foadnnsj
Registered User
سلام میخوام قوی ترین گوشی مینی دنیا رو بهتون معرفی کنم
xperia mini که از اخرین محصولات شرکت sony ericsson (یعنی قبل از جدا شدن این دو شرکت) که با توجه به قیمت کم و اندازه ی کوچیکش
سخت افزار بسیار قوی و مطلوبی داره من خودم این گوشی حدود 6ماه دستم بوده و با توجه به تجربیاتم این پست رو مینویسم
بریم سراغ مشخصات(روی کاغذ)
تاریخ عرضه به بازار:2011, May
وزن: 99گرم با باطری
صحفه نمایش: 3 اینچ که قابلیت مولتی تاچ تا 4 انگشت رو داره و ضد خش هست LED-backlit LCD, capacitive touchscreen, 16M colors
خروجی هندزفری: جک 3.5 mm
حافظه: 2gb همراه گوشی هست و تا 32gb هم ساپورت میکنه حافظه داخلیم حدود 320 mb هست ,512mb ram
ارتباط: gprs bluetooth usb2.0 wireles
دوربین: , 2592x1944 pixels, autofocus, LED flash, 5 megapixel قایلیت تشخیص چهره و لبخند و نشانه گذاری جغرافیایی
فیلمبرداری: hd 720p 30frame
سیستم عامل:Android OS, v2.3 (Gingerbread), planned upgrade to v4.0
چیپست و سی پی یو:Qualcomm QSD8255 Snapdragon 1ghz scorpion
چی پی یو یا پردازنده ی گرافیکی: adreno 205
حسگرها:Accelerometer, proximity, compass
باتری زمان مکالمه:Up to 4 h 30 min 2G / Up to 4 h 30 min 3G
باتری زمان استند بای: Up to 340 h (2G) / Up to 320 h 3G
نوع باطری:استانداردlion 1200 mah
خوب بریم سر تجربیات خودم!!!!
اولا ال سی دی گوشی بخاتر کوچک بودن کیفیت بسیار بالایی رو ارایه میده و هر کسی رو مجذوب میکنه!
صدای اسپیکر کمی ضعیف اما با کیفیت و خوبه.
تاچ(لمس) گوشی بسیار حساس و دقیق هست و من واقعا ازش راضی بودم.
کیفیت دوربین عکس برداری در حده خیلی خوب هست اما نمیشه گفت عالیه اما فیلمبرداری اچ دی واقعا زیبا و قانع کنندست!
استفاده از منو ها و کیبورد مجازی گوشی بسیار اسوونه و هرچند که گوشی کوچیکیه اما توی این موارد هیچ مشکلی نداشتم و راحت اس ام اس و متن رو میشه باهاش نوشت!
میزان شارژ باتری با استفاده ای که من میکردم (همش گیم گیم گیم!) 1روز بیشتر دووم نمیاورد اما برای استفاده ی عادی 2 تا 2.5 روز!
بریم سراغ گیم های تست شده و قدرت چیپست!
من از سخت افزار این گوشی بسییااااااااااااار راضی بودم و ازش حسابی کار کشیدم !!!!
اولا که گوشی در حدود 6ماه حتی یک بار هم هنگ نکرد حتی لگ هم نداشت تو منو ها و یکبارم خود به خود ریست نشد!این مهمه!
بعدش اینکه هر بازی گرافیکی یا غیر گرافیکی ریختم خوند مگر اینکه مشکل از فایل بازی بوده باشه
لیست بازیهای تست شده توسط خودم:
1.modern combat1
2.modern combat2
3.asphalt5
4.asphalt6
5.gta3
6.pes 2011
7.pes 2012
8.nova
9.nfs hot pursuit
10.nfs shift
و...
گوشی واقعا خوبیه در این رنج قیمت باید گفت عالیه من که دلم براش تنگ شده حتما اگه تونستین تجربش کنین!
ارزششو داره
مشاهده پیوست 179013مشاهده پیوست 179014
xperia mini که از اخرین محصولات شرکت sony ericsson (یعنی قبل از جدا شدن این دو شرکت) که با توجه به قیمت کم و اندازه ی کوچیکش
سخت افزار بسیار قوی و مطلوبی داره من خودم این گوشی حدود 6ماه دستم بوده و با توجه به تجربیاتم این پست رو مینویسم
بریم سراغ مشخصات(روی کاغذ)
تاریخ عرضه به بازار:2011, May
وزن: 99گرم با باطری
صحفه نمایش: 3 اینچ که قابلیت مولتی تاچ تا 4 انگشت رو داره و ضد خش هست LED-backlit LCD, capacitive touchscreen, 16M colors
خروجی هندزفری: جک 3.5 mm
حافظه: 2gb همراه گوشی هست و تا 32gb هم ساپورت میکنه حافظه داخلیم حدود 320 mb هست ,512mb ram
ارتباط: gprs bluetooth usb2.0 wireles
دوربین: , 2592x1944 pixels, autofocus, LED flash, 5 megapixel قایلیت تشخیص چهره و لبخند و نشانه گذاری جغرافیایی
فیلمبرداری: hd 720p 30frame
سیستم عامل:Android OS, v2.3 (Gingerbread), planned upgrade to v4.0
چیپست و سی پی یو:Qualcomm QSD8255 Snapdragon 1ghz scorpion
چی پی یو یا پردازنده ی گرافیکی: adreno 205
حسگرها:Accelerometer, proximity, compass
باتری زمان مکالمه:Up to 4 h 30 min 2G / Up to 4 h 30 min 3G
باتری زمان استند بای: Up to 340 h (2G) / Up to 320 h 3G
نوع باطری:استانداردlion 1200 mah
خوب بریم سر تجربیات خودم!!!!
اولا ال سی دی گوشی بخاتر کوچک بودن کیفیت بسیار بالایی رو ارایه میده و هر کسی رو مجذوب میکنه!
صدای اسپیکر کمی ضعیف اما با کیفیت و خوبه.
تاچ(لمس) گوشی بسیار حساس و دقیق هست و من واقعا ازش راضی بودم.
کیفیت دوربین عکس برداری در حده خیلی خوب هست اما نمیشه گفت عالیه اما فیلمبرداری اچ دی واقعا زیبا و قانع کنندست!
استفاده از منو ها و کیبورد مجازی گوشی بسیار اسوونه و هرچند که گوشی کوچیکیه اما توی این موارد هیچ مشکلی نداشتم و راحت اس ام اس و متن رو میشه باهاش نوشت!
میزان شارژ باتری با استفاده ای که من میکردم (همش گیم گیم گیم!) 1روز بیشتر دووم نمیاورد اما برای استفاده ی عادی 2 تا 2.5 روز!
بریم سراغ گیم های تست شده و قدرت چیپست!
من از سخت افزار این گوشی بسییااااااااااااار راضی بودم و ازش حسابی کار کشیدم !!!!
اولا که گوشی در حدود 6ماه حتی یک بار هم هنگ نکرد حتی لگ هم نداشت تو منو ها و یکبارم خود به خود ریست نشد!این مهمه!
بعدش اینکه هر بازی گرافیکی یا غیر گرافیکی ریختم خوند مگر اینکه مشکل از فایل بازی بوده باشه
لیست بازیهای تست شده توسط خودم:
1.modern combat1
2.modern combat2
3.asphalt5
4.asphalt6
5.gta3
6.pes 2011
7.pes 2012
8.nova
9.nfs hot pursuit
10.nfs shift
و...
گوشی واقعا خوبیه در این رنج قیمت باید گفت عالیه من که دلم براش تنگ شده حتما اگه تونستین تجربش کنین!
ارزششو داره
مشاهده پیوست 179013مشاهده پیوست 179014