سلام
عزیرات
یه دستگاه مدل VPCCA 35 FG
برتد سونی
یا کانفیگ
cpu I5
Ram 4
HDD 500
VGA 1 ATI
بدون کارتون اما فکر کنم فاکتورشو دارم به بالاترین قیمت پیشنهادی میفروشم
قیمت الان رو هم2,500,000
دوست عزیز شاید قیمت ایشون بالا باشه ولی حرف شما بی ربطه .چون اون سری f هست ولی لپ تاپ ایشون Ca
دوست گرامی بی ربط قیمتهای پرتی هستش که امثال شما و ایشون برای گرونتر فروختر جنستون به دیگران میدید. سری Ca چیزه عجبیب و غریبی نیست که بخواد از سری f خیلی گرونتر باشه. اینهم لینک قیمت یک لپ تاپ سری Ca که با اینکه گرافیک مجزا نداره ولی سی پی یوی نسل دوم و هارد بالاتری داره و قیمت امروزش هم 1560 هستش که اگر گرافیک مجزا هم داشت شاید حداکثر 1700 قیمت میخورد نه 2500!!
فدات من خودم مغازه دارم و کارمم لپ تاپه
چیزی رو که دارم میبینم میگم
شما یه دور بزن تو بازار قیمت دستت میاد
به هر حال من قیمت پایه رو 1,500,000
میزارم
عکس رو هم در اولین فرصت میزارم
داداش مرد باش و شما نمیخواد 1700 بدی من 100 بهت سود میدم به من تعداد بالا 1800 ازت بر میدارم .شما 100 تا هم بدی من 1800 ارت بر میدارم به قرآن
خواهشن اطلاع نداری حرف بی مورد نرن
جناب مغازه دار فروشنده لپ تاپ!! در عنوان تاپیکت نوشتی CA45 ولی در مشخصات مدلش رو CA 35 ذکر کردی! شما هنوز بلد نیستی مدل لپ تاپت رو درست بنویسی بعد اونوقت..!! من لینک معتبر اوردم که قیمت لپ تاپ با مشخصات بالاتر اینقدره تو هم اگر میتونی لینک بده که قیمت لپ تاپت 2500 هستش! البته مشخصه بحث با امثال شما نتیجه ای نداره. بچه های پی تی هم اونقدر زرنگ هست که بفهمن فروشنده چیکارست!
جناب مغازه دار فروشنده لپ تاپ!! در عنوان تاپیکت نوشتی CA45 ولی در مشخصات مدلش رو CA 35 ذکر کردی! شما هنوز بلد نیستی مدل لپ تاپت رو درست بنویسی بعد اونوقت..!! من لینک معتبر اوردم که قیمت لپ تاپ با مشخصات بالاتر اینقدره تو هم اگر میتونی لینک بده که قیمت لپ تاپت 2500 هستش! البته مشخصه بحث با امثال شما نتیجه ای نداره. بچه های پی تی هم اونقدر زرنگ هست که بفهمن فروشنده چیکارست!
شدیدآ باهاتون موافقم.