom sx66 رو روي pda2k بريزي. و نوشته بود بهتر جواب ميده. البته اونجا هم فروم بود و ظاهرا طرف خيلي راضي شده بود و جالب بود كه ميگفت من تازه بعد از rom upgrade دارم به pda2k علاقه مند ميشم !!!! خيلي كنجكاو شدم ببينم چه تغييراتي ميكنه ولي هنوز اين كارو نكردم چون دردسر هم زياد داره.. مثلا دوربين رو نميشناسه بايد جداگانه driver بريزي براش و از اين خرده كاريها داره.... نظر شما چيه ؟؟؟

ميشه لينكشو بگذاري اينجا؟

بالا