• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

SMS with ASP/ASP.Net

vahidam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام،
از دوستان عزیز می‌خوام بدونم کسی هست که تجربه کار با SMS توی ASP یا ASP.NET رو داشته باشه. هر جور کمکی که بکنید ممنون هستم.:cool:

ikeyvan

Registered User
لایک‌ها
10
دوستان اگه کسی تجربه داره مطرح کنه موضوع خوبی هست

amirlol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه سوالی بود مطرح کنید من جواب می دم !
تا حالا 3 تا سرور راه انداختم با هاش

ولی منظور از تجربه رو نمیدونم چی بگم !

amironline

Registered User
لایک‌ها
0
خوب بگين چه امكاناتي رو سرور ميخواد؟
با ASP هم ميشه اين كار رو كرد؟

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
من یک مدت مدیدی دنبال این کار بودم و به خاطرش تا طبقه نمیدونم چندم برج مخابرات توی میدون ارژانتین هم رفتم چیزی که اوا از همه باید بدونید اینه که :
1- مثل ایمیل نیمشه با asp.net اس ام اس فرستاد باید به یه سرور wap یا چیزی از طریق API متصل بشین و این کار رو بکنید .
2- ایران یه همچین وب سرویسی رو نداره
3- خیلی راحت میتونید به همچین وب سرویس هایی وصل بشید و با گرفتن اعتبار به مقدار مجاز SMS اس ام اس بفرستید .(اکثر سایت های sms این وب سرویس رو دارن )
3-1- این وب سرویس ها علاوه بر ایران به تمام جهان اس ام اس میفرستند و شماره هاشون که روی دیتگاه میفته معمولا یک شماره 4 رقمی مربوط به شرکت ارائه دهنده خدمات موبایل اه .
4- همه این سایت ها پولی هستند برای سرویس مجانی وقتتون رو تلف نکینید !
5- این سرویس برای کارهای تبلیغاتی توی ایران نمی صرفه !!! (مام برای همین بی خیالش شدیم )
7- میتونید یه سرور خودتون راه بندازید که بهش یک یا چند تا گوشی مبایل وصل کنید و برنامه ای بنویسید که براتون دونه دونه اس ام اس بفرسته لازم نیست که بگم چه کار مسخره ای میشه !!!

(این اطلاعات مال پارسال بود ،امسال رو نمیدونم ؟!؟!؟؟!)

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
يدونه يدونه كه افتضاحه
پس اين سرورهايي كه هستن يه موبايل ميزارن با يه دستگاه جي اس ام يدونه يدونه ميفرسته يعني؟
اخه اينا ميان كارت اس ام اس ميدن ؟ چجورياست

vahidam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Amirlol عزیز. بیشتر می‌خوام بدونم مقدماتی که در ابتدا برای این کار باید فراهم کرد چی هستش. Component خاصی هستش که باید با اون کار کرد و ...

amironline

Registered User
لایک‌ها
0
با اين توضيحاتي كه H_R گفتند فكر كنم هممون بايد بي‌خيال شيم
ولي يه سوال اين همه سايت‌ها كه SMS ميفرستن چيكار ميكنن اونوقت يعني به يه سرور بيرون از ايران وصلن
24.gif

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
معمولا اينا سرور اختصاصي دارن
و سخت افزار هم نياز داره
ساده ترين نوعش استفاده از يك خط موبايل و يك دستگاه جي اس ام هست
معمولا اي اس پي ها هم اينكارو ميكنن
و برا مديريتش هم ميتونيد با اي اس پي يا پي اچ پي يا هرچي برنامه بنويسيد كه من دارم يكي مينويسم
ولي اونطوري كه دوستمون گفت انگار اس ام اس ها يدونه يدونه ميره :(

vahidam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:p من دارم به نتایج جالبی می‌رسم. حتما بعد از اینکه مطمئن شدم در همینجا به اطلاع میرسونم.

ParsaGostar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام

من کامل روی این بحث کار کردم اگر شما بخواهید خودتان سرور SMS طراحی کنید نیاز به یک GSM Modem و یک نرم افزار کامل دارید .

البته بجای GSM می توانید از موبایل معمولی هم استفاده کنید ولی به هیچ عنوان توصیه نمیشه چون یک بار می فرسته یک بار هم نمی فرسته !

اگر فقط می خواهید توسط سایت SMS ارسال کنید من می تونم یک SMPP اکانت به شما بدم که براحتی در PHP ، ASP , .NET می تونید ازش استفاده کنید

توضیحات کامل تر : سیستم جامع SMS
استفاده از خدمات SMS

اگه سوالی بود در خدمتم

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
به نقل از ParsaGostar :
با سلام

من کامل روی این بحث کار کردم اگر شما بخواهید خودتان سرور SMS طراحی کنید نیاز به یک GSM Modem و یک نرم افزار کامل دارید .

البته بجای GSM می توانید از موبایل معمولی هم استفاده کنید ولی به هیچ عنوان توصیه نمیشه چون یک بار می فرسته یک بار هم نمی فرسته !

اگر فقط می خواهید توسط سایت SMS ارسال کنید من می تونم یک SMPP اکانت به شما بدم که براحتی در PHP ، ASP , .NET می تونید ازش استفاده کنید

توضیحات کامل تر : سیستم جامع SMS
استفاده از خدمات SMS

اگه سوالی بود در خدمتم
دوست عزيز ما براحتي ميتونيم با يه مودم جي اس ام و نرم افزار مربوطه تو يه اي اس پي يه اس ام اس سرور راه بندازيم
ولي من فكر ميكنم مشكل اينجاست كه مثلا اگه 4 نفر همزمان اس ام اس ارسال كنن چه اتفاقي ميفته؟
چون دستگاه يكي يكي از طريق خط موبايل اقدام به ارسال ميكنه!
اگه اطلاعات بيشتري در اختيارمون بزاريد ممنون ميشم

ParsaGostar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
نرم افزاری که ما ازش استفاده می کنیم پیام های ارسالی به سرور را در یک folder ذخیره می کنه و به ترتیب ارسال می شه ( هیچ راه حلی ندارد که یکی یکی ارسال نشه )

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
به نقل از ParsaGostar :
نرم افزاری که ما ازش استفاده می کنیم پیام های ارسالی به سرور را در یک folder ذخیره می کنه و به ترتیب ارسال می شه ( هیچ راه حلی ندارد که یکی یکی ارسال نشه )

ببینم از سرور های خارجی استفاده کنید خیلی ارزون تر و با امکانات بیشتر(مثلا ارسال به همه جای دنیا) و مطمئن تر نمیشه ؟؟؟

ParsaGostar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
نه ! ارسال sms از طریق سرورهای خارجی حدود 60 تومان درمیاد ! در ضمن اگر می خواهید پیام به کشورهای دیگر ارسال کنید بیشترشون رایگان هستند

مثلا : Sending SMS using .NET through Web service

farhadgreat

Registered User
لایک‌ها
0
زیاد خودتون رو خسته نکنید اگر خواستید من 40 هزار تومان میگیرم برنامه رو رو سرورتون نصب می کنم همزمان هم میتونید به 100 نفر اس ام اس بزنید این سرویس وصل میشه به دیتابیس مخابرات و ما برای شما از مخابرات کریدیت هم میخریم قیمت هر 160 کردیت هم 16 تومان هست
برای تماس با من می تونید به این سایت برید
www.iranddl.com
و یا با خودم تماس بگیرید اینم شماره تلفنمه
0912-6032025
فرهاد دلجو

بالا