• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

SQL رو از كجا بايد پيدا كنم ؟

M-r-r

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
براي راه اندازي انجمن هاي وب ويز به اس كيو ال نيازمند شده ام . متاسفانه جايي رو نديدم كه بشه از اونجا لينك دريافت اس كيو ال رو بدست بيارم . . .
همچنين چطور ميتونم يك بانك خالي ايجاد كنم ؟
ممنونم.

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
معمولا این امکانات از طریق پنل وب سایتتون قابل دسترسی هست. sql رو از جایی نمیشه دانلود کرد، بانک اطلاعاتی mssql یا mysql باید روی سروری که ازش فضا خریدید ساپرت شده باشه. که حتما شده، بعد از طریق پنل یه دیتابیس خالی میسازید و ...

amironline

Registered User
لایک‌ها
0
براي راه اندازي انجمن هاي وب ويز به اس كيو ال نيازمند شده ام . متاسفانه جايي رو نديدم كه بشه از اونجا لينك دريافت اس كيو ال رو بدست بيارم . . .
همچنين چطور ميتونم يك بانك خالي ايجاد كنم ؟
ممنونم.
اگه منظرتون رو سرور باشه كه جوابي كه balabala دادن درسته ولي اگه منظورتون رو لوكال هست بايد يه سرچ كني
اگه خواستي pm بده تا برات پيدا كنم

M-r-r

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنونم ازتون كه توجه كردين . . .
من خودم سرور دارم و ميخوام اين سرويس رو روي سرور خودم راه اندازي كنم . . .

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
به نقل از M-r-r :
ممنونم ازتون كه توجه كردين . . .
من خودم سرور دارم و ميخوام اين سرويس رو روي سرور خودم راه اندازي كنم . . .

روی مجموعه ویژال ایستدیو 2005 نسخه express ،SQL server 2005 هست ، همینطور شما میتونید با خریدن cd انسخه های 2000 یا 2005 MS Sql Server به این نرم افزار دسترسی پیدا کنید که دم در بازار رضا ریخته !! ولی مواظب باشید نصب روی سرور اینترنت ممکنه برای شما عواقب داشته باشه !!

میتوند از هاست هایی که خدمات SQL ارائه میدن استفاده کنید ، سریعتر ، حرفه ای تر ، امن تر !!! و قانونی تر خواهند بود !

بالا