• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

SQL Server & ٌWindows Mobile 6

kavehatm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا يك سوال :
در مشخصات ويندوز موبايل 6 مي بينم كه نوشته شده : برنامه SQL Server در حافظه Rom
مي خواستم سوال كنم كه آيا كسي تا حالا Sql Server رو روي پاكت پي سي نصب كرده ؟
البته كساني كه با Sql Server در محيط ويندوز PC اشنايي دارند مي دونند كه اصولا كار Sql Server در محيط شبكه تعريف مي شود و من نمي دونم كه در پاكت پي سي قراره ازش چه استفاده اي بشه .
اما در كل اگه كسي اطلاعاتي در اين زمينه داره ممنون مي شم كه ما رو هم روشن كنه . البته فكر نمي كنم كه تا حالا در فروم هم در موردش بحث شده باشه .

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
آقا يك سوال :
در مشخصات ويندوز موبايل 6 مي بينم كه نوشته شده : برنامه SQL Server در حافظه Rom
مي خواستم سوال كنم كه آيا كسي تا حالا Sql Server رو روي پاكت پي سي نصب كرده ؟
البته كساني كه با Sql Server در محيط ويندوز PC اشنايي دارند مي دونند كه اصولا كار Sql Server در محيط شبكه تعريف مي شود و من نمي دونم كه در پاكت پي سي قراره ازش چه استفاده اي بشه .
اما در كل اگه كسي اطلاعاتي در اين زمينه داره ممنون مي شم كه ما رو هم روشن كنه . البته فكر نمي كنم كه تا حالا در فروم هم در موردش بحث شده باشه .

با سلام.
در مورد استفاده SQL Server در پاکت پی سی باید به عرض برسانم که تا به حال نرم افزاری را ندیده ام که آنقدر دیتا داشته باشه که به این بانک اطلاعاتی احتیاج پیدا کنه. البته در صورتی که شما بخواهید از پاکت پیسی خود به یه سرور SQL Server هم متصل بشید و فعالیت های خاص داشته باشید باید این نسخه از SQL Server رو روی پاکت پی سی خود نصب داشته باشید. با توجه به مدت کوتاهی که پاکت پی سی دارم و در این زمینه فعالیت می کنم تا به حال مورد استفاده ای برای من نبوده است. ;)

kavehatm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام.
در مورد استفاده SQL Server در پاکت پی سی باید به عرض برسانم که تا به حال نرم افزاری را ندیده ام که آنقدر دیتا داشته باشه که به این بانک اطلاعاتی احتیاج پیدا کنه. البته در صورتی که شما بخواهید از پاکت پیسی خود به یه سرور SQL Server هم متصل بشید و فعالیت های خاص داشته باشید باید این نسخه از SQL Server رو روی پاکت پی سی خود نصب داشته باشید. با توجه به مدت کوتاهی که پاکت پی سی دارم و در این زمینه فعالیت می کنم تا به حال مورد استفاده ای برای من نبوده است. ;)

با تشكر از پاسختون اما دوست عزيز سوال من در مورد نحوه نصب Sql Server بود نه موارد كاربردش !

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
با تشكر از پاسختون اما دوست عزيز سوال من در مورد نحوه نصب Sql Server بود نه موارد كاربردش !

دوست ندارم حرفی بزنم که باعث ناراحتی کسی بشه .

اما در نبود ادمین ها ( البته در این لحظه ) می خواستم بگم که دوست عزیز در این فروم یک ترد به اسم سئوالات مربوط به پاکت پیسی موجوده که میتونید سئوالاتتون رو اونجا مطرح کنید و لزومی نداره برای هر سئوالتون یک ترد جدید ایجاد کنید .

یا حق.

kavehatm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست ندارم حرفی بزنم که باعث ناراحتی کسی بشه .

اما در نبود ادمین ها ( البته در این لحظه ) می خواستم بگم که دوست عزیز در این فروم یک ترد به اسم سئوالات مربوط به پاکت پیسی موجوده که میتونید سئوالاتتون رو اونجا مطرح کنید و لزومی نداره برای هر سئوالتون یک ترد جدید ایجاد کنید .

یا حق.

آخ , دود شدم :wacko::wacko: , شما درست مي فرماييد .
اما فكر كردم كه چون Sql Server يك بحث تخصصي است و اغلب كاربران PPC نه زياد علاقه اي بهش دارند و چه بسا در مورد اون اطلاعات ناچيزي نه تنها در محيط PPC كه حتي در محيط PC هم وجود داره , گفتم شايد در تاپيك سوالات عمومي زياد بهش توجه نشه و اون لابه لا ها گم بشه . گفتم شايد بهتر باشه كه براش يك ترد داشته باشيم تا بشه در موردش تخصصي تر بحث بشه . كه البته من هنوزم جواب سوالم رو در مورد Sql server در تردي كه ايجاد كردم نگرفتم . شايد همن نكته تاييدي بر استدلال من باشه . شايدم اصلا مطرح كردنش در اين تاپيك اشتباه بوده باشه چون زياد هم مورد توجه قرار نگرفت !
اما در مورد Yahoo Messenger كاملا درست مي فرماييد .

بالا