سلام و خسته نباشید
:general601: spam score یا اسپم اسکور یک معیار هست که توسط moz ارایه شده است و مجموعه ای از رفتار های پرخطر درون سایت یا بیرون سایت را نمایش می دهد .
:general205:
روش های جلوگیری از spam score
روش های جلوگیری از اسپم شدن سایت در گوگل و تاثیر بسیار بدی که بر سئو سایت دارد، در این پست شرح داده شده است. با به کارگیری این موارد، مانع از اسپم شدن و پنالتی شدن سایت شوید. قبل از هرچیز لازم است شما را با سایتی که میزان اسپم بودن وبسایت ها را شناسایی می کند آشنا کنیم. سایت moz.com و لینک Open Site Explorer با بررسی معیارهایی که برای اسپم بودن سایت در نظر گرفته است، شروع به بررسی وبسایت شما می کند و تمام موارد اساسی آن را تحت نظر قرار می دهد. در نهایت نتیجه را تحت عنوان میزان و نرخ اسپم اسکور Spam Score در اختیار شما قرار می دهد. در این بخش به شرح و بررسی این موارد می پردازیم.
دلایل اسپم شدن سایت
دلایل زیادی برای اینکه یک سایت اسپم شود وجود دارد. این موارد به صورت کلی و طبق نظر سایت معتبر جهانی moz.com در دسته بندی های زیر قرار می گیرد.
محتوای ضعیف
همانطور که می دانید تولید محتوای سایت نقش مهمی در سئو دارد و بایستی برای بهینه سازی وبسایت برای موتور جستجو، مورد توجه جدی قرار بگیرد. سایت باید به طور متداوم با مطالب طولانی و با کیفیت و مرتبط با حوزه اصلی سایت به روز رسانی شود. در این راستا علایق مشتری و سوالات و درخواست های وی در اولویت قرار دارد. قابل ذکر است
سئو سایت الگوریتم پاندا با آنالیز محتوای سایت میزان اسپم بودن آن را تا حد زیادی متوجه می شود.
کم بودن غیر طبیعی زبان های نشانه گذاری متن
وبسایت های غیر اسپم تمایل زیادی به اعمال تجربیات قوی خود در زمینه javascript ، CSS و نشانه گذاری های گسترده متن همچون html دارند. بر این اساس نرخ بالای متن به کد نیز می تواند خطرناک باشد و آلارمی از اسپم بودن سایت برای گوگل شود.
لینک های خروجی زیاد
تعداد بالای لینک های خروجی به سایت های دیگر، ممکن است موجب اسپم شدن سایت شود.
لینک های داخلی کم
کم بودن لینک های داخخلی در سایت و عدم ایجاد ارتباط موثر میان مطالب و صفحات، باعث اسپم شدن سایت می شود.
انکر تکست های زیاد در صفحه
سایت هایی که در صفحات خود، لینک های زیادی دارند، شانس اسپم شدن بیشتری را نسبت به سایت هایی با لینک های کمتر دارند.
لینک های خروجی در منوها یا به صورت مخفی
سایت هایی که در منوها و navigationها، به سایت های دیگر لینک می دهند و معمولا لینک هایی را به صورت مخفی یا hidden در فوتر یا سایدبار قرار می دهند، به احتمال زیاد اسپم می شوند.
نبودن اطلاعات تماس
سایت های واقعی ترجیح می دهند لینک شبکه های اجتماعی و دیگر اطلاعات تماس خود را در اختیار بازدیدکنندگان قرار دهند.
تعداد صفحات کم
سایتی که تنها دارای یک یا تعداد کمی صفحه است، بیشتر از سایتهای دیگر با صفحات بیشتر، اسپم شناسایی می شود.
اسپم بودن TLD
TLD چیست؟ TLD بخشی از دامنه است که بعد از "." قرار می گیرد. معروف ترین TLDها com، org و net هستند. سایت هایی که دارای TLD خاص هستند کمی مشکوکند و ممکن است اسپم شناسایی شوند.
دامنه های طولانی
سایت هایی که دامنه طولانی دارند و به احتمال زیاد این کار را برای جای دادن کلمات کلیدی سایت به منطور سئو سایت انجام داده اند، اسپم تلقی می شوند.
دامنه های شامل عدد
دامنه هایی که دارای عدد هستند ممکن است به صورت اتوماتیک تولید شوند ایجاد خطا کنند. بنابراین به احتمال زیاد باعث اسپم شدن سایت می شوند.
با به کارگیری موارد بالا می توانید تا حد زیادی مانع از اسپم شدن سایت توسز گوگل شوید. Matt Cutts مدیر ضد اسپم گوگل بارها و بارها در مطالب و سخنرانی های خود به این موارد اشاره کرده است. در این رابطه توصه می کنیم
ویدیوی Matt's 2012 موجود در یوتیوب در زمینه الگوریتم های شناسایی سایت های اسپم را ببینید. همچنین می توانید
اسلاید ranking factors Matt Cutts را برای جلوگیری از اسپم شدن سایت مشاهده نمایید.
امید است که توانسته باشیم با بیان اساسی ترین مباحث اسپم و بیان دقیق روش های جلوگیری از اسپم شدن سایت در گوگل، گامی بلند در جهت راهنمایی شما عزیزان برای انجام سئو سایت حرفه ای برداریم.