• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Sony Xperia Z

m3hti

Registered User
لایک‌ها
18
سلام دوستان من تازه رفتم یه اکسپریا زد خریدم میخوام روش نرم افزار رو بازی نصب کنم...
چیکارا باید کنم ...
راهنمایی لطفا!!!

mohamadreza-23

Registered User
لایک‌ها
411
یه حافظه اس دی میگیری سمت چپ از بالا دومی جاشه. رم رو میذاری تو خشاب مخصوص و میزنی به رم ریدر. البته قبلش یه بار رم رو بذار تو گوشی تا خود گوشی پوشه گذاری کنه. بعد تو هر پوشه ای که خواستی فایل رو میریزی و رم رو که گذاشتی تو همون پوشه میری و نصبش میکنی.
اگه نمیخوای رم بگیری با کابل اتصال به کامپیوتر هم میتونی فایل رو منتقل کنی به گوشی...

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
اگه اینترنت وای فای داری فقط کافیه این دو برنامه رو از سایتشون دانلود کنی و بریزی تو گوشی و نصب
بعدش هر چی خواستی انتخاب می کنی راحت نصب میشه :)
مخصوصا دومی برنامه های بیشتری داره

امیدوارم منظورت همین باشه

Bazaar - Android Marketplace for Iranians - Android Market Alternative
Myket :: مایکت

REZA Z8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
230
سلام دوستان من تازه رفتم یه اکسپریا زد خریدم میخوام روش نرم افزار رو بازی نصب کنم...
چیکارا باید کنم ...
راهنمایی لطفا!!!

1.بايد از طريق اينترنت يك فايل منيجر دانلود كني از يكي از اين هزاران سايت اندرويدي و بعد از دانلود اون رو نصب كني
2.ديگه مي توني با كامپيوتر فايل نصبي هر برنامه يا بازي كه پسوند آن apk است رو روي گوشي ريخته و از فايل منيجر نصب كني . فقط قبلش بايد تيك گزينه unknown sourse رو در setting/development زده باشي...

بالا