hamid72hasani
Registered User
با سلام خدمت دوستان
این لپتاپ برای مصرف شخصیه خودم بوده والان قصد فروشش رو دارم
لپتاپ چند تا مورد کوچیک داره که هیچ کدوم رو اگه نگم هیچ کس متوجه نمیشه
دستگاه بیش از 1 سال کارکرده و کاملا سر حال هست حتی باهاش کرایسیس 3 بازی میکردم بدون هیچ مشکلی اجرا میکرد
پایین صفحه چند نقطه وجود داره که یکم تیره تر شده ولی هیچ کدوم حتی از فاصله ی نزدیک هم معلوم نیستند.صرفا وظیفم بود باید میگفتم.اصلا اصلا تو چش نیستن
کمی خطو کش محو پشنش داره که اونام اصلا به چشم نمیان
دستگاه به هیج وجه تعمیر نشده باز نشده و عین روز اول هست
جعبه و لوازم همه تکمیل.فقط سی دی درایوراش رو گم کردم که دانلود میکنم به خریدار تحویل میدم.
البته هاردشو ارتقا دادم الان 750 هست
به همراه لپتاپ یک عدد موس وایربس هم هدیه داده میشود
فروش فوق العاده:1799...البته فقط حضوری در تهران
در ضمن یک عدد هارد اکسترنال 500 گیگ هیتاچی هم موجود هست که اونم برا خودمه.هر کی خواست پ خ بده.کاملا سالم
خلاصه بهترین گزینه برای مصرف کننده هست
قیمت هم هر چقدر دوس دارید پیشنهاد بدید ببینیم دنیا دست کیه
راستی دکمه ی سخت افزاری وای فایش هم لق شده ولی مشکلی وجود نداره و از خود ویندوز راحت خاموش روشن میشه
مشاهده پیوست 441590مشاهده پیوست 441591مشاهده پیوست 441592مشاهده پیوست 441593مشاهده پیوست 441594مشاهده پیوست 441595
این لپتاپ برای مصرف شخصیه خودم بوده والان قصد فروشش رو دارم
لپتاپ چند تا مورد کوچیک داره که هیچ کدوم رو اگه نگم هیچ کس متوجه نمیشه
دستگاه بیش از 1 سال کارکرده و کاملا سر حال هست حتی باهاش کرایسیس 3 بازی میکردم بدون هیچ مشکلی اجرا میکرد
پایین صفحه چند نقطه وجود داره که یکم تیره تر شده ولی هیچ کدوم حتی از فاصله ی نزدیک هم معلوم نیستند.صرفا وظیفم بود باید میگفتم.اصلا اصلا تو چش نیستن
کمی خطو کش محو پشنش داره که اونام اصلا به چشم نمیان
دستگاه به هیج وجه تعمیر نشده باز نشده و عین روز اول هست
جعبه و لوازم همه تکمیل.فقط سی دی درایوراش رو گم کردم که دانلود میکنم به خریدار تحویل میدم.
|
به همراه لپتاپ یک عدد موس وایربس هم هدیه داده میشود
فروش فوق العاده:1799...البته فقط حضوری در تهران
در ضمن یک عدد هارد اکسترنال 500 گیگ هیتاچی هم موجود هست که اونم برا خودمه.هر کی خواست پ خ بده.کاملا سالم
خلاصه بهترین گزینه برای مصرف کننده هست
قیمت هم هر چقدر دوس دارید پیشنهاد بدید ببینیم دنیا دست کیه
راستی دکمه ی سخت افزاری وای فایش هم لق شده ولی مشکلی وجود نداره و از خود ویندوز راحت خاموش روشن میشه
مشاهده پیوست 441590مشاهده پیوست 441591مشاهده پیوست 441592مشاهده پیوست 441593مشاهده پیوست 441594مشاهده پیوست 441595
Last edited: