فروخته شد به کاربر amin2904
سلام دوستان یه دی وی دی پلیر برام مونده که فقط باز شده و تست شده خداشاهده حتی دوبار هم روشن نشده
تستش کردم کیفیتش عالیه و تضمینی
یه کابل HDMI توشه و کنترل مشتقاتشه
فول اچ دی و ساپرت یو اس بی و ازین حرفاست
دستگاه خوبیه
دلیل فروش: کارم خرید و فروش این دستگاه هاست
تعویض: گیرنده دیجیتال با ساپورت S2 و سر میدم
مهلت تست: 48 ساعت بعد از دریافت کالا اگر مشکلی داشت با دلیل منطقی پس میگرم البته هزینه مرجوع شدن با مشتریه
ضمانت: بنده اینجا خرید و فروش زیاد داشتم و دوستانی هستند که تایید کنند بنده رو
شرایط فروش: در اصفهان حضورا یا با پیک فرستاده میشه و در شهرستان های دیگه ارسال با پست
هر گونه اسپم: آزاد و بلامانع میباشد
قیمت پایه: با توجه به قیمت اک در بازار:120 تومن قیمت رو 80 میزارم چون اکه
پیشنهاد زیر قیمت پایه:لطفا اگه میخاید پیشنهاد زیر قیمت پایه بدید دلیل تراشی نکنید و فقط قیمت رو تو یه پست مجزا بنویسید فوقش میگم نه
دلیل برای پایین اوردن قیمت: لطفا فقط در پخ
سلام دوستان یه دی وی دی پلیر برام مونده که فقط باز شده و تست شده خداشاهده حتی دوبار هم روشن نشده
تستش کردم کیفیتش عالیه و تضمینی
یه کابل HDMI توشه و کنترل مشتقاتشه
فول اچ دی و ساپرت یو اس بی و ازین حرفاست
دستگاه خوبیه
دلیل فروش: کارم خرید و فروش این دستگاه هاست
تعویض: گیرنده دیجیتال با ساپورت S2 و سر میدم
مهلت تست: 48 ساعت بعد از دریافت کالا اگر مشکلی داشت با دلیل منطقی پس میگرم البته هزینه مرجوع شدن با مشتریه
ضمانت: بنده اینجا خرید و فروش زیاد داشتم و دوستانی هستند که تایید کنند بنده رو
شرایط فروش: در اصفهان حضورا یا با پیک فرستاده میشه و در شهرستان های دیگه ارسال با پست
هر گونه اسپم: آزاد و بلامانع میباشد
قیمت پایه: با توجه به قیمت اک در بازار:120 تومن قیمت رو 80 میزارم چون اکه
پیشنهاد زیر قیمت پایه:لطفا اگه میخاید پیشنهاد زیر قیمت پایه بدید دلیل تراشی نکنید و فقط قیمت رو تو یه پست مجزا بنویسید فوقش میگم نه
دلیل برای پایین اوردن قیمت: لطفا فقط در پخ
خیلی مخلصیم
بنده فروشنده هستم این هم مدلیه که تو ایران به عنوان سونی اصل میاد و ضمانت هم میشه و جنسش ضمانتی و عالیه اما اصل نیست
مدل اصلی این دستگاه 310 تومن موجوده
عرضم به خدمتتون که بار جدید این مدل برام اومده اکبند به قیمت 125 تومن (90 تومن بوده)
واقعا مدل تضمینی و درجه یکیه
این دستگاه یک بار روشن شده و پشت ویترین تو مغازه بوده پس انگار اکبند دارید میخرید
بنده فروشنده هستم این هم مدلیه که تو ایران به عنوان سونی اصل میاد و ضمانت هم میشه و جنسش ضمانتی و عالیه اما اصل نیست
مدل اصلی این دستگاه 310 تومن موجوده
عرضم به خدمتتون که بار جدید این مدل برام اومده اکبند به قیمت 125 تومن (90 تومن بوده)
واقعا مدل تضمینی و درجه یکیه
این دستگاه یک بار روشن شده و پشت ویترین تو مغازه بوده پس انگار اکبند دارید میخرید
Last edited: