سلام چه جوری میتونم وقتی کاربر روی لینک ایمیل کلیک کرد Subject مورد نظرم وارد بشه ؟ ممنون
yavari کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 17 ژوئن 2006 نوشتهها 167 لایکها 0 6 آگوست 2006 #1 سلام چه جوری میتونم وقتی کاربر روی لینک ایمیل کلیک کرد Subject مورد نظرم وارد بشه ؟ ممنون
M mosyhey1 Registered User تاریخ عضویت 27 جولای 2005 نوشتهها 225 لایکها 4 6 آگوست 2006 #2 سلام. این جوری می توانی: HTML: <a href="mailto:[email protected]?subject=hello">email </a> این هم اثرش: email
سلام. این جوری می توانی: HTML: <a href="mailto:[email protected]?subject=hello">email </a> این هم اثرش: email
mehdi25 کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 28 اکتبر 2004 نوشتهها 1,318 لایکها 2 محل سکونت طهران 6 آگوست 2006 #3 رویا امروز از صبح همین طور قاطی هستی ها... این تاپیک هم جاش تو قسمت HTML بود .
H_R مدیر بازنشسته تاریخ عضویت 30 مارس 2005 نوشتهها 3,298 لایکها 17 سن 42 محل سکونت North Pole 7 آگوست 2006 #4 نه بابا مثل اینکه شیطونی اه کاملا کار خودش رو کرده ! میگم چطوره چند روزی استراحت کنی و دوباره با انرژی مضاعف شروع کنی [شوخی کرم ]
نه بابا مثل اینکه شیطونی اه کاملا کار خودش رو کرده ! میگم چطوره چند روزی استراحت کنی و دوباره با انرژی مضاعف شروع کنی [شوخی کرم ]
yavari کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 17 ژوئن 2006 نوشتهها 167 لایکها 0 7 آگوست 2006 #5 سلام ممنون mosyhey1 جان حسین آقا و آقا مهدی ، حالا شما بخندید ، وقتی مثل من هنگ کردید خبرم کنید ! :happy: هنگولیدگی که شاخ و دم نمی خواد ! خودمم موندم چرا اینجوری شدم !!! موفق باشید
سلام ممنون mosyhey1 جان حسین آقا و آقا مهدی ، حالا شما بخندید ، وقتی مثل من هنگ کردید خبرم کنید ! :happy: هنگولیدگی که شاخ و دم نمی خواد ! خودمم موندم چرا اینجوری شدم !!! موفق باشید