• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

subscriberz

coolboy2004

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کار این سایت کمی شبیه freeprofitcards است با این تفاوت که شما هر روز روی لینکها در قسمت earn point کلیک می کنید و یک امتیاز می گیرید و وقتی که تبلیغ تمام شد ۵ نفر اولی که بیشترین امتیاز را داشته باشند ۱ دلار می گیرند که به حساب ایگلدشان واریز می شود .

سپس امتیاز افراد پرداخت شده صفر می شود و افراد بعدی جای آنها را می گیرند .

به ازای هر ۱ دلار که زیرشاخه شما بگیرد شما هم ۱ دلار می گیرید.

حداقل پرداخت ۱ سنت به ایگلد

**پيشنهاد من اين هست كه گروهي كار كنيم تو اين سايت و هر كه از طريق گروه ما عضو شد طبق اولويت بزاريم تو صف به اين صورت که هرکسي عضو شد لينک رفرال خود را قرار بده تا نفر بعدي با لينک اون عضو بشه و به همين ترتيب تا آخر.
به اين ترتيب همه در اين کار ذينفع ميشوند و سود ميکنند.
لطفا مدير سايت اگر لطف کنن و نظرشون بدن ممنون ميشم که اگر موافقن لينک را قرار بديم.

متشکرم

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
اگه داد رفرال بگذارید
ما که بدمون نمیاد بچه ها پول دار بشن !

coolboy2004

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام مجدد
دوست من جناب آقاي fotocopy ، بله من تحقيقم را کردم و به محض رسيدن به صدر اسامي پرداخت ميکنه و نمونه آن را مي توانيد در قسمت در متن داخل سایت نوشته:
NEWS
June 19, 2006. 16:24 GMT
Top 5 members : darkdemon, poole, reza, mosi, f125tk and their referrers earned $1 EACH. User marocen earned $10 for referring a sale.
Good job

بنابراين مطمئن باشيد.
fotocopy جان پس با اجازه شما من لينکم را قرار ميدهم.
موفق باشيد.
http://www.subscriberz.com/index.php?id=coolboy200

تذکر: لطفا از طريق آخرين لينک موجود در هر پست ثبت نام کنيد تا به همگي به نتيجه برسيم.
متشکرم

بالا