• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

SQl Server Manager

Flash_MX

Registered User
لایک‌ها
2
سلام به همه دوستان
برای اتصال به MS SQL که روی وب (هاست) هست و مدیریت Database ها Tabale ها و User ها از چه چیزی باید استفاده کرد ؟
من برنامه myLittleAdmin for SQL Server and MSDE رو پیدا و نصب کردم جالب بود و نسخه کاملش تمام نیاز های منو براورده می کنه اما من فقط تونستم نسخه رایگانش رو دانلود کنم.
اگه کسی نسخه کامل myLittleAdmin for SQL Server and MSDE رو داره به من بده ممنون می شم و یا راه حل دیگه پیشنهاد کنید.

mehdivk

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز برای اتصال به SQL Server بهترین و کاملترین گزینه خود Enterprise Manager هست که به همه چی دسترسی داری و میتونی رو خود سرور اطلاعات را ویرایش و یا حذف کنی .اما با Dial-Up زیاد راحت نمیشه باهاش کار کرد و یک کمی باید در کار کردن باهاش صبور باشی

اما اگر میخوای فقط اطلاعات رو بفرستی رو سرور بهترین گزینه میشه DTS خود SQL Server

اما اگر میخوای Query بگیری روی سرور Query Analyzer بهترنه

مقاله هم تو سايت های هاستینگ تا دلت بخواد در این مورد هست . اما گزینه های دیگه DTS و Query Analayzer هستند .

یه مقاله نمونه تو سايت ASPAlliance در این مورد :
http://aspalliance.com/585_Connecting_to_a_Remote_SQL_Server البته کامل کامل توضیح نداده .

Flash_MX

Registered User
لایک‌ها
2
مرسی دوستم؛ اگه بتونی بیشتر راهنمایی کنی ممنون می شم
من رو سیستم خودم SQL Server ندارم و تا هالا با دستورات SQL که تو ASP می نوشتم Table هام رو تو بانک اطلاعاتی سایم می ساختم؛ ولی الان دنبال یک نرم افزارم که بتونم تو بانک اطلاعاتی سایتم به حذف/اضافه/ویرایش Table ها و اطلاعاتشون بپردازم

mehdivk

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز شما باید نرم افزار SQL Server 2000 را بر روی کامپیوترت نصب کنی . این بسته نرم افزاری تمامی نیاز های شما برای کارکردن به صورت Remote با SQL Server را حل میکنه . مرحله اول اینه که شما SQL Server 2000 را نصب کنی بعد از آن میرسیم به اتصال به SQL Server سرور

Flash_MX

Registered User
لایک‌ها
2
خدایی نداشتیم ها ؛ انقدر جواب ندادین که بالاخره خودم یه کاریش کردم .

SQL.JPG

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
چیکارش کردی ؟؟؟

من به یه نتیجه ای رسیدم ! بهترین کار برای آپلود کردن دیتابیس اینه که زیپش کنی بعد آپلودش کنی بعد از هاستنگت بخوای که روی سرور برات نصبش کنه ! اینقدر مزه میده !

بالا