• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Sound Stream XW - 12

Omid_Rms

Registered User
لایک‌ها
1

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
سلام داش امید گل - خوبی داداش؟ خبری نمیگیری داداش !!
آقا این ساب چطوریاست؟ سالمه؟ تمیز؟ شرمنده آخ واسه کسی میخوام داداش گلم - با چه سابی میشه مقایسه کرد بیسش رو ؟ واسه یه 405 میخوام و دور و بر 400 وات بهش بدم ماشینو میلرزونه یا نه؟
اگه همه چی ردیفه و بیس سنگین میده 90 مال من داداش

Omid_Rms

Registered User
لایک‌ها
1
سلام داش امید گل - خوبی داداش؟ خبری نمیگیری داداش !!
آقا این ساب چطوریاست؟ سالمه؟ تمیز؟ شرمنده آخ واسه کسی میخوام داداش گلم - با چه سابی میشه مقایسه کرد بیسش رو ؟ واسه یه 405 میخوام و دور و بر 400 وات بهش بدم ماشینو میلرزونه یا نه؟
اگه همه چی ردیفه و بیس سنگین میده 90 مال من داداش

مخلصم حسن جان ...شما خوبی ؟ سلامتی ؟ این ساب سالمه سالمه !!!تمیزم هم هست ...تعمیر هم نشده !!!! بیسش خیلی کیفیتیه و حال میده به ادم تو موزیک مخصوصا دقتش که حرف نداره !!!!!!!! اگه یه باکس خوب براش بزنی ماشینم یواش میلرزونه ..... در ضمن ساب مال خودته ....... من و تو این حرفارو نداریم .......... یا علی

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
مخلصم حسن جان ...شما خوبی ؟ سلامتی ؟ این ساب سالمه سالمه !!!تمیزم هم هست ...تعمیر هم نشده !!!! بیسش خیلی کیفیتیه و حال میده به ادم تو موزیک مخصوصا دقتش که حرف نداره !!!!!!!! اگه یه باکس خوب براش بزنی ماشینم یواش میلرزونه ..... در ضمن ساب مال خودته ....... من و تو این حرفارو نداریم .......... یا علی

نوکرم داداش - سلامتی - آهان - آخه داداش این بنده خدا صدای جی بی ال 1202 رو شنیده و یه بیس سنگین میخواد - بزار بازم باهاش صحبت کنم ببینم چی میگه - یه ساب توو مایه های 1202 جی بی ال سراغ داشتیم خبرم کنی داداش !

sarbolanndd

Registered User
لایک‌ها
23
سلام
پایه+5 واس من

hessam.0111

Registered User
لایک‌ها
68

Omid_Rms

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
پایه+5 واس من

شرمنده دوست عزیز ساب فروش رفت دیشب......

چاکر داش امید
خوب بفروشی
قربونت برم حسام جان ......... اقایی

دوستان ساب به اقای حمید با نام کاربری hamidxxx41 فروش رفت .... و فردا ارسال میشه خدمتش ...... امید وارم در خوشی هاش صدا بگیره ......
یا علی

just_german

Registered User
لایک‌ها
102
شرمنده دوست عزیز ساب فروش رفت دیشب......

قربونت برم حسام جان ......... اقایی

دوستان ساب به اقای حمید با نام کاربری hamidxxx41 فروش رفت .... و فردا ارسال میشه خدمتش ...... امید وارم در خوشی هاش صدا بگیره ......
یا علی

امید جان مارو هم که کلا فراموش کردیا! دیشب یاهو اومدم ;)

بالا