• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

spam در گوگل

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
یه میل الان برای من اومد که بیشتر شبیه هست به spam و به احتمال 99% همون کلک fackpage هست:

Hello
Dear Gmail customer
from now if you need more than 2 GB of space use this invitation and upgrade your account to 100 GB of space also you can register one free domain name via this invitation
your account upgrade will done after 24 hours
your invitation code is : http://gm-account.com/Gmail-Account...BNEFUYzJOVFkxTlRVM09RLS0BYQFZQUUBb2sBWlcwLQF/
Thank You
Gmail Support Department​

دوستان حواسشون جمع باشه.
این گوگل تو filtering spam خیلی خوب نیست!
یاهو قوی تر هست

arashpour

Registered User
لایک‌ها
0
رو لینکی که دادی کلیک کردم( ریسک+کنجکاوی
302.gif
) درست میگی این صفحه برای دزدیدن پسوورد درست شده و دقیقا شبیه صفحه ورودی جی میل هست. اگه یه موقع حوس کردید از این صفحه لاگ این کنید، باید با اکانتتون خداحافظی کنید.
در ضمن برای اطمینان http://gm-account.com/ رو هم تو گوگل سرچ کردم هیچ جوابی نداد. پس همون که گفتی 100% اسپمه.

Robert7

Registered User
لایک‌ها
7
آره گوگل هنوز اول کاره. واسه من هم یه میل از paypal اومده بود. دقیقا ایمیل رو هم زده بود @paypal.com قبلا گوگل یه اخطار میداد که این ایمیل از طرف کسی که ادعا میکنه نیست ولی اون بار نداد.
reply هم که میکردی ایمیل رو به آدرس یه سایت دیگه میفرستاد.

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
gmail کلا" تو spam ضعیف هست
حداقل اکانت خوودش را باید با ip اش ست کنه که اگر با ip برابری نکرد بره تو spam این دیگه خیلی ساده هست.
تو این یه مورد gmail beta هست :D
والا بقیه اش تو alpha

راستی این متن ایمیلی هم داده بود از گوگل بعید نبود!
گفتم شاید دویونه شده:D

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42

بالا