• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Siemens XS1 نظرتون راجبه این گوشی چیه؟

paymanmj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان
چند وفتی هست که می خوام گوشی عوض کنم الان نوکیا 6800 دارم جدی موبایل خوب کارآمد و خوش دستیه ولی امکاتاتش کمه!
در طی گشت و گذار و پرش و جو از اینکاره ها به این موبایل ها رسید:
1-سونی اریکسون P900
2-زیمنس SX1
3-نوکیا 6600
پی 900 که کلاسش فرق داره و از چند نفر پرسیدم زیاد راضی نبودن از موبایل های سونی اریکسون به علت اینکه کارایی بالایی دارن ولی در آنتن دهی و استقامت خیل خوب جواب نمی دن.
این مدل زیمینس و نوکیا 6600 در یک کلاس کاری هستند با نگاه کردن به مشخصات که آخره نوشته آدرس می دم اگه خواستین ببینید زیمینس قابلیتش بیشتر از نوکیاست (در این 2 مدل)
و قیمتش مناسبتر حالا دوستان اهل فن که کار کردن به این موبایل آیا راضی بودن؟ آتن خوب میده؟
Siemens SX1
مشخصات زمینس
مشخصات نوکیا
مقایسه نوکیا زیمنس و سونی اریکسون

alpha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از paymanmj :
با سلام خدمت دوستان
چند وفتی هست که می خوام گوشی عوض کنم الان نوکیا 6800 دارم جدی موبایل خوب کارآمد و خوش دستیه ولی امکاتاتش کمه!
در طی گشت و گذار و پرش و جو از اینکاره ها به این موبایل ها رسید:
1-سونی اریکسون P900
2-زیمنس SX1
3-نوکیا 6600
پی 900 که کلاسش فرق داره و از چند نفر پرسیدم زیاد راضی نبودن از موبایل های سونی اریکسون به علت اینکه کارایی بالایی دارن ولی در آنتن دهی و استقامت خیل خوب جواب نمی دن.
این مدل زیمینس و نوکیا 6600 در یک کلاس کاری هستند با نگاه کردن به مشخصات که آخره نوشته آدرس می دم اگه خواستین ببینید زیمینس قابلیتش بیشتر از نوکیاست (در این 2 مدل)
و قیمتش مناسبتر حالا دوستان اهل فن که کار کردن به این موبایل آیا راضی بودن؟ آتن خوب میده؟
Siemens SX1
مشخصات زمینس
مشخصات نوکیا
مقایسه نوکیا زیمنس و سونی اریکسون

اينجا خيلي كامل بحث شده . من هم اون آخرا يه چيزايي نوشتم :
http://www.psforums.org/forum/viewtopic.php?t=1726&highlight=6600

بالا