• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

SIII یا note I یا one X

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
سلام بر بربچ.
راستش من dhd دارم میخوام بدم یه مقداری پول دستم اومده یه جوری تعویضش کنم .
آما :دی
سولاتی پیش اومده که اینه !
من گوش برای کارکردش میگیرم (یعنی بازی.برنامه)و دلیل اصلیمم اجرای لینوکسه!(یکی دیگشم اینه تیکن نمیشه اجرا کرد لگ داره:دی)
کلا بخوام رام نصب کنم رام بدون سنس نصب میکنم یعنی برام ice مهم نی.
به نظرتون کدوم از اینا میتونه لینوکسو اجرا کنه (شبیه سازی میشه )برای dhd لگ خیلی خفنی داره یعنی میخوایی یه فایرفاکس اجرا کنی 5-8 ثانیه طول میکشه حتی با رام سیانژون.(سی پو کدوم خفنتره?)
از طرفی میگن one x مورد دارن !
از طرفی من فکر میکنم کیفیت گوشیهای سامسونگ به htc نمیرسه.
ممنون میشم راهنمایی بکنید و از تجربیاتتون بگید.

6666

Registered User
لایک‌ها
278
این نقد رو من چند جا نوشتم واسه شما هم کپی میکنم:

مزایای oneX نسبت به s3:
1. چیپ محبوبتر Tegra 3 که چون گوگل در تبلت Nexus7 ازش استفاده کرده به عنوان یک سخت افزار پایه برای Developer هاست و تقریبا همه ی نرم افزار ها و بازی ها باهاش Match میشن. (ابتدا که اومده بود اینجور نبود)

2. صفحه نمایش ips2 که نسل جدید این نوع صفحه نمایش هست و یک نسل از صفحه نمایش iphone جلوتره. Ips رنگها رو خیلی طبیعی تر نشون میده و زاویه دید بالاتری داره. Amoled یک مقداری رنگها رو پر رنگتر از چیزی که هستند نشون میده. البته بعضی ها این پررنگی بیش از حد رو دوست دارن و اونو کیفیت میبینن!
البته توی رنگهای تیره بخصوص مشکی amoled خیلی خوبه. ولی تو رنگ سفید، زرد میزنه.
به هر حال الان اکثر شرکتهای بزرگ مثل Apple، ماکروسافت توی تبلت جدیدش، Nexus7 گوگل و حتی Nokia lumia 920 همگی از IPS استفاده کردن و زیاد علاقه ای به Amoled نشون ندادن! در حال حاضر سامسونگ بیشتر روی این صفحه ها پافشاری میکنه. در کل از نظر من آمولد هنوز خیلی جا داره که تکمیل بشه.

3. زیبایی گوشی. وقتی که بیش از 1 میلیون برای گوشی میدید انتظار یک ظاهر شیک دارید. متاسفانه s3 به هیچ وجه ظاهر یک گوشی لوکس رو نداره.

4. کیفیت بهتر عکسها تو نور کم به لطف imageSense. البته در روز s3 کمی بهتر عکس میگیره ولی تفاوت چندانی نداره (تو روز معمولا همه خوب عکس میگیرن)

مزایای s3:
1.باتری بمراتب قوی تر.
باتری oneX در حد گوشی های جدید دیگه مثل مدل های سونی یا اپل هستش و باتری s3 یه سرو گردن از اینا قویتره.

2. امتیاز بالاتر در بعضی benchmark ها. که البته در update جدید oneX تا حدی این ورق برگشت. درکل میدونیم که benchmark همه چیز نیست. چیپ سازگارتر Tegra 3 فکر میکنم مزیت بهتری باشه تا امتیاز benchmark !

3. کارکرد و وضوح بهتر صفحه نمایش تو نور مستقیم آفتاب. و البته فکر نمیکنم همیشه بخواین تو آفتاب با گوشی مثلا بازی کنید! معمولا در حد یک sms یا جواب دادن تلفن هست.

دلیل اینکه oneX محبوبیت و فروش s3 رو نداره اینه که اولا HTC توی سری Sensation زیاد موفق نبود ولی سامسونگ توی s2 خیلی موفق بود. همچنین تبلیغات سامسونگ به مراتب بیشتره !

در کل هر دو گوشی خوب هستند و باید دید اولویت خرید در چیه.

اگر کسی باتری واسش خیلی مهمه باید s3 بخره که البته باتری مزیت بزرگیه.
در غیر این صورت اگر فرق نمیکنه واسش و در حد گوشی های دیگه باتری مد نظرش هست بنظر من واقعا oneX از جهات دیگه سرتره

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
الان که دیدم فقط one x و sIII چهار هسته ای هستند.
اون benchmark که همه جوره میشه انگولک کرد :دی غر اینه
این tegra نمیدونم چیه .من خودم با اینکه چیپست این dhd تگرا نیست ولی باز بازیهای تگرا اجرا میکردم.
تگرا بودنی همه چی مثلادم اجرا میکنه ؟

6666

Registered User
لایک‌ها
278
الان که دیدم فقط one x و sIII چهار هسته ای هستند.
اون benchmark که همه جوره میشه انگولک کرد :دی غر اینه
این tegra نمیدونم چیه .من خودم با اینکه چیپست این dhd تگرا نیست ولی باز بازیهای تگرا اجرا میکردم.
تگرا بودنی همه چی مثلادم اجرا میکنه ؟

تگرا چیپ شرکت nvidia است که سعی کرد سازندگان بازی واسه موبایل رو بسمت خودش بکشه. استفاده از منابع گرافیکی بیشتر واسه بازی ها و رندر های سه بعدی بهتر.
سازندگان بازی مجبورن بازی هارو جوری درست کنن که روی گوشی های ضعیف هم اجرا بشه چون آندروید مثل اپل همه یه جور سخت افزار ندارن و متفاوتند.

بازی های محدودی هم واسه تگرا اومد ولی چون گوشی های زیادی باهاش تولید نشد خیلی مطرح نشد.
توی تگرا 3 ولی اینجور نبود و گوگل رسما سیستم عامل جدیدش یعنی android 4.1 با چیپ تگرا۳ روی تبلت nexus7 معرفی کرد.
بنابراین چیپ تگرا۳ یه جور مرجع شد واسه دولوپرها و توسعه دهندگان برنامه و بازی.
و همین چیپ در oneX بکار رفته.

خلاصه بگم: چیپ tegra3 چیپ سازگارتری با سیستم عامل جدید گوگل و برنامه ها و بازی هاست با اینکه شاید امتیاز benchmark کمتری بگیره.
البته s3 هم بخاطر فروشش دست کمی نداره و بازی ها براش optimize میشن

ebi_hamedi

Registered User
لایک‌ها
5
ال جی 4 ایکس هم 4 هسته ای هست

hamidk

Registered User
لایک‌ها
144
عکس های oneX نسبت به s3 بهتره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
100% در مورد دوربین و عکس oneX نسبت به s3 هیچ برتری نداره، برید توی موبایلستان عکس هایی که کاربرا گرفتن را مقایسه کنید. همه عکس ها را ببینید و قدرت عکس برداری بسیار سریع اس 3 را هم در نظر داشته باشید

زیبایی گوشی هم کاملاً سلیقه ای هست اس 3 را باید دست بگیرید تا راحتی و زیباییش را احساس کنید

در مورد تصویر صفحه نمایش هم مشکل زردی برای وان ایکس بود که خیلی از گوشی های سری اول دچار این مشکل شدن و تصویر طبیعی تر هم یعنی رنگ و لعاب اعجاب انگیز اس 3 را نداره

دلیل اینکه oneX محبوبیت و فروش s3 رو نداره اینه که اولا HTC توی سری Sensation زیاد موفق نبود ولی سامسونگ توی s2 خیلی موفق بود. همچنین تبلیغات سامسونگ به مراتب بیشتره
من فکر نمی کنم میلیون ها نفر از آدم های دنیا همشون احمق باشند اگر بنا به سابقه بود که باید همه نوکیا میخریدن و در مورد تبلیغ هم هرچند خیلی مهم هست ولی کاربر یه گوشی هوشمند با یه فیلم و پوستر گمراه نمیشه کلی راجع به گوشی که قراره بخره مطالعه میکنه

خودم اول که وان ایکس اومد خیلی ازش خوشم اومد ولی بعدش که با اس3 جایگزین کردمش دیدم خیلی خیلی اس3 بهتر هست

6666

Registered User
لایک‌ها
278
عکس های oneX نسبت به s3 بهتره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
100% در مورد دوربین و عکس oneX نسبت به s3 هیچ برتری نداره، برید توی موبایلستان عکس هایی که کاربرا گرفتن را مقایسه کنید. همه عکس ها را ببینید و قدرت عکس برداری بسیار سریع اس 3 را هم در نظر داشته باشید

زیبایی گوشی هم کاملاً سلیقه ای هست اس 3 را باید دست بگیرید تا راحتی و زیباییش را احساس کنید

در مورد تصویر صفحه نمایش هم مشکل زردی برای وان ایکس بود که خیلی از گوشی های سری اول دچار این مشکل شدن و تصویر طبیعی تر هم یعنی رنگ و لعاب اعجاب انگیز اس 3 را نداره

من فکر نمی کنم میلیون ها نفر از آدم های دنیا همشون احمق باشند اگر بنا به سابقه بود که باید همه نوکیا میخریدن و در مورد تبلیغ هم هرچند خیلی مهم هست ولی کاربر یه گوشی هوشمند با یه فیلم و پوستر گمراه نمیشه کلی راجع به گوشی که قراره بخره مطالعه میکنه

خودم اول که وان ایکس اومد خیلی ازش خوشم اومد ولی بعدش که با اس3 جایگزین کردمش دیدم خیلی خیلی اس3 بهتر هست

در مورد عکاسی من گفتم s3 تو روز بهتره و حرف شمارو تایید میکنم. منتها باید دید چقدر بهتر؟
در ضمن من توی شب با دوستم از یک صحنه عکس گرفتیم و روشنایی دوربین oneX تو شب محسوس تر بود. به هر حال این تجربه شخصی خودم بود و دیدم توی بعضی از نقد ها مثل gsmarena عکاسی توی نور کم رو تو oneX بهتر ارزیابی کردن.

مشکل زردی هم که برای بعضی گوشی ها اتفاق افتاده رو نباید به گوشی های سالم ربط داد.

درکل باتوجه به باتری قویتر s3 من خودم s3 رو برتر از oneX میدونم و تعصبی هم روی گوشی خودم ندارم.
چون مزیت های oneX اونقدرها چشمگیر نیست و تقریبا در حد هم هستند و باتری قویتر s3 باعث میشه امتیازش از oneX بره بالاتر.

منتها اگر از باتری صرفه نظر کنیم oneX گزینه بهتری هست در مجموع.
البته این نظر شخصیه منه با توجه به چیزهایی که دیدم.
درنظر بگیریم که نسخه 16 گیگ s3 حدود 400 بالاتر از نسخه 32 گیگ oneX هستش.

برای ان واژه احمق هم که بکار بردی، من به هیچ وجه به سلیقه کسی توهین نکردم.
به هر حال یک نفر ممکنه به یک برند عادت کنه و سلیقه اش اونو بپسنده.

چرا نوکیا رو مثال میزنید؟ نوکیا در سیاست های کلانش خیلی اشتباه کرد و کلا در ضمینه گوشی های لمسی سرمایه گذاری لازم نسبت به رقباش نکرد و شکست خورد که بحثش جداست.
حالا یک مثال بهتر:
الان iPhone 5 رو خیلیا سراسر جهان میخرن و با وجود قیمت 2 برابر نسبت به s3، باز فروشش رو داره. ولی آیا iphone5 از s3 دو برابر سرتره؟ ایا خریداراش رو باید احمق فرض کنیم؟
خیر! Iphone از قبل جایگاهش رو تثبیت کرده و خیلی ها بهش عادت کردن. فروش iphone تا حد زیادی به محبوبیت سابقش هست نه صرفا نو آوری توی محصول جدیدش.

Last edited:

amme joon

Registered User
لایک‌ها
2,939
همین قیافه s3 کافیه که ادم از خریدش پشیمون بشه . تو شب هم عکساش اینقدر نویز داره که دیگه بهش نمیشه گفت عکس :دی (با توجه به اون تاپیک که تو موبایلستان زده شده گفتم)

esinig

Registered User
لایک‌ها
654
این نقد رو من چند جا نوشتم واسه شما هم کپی میکنم:

مزایای oneX نسبت به s3:
1. چیپ محبوبتر Tegra 3 که چون گوگل در تبلت Nexus7 ازش استفاده کرده به عنوان یک سخت افزار پایه برای Developer هاست و تقریبا همه ی نرم افزار ها و بازی ها باهاش Match میشن. (ابتدا که اومده بود اینجور نبود)

2. صفحه نمایش ips2 که نسل جدید این نوع صفحه نمایش هست و یک نسل از صفحه نمایش iphone جلوتره. Ips رنگها رو خیلی طبیعی تر نشون میده و زاویه دید بالاتری داره. Amoled یک مقداری رنگها رو پر رنگتر از چیزی که هستند نشون میده. البته بعضی ها این پررنگی بیش از حد رو دوست دارن و اونو کیفیت میبینن!
البته توی رنگهای تیره بخصوص مشکی amoled خیلی خوبه. ولی تو رنگ سفید، زرد میزنه.
به هر حال الان اکثر شرکتهای بزرگ مثل Apple، ماکروسافت توی تبلت جدیدش، Nexus7 گوگل و حتی Nokia lumia 920 همگی از IPS استفاده کردن و زیاد علاقه ای به Amoled نشون ندادن! در حال حاضر سامسونگ بیشتر روی این صفحه ها پافشاری میکنه. در کل از نظر من آمولد هنوز خیلی جا داره که تکمیل بشه.

3. زیبایی گوشی. وقتی که بیش از 1 میلیون برای گوشی میدید انتظار یک ظاهر شیک دارید. متاسفانه s3 به هیچ وجه ظاهر یک گوشی لوکس رو نداره.

4. کیفیت بهتر عکسها تو نور کم به لطف imageSense. البته در روز s3 کمی بهتر عکس میگیره ولی تفاوت چندانی نداره (تو روز معمولا همه خوب عکس میگیرن)

مزایای s3:
1.باتری بمراتب قوی تر.
باتری oneX در حد گوشی های جدید دیگه مثل مدل های سونی یا اپل هستش و باتری s3 یه سرو گردن از اینا قویتره.

2. امتیاز بالاتر در بعضی benchmark ها. که البته در update جدید oneX تا حدی این ورق برگشت. درکل میدونیم که benchmark همه چیز نیست. چیپ سازگارتر Tegra 3 فکر میکنم مزیت بهتری باشه تا امتیاز benchmark !

3. کارکرد و وضوح بهتر صفحه نمایش تو نور مستقیم آفتاب. و البته فکر نمیکنم همیشه بخواین تو آفتاب با گوشی مثلا بازی کنید! معمولا در حد یک sms یا جواب دادن تلفن هست.

دلیل اینکه oneX محبوبیت و فروش s3 رو نداره اینه که اولا HTC توی سری Sensation زیاد موفق نبود ولی سامسونگ توی s2 خیلی موفق بود. همچنین تبلیغات سامسونگ به مراتب بیشتره !

در کل هر دو گوشی خوب هستند و باید دید اولویت خرید در چیه.

اگر کسی باتری واسش خیلی مهمه باید s3 بخره که البته باتری مزیت بزرگیه.
در غیر این صورت اگر فرق نمیکنه واسش و در حد گوشی های دیگه باتری مد نظرش هست بنظر من واقعا oneX از جهات دیگه سرتره

ایول گل گفتی،آفرین به این نقد

hamidk

Registered User
لایک‌ها
144
در مورد عکاسی من گفتم s3 تو روز بهتره و حرف شمارو تایید میکنم. منتها باید دید چقدر بهتر؟
در ضمن من توی شب با دوستم از یک صحنه عکس گرفتیم و روشنایی دوربین oneX تو شب محسوس تر بود. به هر حال این تجربه شخصی خودم بود و دیدم توی بعضی از نقد ها مثل gsmarena عکاسی توی نور کم رو تو oneX بهتر ارزیابی کردن.

مشکل زردی هم که برای بعضی گوشی ها اتفاق افتاده رو نباید به گوشی های سالم ربط داد.

درکل باتوجه به باتری قویتر s3 من خودم s3 رو برتر از oneX میدونم و تعصبی هم روی گوشی خودم ندارم.
چون مزیت های oneX اونقدرها چشمگیر نیست و تقریبا در حد هم هستند و باتری قویتر s3 باعث میشه امتیازش از oneX بره بالاتر.

منتها اگر از باتری صرفه نظر کنیم oneX گزینه بهتری هست در مجموع.
البته این نظر شخصیه منه با توجه به چیزهایی که دیدم.
درنظر بگیریم که نسخه 16 گیگ s3 حدود 400 بالاتر از نسخه 32 گیگ oneX هستش.

برای ان واژه احمق هم که بکار بردی، من به هیچ وجه به سلیقه کسی توهین نکردم.
به هر حال یک نفر ممکنه به یک برند عادت کنه و سلیقه اش اونو بپسنده.

چرا نوکیا رو مثال میزنید؟ نوکیا در سیاست های کلانش خیلی اشتباه کرد و کلا در ضمینه گوشی های لمسی سرمایه گذاری لازم نسبت به رقباش نکرد و شکست خورد که بحثش جداست.
حالا یک مثال بهتر:
الان iPhone 5 رو خیلیا سراسر جهان میخرن و با وجود قیمت 2 برابر نسبت به s3، باز فروشش رو داره. ولی آیا iphone5 از s3 دو برابر سرتره؟ ایا خریداراش رو باید احمق فرض کنیم؟
خیر! Iphone از قبل جایگاهش رو تثبیت کرده و خیلی ها بهش عادت کردن. فروش iphone تا حد زیادی به محبوبیت سابقش هست نه صرفا نو آوری توی محصول جدیدش.

منظورم یه جهل عمومی بود، ببخشید اگر سوتفاهم شد
در مورد iphone5 من علت فروش را در پشتوانه قوی نرم افزاری اپل میدونم همه چیز امکانات سخت افزاری نیست خدمات و پشتوانه ای که برای iphone ارائه میشه واقعاً عالیه(نه تو ایران). تثبیت جایگاه باعث افزایش فروش میشه ولی ضامن فروش نیست. نوکیا را مثال زدم تا این مطلب را بگم، گذشته و حال نوکیا را ببینید. کاربر گوشی هوشمند و پیشرفته در این سطح بر اساس عادت خرید نمی کنه بر اساس انتخاب دقیق این کار رو می کنه همان کاری که من و شما برای تهیه وان ایکس انجام دادیم (قبل از اس 3 فوق العاده و بهترین بود)
در مورد قیمت اصلاً بحث فایده نداره چون با هیچ منطقی نمیشه این قیمت ها را هضم کرد. قیمت هر دو تاشون غیر قابل قبول هست (قمت درستش 199 دلار هست برای کسانی با درآمد حداقل 5000 دلار در ماه)
مشکل زردی هم که بر طرف شده بحثی توش نیست
نقد های کاربران موبایلستان خیلی بیطرفانه و بهتر از نقد های gsmarena است. gsmarena خیلی بیطرف نیست

موفق و پاینده باشید

6666

Registered User
لایک‌ها
278
منظورم یه جهل عمومی بود، ببخشید اگر سوتفاهم شد
در مورد iphone5 من علت فروش را در پشتوانه قوی نرم افزاری اپل میدونم همه چیز امکانات سخت افزاری نیست خدمات و پشتوانه ای که برای iphone ارائه میشه واقعاً عالیه(نه تو ایران). تثبیت جایگاه باعث افزایش فروش میشه ولی ضامن فروش نیست. نوکیا را مثال زدم تا این مطلب را بگم، گذشته و حال نوکیا را ببینید. کاربر گوشی هوشمند و پیشرفته در این سطح بر اساس عادت خرید نمی کنه بر اساس انتخاب دقیق این کار رو می کنه همان کاری که من و شما برای تهیه وان ایکس انجام دادیم (قبل از اس 3 فوق العاده و بهترین بود)
در مورد قیمت اصلاً بحث فایده نداره چون با هیچ منطقی نمیشه این قیمت ها را هضم کرد. قیمت هر دو تاشون غیر قابل قبول هست (قمت درستش 199 دلار هست برای کسانی با درآمد حداقل 5000 دلار در ماه)
مشکل زردی هم که بر طرف شده بحثی توش نیست
نقد های کاربران موبایلستان خیلی بیطرفانه و بهتر از نقد های gsmarena است. gsmarena خیلی بیطرف نیست

موفق و پاینده باشید

بله.
ولی اینو در نظر داشته باش که نوکیا محکوم به شکست بود. گوشی های چند هسته ای تو بازار اومده بود و نوکیا هنوز سیستم عامل سیمبین با پردازنده 600 تولید میکرد که اصلا برای صفحات لمسی درست نشده بود.
تفاوت اونقدر فاحش شده بود که کاربران تعصبی نوکیا هم رهاش کردن.

جا دادن نوکیا تو این مقایسه اصلا درست نیست از دید من چون نوکیا هیچ برگ برنده ای چه تو نرم افزار و چه سخت افزار نداشت، شکست خورد.

ولی الان مقایسه سامسونگ و اپل رو اگر بکنیم میبینیم که سامسونگ از لحاظ سخت افزاری هیچی کم نداره و از لحاظ نرم افزاری هم اگر مثلا galaxy nexus رو در نظر بگیریم پشتیبانی گوگل رو داره و نرم افزارهای جانبی آندروید هم اختلاف زیادی با iphone نداره.
باید قبول کرد که اختلاف نرم افزاری هم فاحش نیست و ناچیزه.

خوب پس برگ برنده apple چیه؟
سابقه عالی و ادامه دادن تولید محصولات خوب. اپل با iphone انقلاب کرد، با iphone 4 بازم انقلابی دیگه. صفحه نمایش iphone4 را در نظر بگیرین زمان خودش، یا دوربینش رو. پردازنده 1ghz زمان خودش رقیب نداشت و فقط روی یک گوشی بود اونم x10 که در حد آیفون نبود.
اپل اینجوری اعتبار کسب کرد و باعث شد 4s و 5 هم فروش کنه حتی بیشتر از iphone4 با اینکه این دو مدل به هیچ وجه انقلابی نبودن.

الان داستان oneX و s3 هم همینه.
سامسونگ تو آندرویدیها اعتبار کسب کرده قطب گوشی های آندروید شده.
درسته کیفیت محصولاتش عالیه ولی بی رقیب نیست. دلیل اینکه رقیبای آندرویدیش فروش اون رو ندارن کیفیت خیلی برتر سامسونگ نیست بلکه سابقه بهترش نسبت به بقیه و تبلیغات گستردتره

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
بروبچها ما با یکی صحبت کردن که قبلا one x داشت ونکات زیرو بهم تذکر داد.
1.واقعا از باتری مینالید.یه چیز میگم یه چیز میشنوی میگفت خیلی کم میاره
2.کیفیت دوربین sIII بهتر میدونست،تست کرده بود.
3.مشکل زردی نداشت.
4.از گرمایه باتری مینالید.با اپدیت یه مقدار درست شده بود.
5.در ذهنش داشت خرید note 2 با رم 2 رو میپرورادند:دی
اقا یه مشکل این که با باتریش دسترسی نداری .بعضی جاها واقعا راهی به جز باتری دراوردن نیست (تجربه کردم میگم) اونوقت چی کارش باید بکنی ؟

6666

Registered User
لایک‌ها
278
وقتی دکمه پاور رو چند ثانیه بگیری گوشی خاموش میشه. یه چیزی مثل پاور کامپیوتر.

کسی که سامسونگ داشته واقعا از باتری oneX خواهد نالید. من اینو تو نقدم گفتم.
منتها کسی که iphone یا سونی داشته، باتری oneX عادیه واسش

ebi_hamedi

Registered User
لایک‌ها
5
با هر دوتا گروه هستم خوندم همه رو ولی باور کنید این دوگوشی رو با پرس پولیس استقلال تراختور اشتباه گرفتید این همه تعصب برای چی اخه :|

حالا هر کودوم بهتر باشه نظرتون رو بگید کل کل تعصب اینجوری برای چی؟

6666

Registered User
لایک‌ها
278
با هر دوتا گروه هستم خوندم همه رو ولی باور کنید این دوگوشی رو با پرس پولیس استقلال تراختور اشتباه گرفتید این همه تعصب برای چی اخه :|

حالا هر کودوم بهتر باشه نظرتون رو بگید کل کل تعصب اینجوری برای چی؟

من نظر شخصیمو گفتم و خدایی بدون تعصب.
حتی گفتم s3 رو با وجود باتری قویتر برتر از oneX میبینم. چون باتری ویژگی مهمیه.
ولی چون خودم باتری زیاد مدنظرم نبود، حسن های دیگه oneX رو هم گفتم.

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
والا تعصب معصب رو کار نی .بروبچها دارن تجربیاتشونو میگن که بشه بهترین انتخواب کرد.

vahid200

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
68
داداشم بدون تعصب بهت بگم.فرق این دو تا گوشیو وقتی میبینی که جفتشونو بغل هم بزارید.من خودم one x دارم خانومم s3 ولی خدا وکیلی one x یه سرو گردن از s3 بالاتره.با s3 کار میکنی بعد چند دقیقه خسته میشی ولی با one x دلت نمیاد گوشیو بزاری زمین.خانومم میخواد s3 بفروشه one xبگیره چون گوشی من همش دستشه.هر چی باشه اچ تی سی سنس داره که هیچ گوشی نداره.سنسش خودش یه دنیاست

بالا