• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

sony ericcson k750 & nokia 6680

mohsen336

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam bacheha,
man hudude 270 ta pul daram,mishe lotfan mano rahnemaii konin chi bekharam?faktorhaye mohem:
1.durbin 3.davam 2.gabeliate nasbe barnamehaye mokhtalwf.
nazaretun dar morede in do ta goshi chie:
1.sonyericcson k750 2.nokia 6680
ya age shoma entekhabe behtari darin begin lotfan.
pishapish azatun tashakkor mikonam.(mano bebakhshin ke farsi type nakardam,akhe windowsam farsi nis.sharmande)

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
شما اگه برنامه ميخواي 6680 برات بهتره چون سيمبين داره اما كي 750 هم برنامه هاي جاوا رو پشتيباني ميكنمه و علاوه بر اون امكانات مولتي مدياييش بسيار بالاتر از 6680 شما اگه برنامه هاي مختلف ميخواي 6680 اگر آهنگ و دوربين ميخواي كي 750 البته دوربين 6680 هم بد نيست اما كي 750 كيفيت تقريبا دو برابر از نظر عكس ارائه ميده

farhoud

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از mohsen336 :
salam bacheha,
man hudude 270 ta pul daram,mishe lotfan mano rahnemaii konin chi bekharam?faktorhaye mohem:
1.durbin 3.davam 2.gabeliate nasbe barnamehaye mokhtalwf.
nazaretun dar morede in do ta goshi chie:
1.sonyericcson k750 2.nokia 6680
ya age shoma entekhabe behtari darin begin lotfan.
pishapish azatun tashakkor mikonam.(mano bebakhshin ke farsi type nakardam,akhe windowsam farsi nis.sharmande)

به عنوان کسی که 6 ماه در برزخ خریدن نوکیا 6680 یا سونی اریکسون 750 بودم و تحقیقان کاملی کردم این موارد را بدون هیچ تعصبی عرض میکنم:

1- کلا گوشی های نوکیا سری 60 سیمبیان هستند و امکانات وسیع نصب برنامه های بسیار مفید( دیکشنری- منشی تلفنی- نقشه تهران- ماشی حساب علمی و ....) را دارند در حالی که گوشی های سونی اریکسون تحت جاوا هستند و قاببلیت وسیع نصب برنامه را ندارند و کلا نمیشود برنامه نصب کرد . البته بازی های زیادی میشود نصب کرد .
2- دوربین سونی اریکسون واقعا قوی و کامل ات و اصلا قابل مقایسه با 6680 نیست . لنز دوربین خیلی قویه و. عکسهای خیلی خوبی میگیره. من هر دو را امتحان کردم و اگه بخوام نمره بدم نمره 18 و 12 ( نوکیا)از بیست میدم.

3- mp3 سونی اریکسون قوی تر از 6680 است ولی نه زیاد اما به هر حال قوی تر است. من mp3 نوکیا 6680 را در حد خوب و قابل قبول و سونی اریکسون را در حد عالی میدانم. اما خودم از صدای 6680 کاملا راضیم.

4- ظرافت و خوش دستی سونی اریکسون به مراتب بهتر است از 6680 است. اما صفحه نمایشش کوچکتر است.

5- آنتن دهی نوکیا یک نمه از سونی اریکسون بالاتر است.و اینو من خودم امتحان کردم. البته گفتم یک نمه!! . در بین گوشی های نوکیا 6680 یکی از قویتریتهاست و بی شک از 750 قدرت بیشتری دارد.

با این تفاسیر من بالاخره تصمیم به خریدن 6680 گرفتم و کاملا راضیم

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
برای K750 هم نقشه تهران هست هم ماشین حساب علمی

دوست عزیز اگه واقعا به ریختن نرم افزارهای خفن نیازمندی..SE نگیر وگرنه k750 با اون همه امکانات مولتی مدیاش پیشنهاد شده تره!;-)

mohsen336

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی ممنون از راهنماییهای خوبتون.:blush:
نظرتون در مورد گارانتیهای سونی اریکسون چیه؟کدوم بهتره؟
ایا ارزش اینو داره که 20 تومن بیشتر بدی؟

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
نه عزیز
کلا گارانتی در ایران ( و خیلی جاهای دنیا ) کشکه
یک ایرانیان بگیر بسه

چون که آخرش این گارانتی نیست که بتونه کمکت کنه
باید بری بدی مغازه ها

بالا