به نقل از phacker :
آقا مشكل اين پاكت پي سي ها چيه كه به عنوان موبايل چيزه خوبي نمشناسنش ؟
کی میگه مشکل دارن ؟؟كي همچين حرفي زده ؟؟؟؟ من كه به شخصه با داشتن اينا ديگه اصلا هيچ گوشي نظرم رو جلب نميكنه... مسائلی كه ممكنه براي بعضي ها مهم باشه اين هاست:
1- سايز (البته ارزشش رو داره به خاطر كار هايي كه ميكنه. خب اگه براي آدم مورد استفاده نداشته باشه ميگه گنده است ) !!!
2- قيمت ... اگه يه گوشي موبايل بخواي كه فقط باهاش حرف بزني و sms اين جور چيزا ميگي چرا اينقدر پول بدم ؟؟؟
3- صفحه تاچ اسکرین که خیلی ها خوششون نمیاد میگن یک دستی نمیشه کار کرد و این جور حرفها...
4- پیچیدگی ... یارو اصلا بلد نیست کار کنه باهاش..
کلا هر کسی سراغ پاکت پی سی فون ها نمیره چون قیمت.. حمل و نقل و کار کردن باهاش با یک گوشی موبایل که عرف میشناسه فرق میکنه... یک چیزیه که تا نداشته باشیش و نتونی ازش کار بکشی شاید به درد نخور به نظر بیاد... اون هایی که میگن بده کلا چند دسته اند:
- اصلا نمیدونن چی هست. فقط فکر میکنن یک موبایل گنده است.
- میدونن چیه ولی به کارشون نمیخوره.
-مسائل طرفداری از مارکهای مختلف و فروش رو هم در نظر داشته باش... تو بری مغازه نوکیا بهت میگن به درد نمیخوره
بیا 7710 بخر !!!! یا اصلا پن تک بخر .. خودش میگه بابایی گوشیو بردار !!!! :lol:
به هر حال قرار نیست همه یک جور گوشی داشته باشن که........ پس فردا یه چیزه جدید تر میاد.
ببخشید دیگه پر حرفی کردم... ولی لپ کلام اینکه مشکل از پاکت پی سی نیست ... از نظر آنتن دهی بگی من با نوکیا که اینهمه هم میگن انتن دهی خوبه مقایسه کردم هیچ فرقی نمیکنه.. اشکال اون هم از مخابراته .. تقصیر گوشی ها نیست...