• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Support System ( Based on Kayako )

amirghasemi

Registered User
لایک‌ها
1
سلام،

دوستانی که شرکت میزبانی وب و دامین دارن حتماً همیشه دلشون می خواسته یک سیستم نرم افزاری پشتیبانی داشته باشن !!
خوب ما نرم افزار Kayako SupportSuit رو اول Dezend کردیم، بعد آماده سازی و در نهایت فارسی سازی ( که حتی شامل تاریخ ها و ایمیل های ارسالی میشه)
نمونش رو هم آنلاین ببینید :
http://support.myportal.ir
اگه خواستین تماس بگیرید 09125863039

امیر

IrSpeed.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لطف کنید بفرمائید قیمت فایل فارسی این سیستم چند هست.

البته فکر میکنم قبل از شما هم فارسی شده این برنامه .

amirghasemi

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز،

فکر نمی کنم جایی گفته باشم که اونو میفروشم ؟! این نرم افزار برای کلیه جاهای non-for-profit رایگان هست !

بله نسخه های فارسی متعددی دیدم، ولی همشون فقط Language نرم افزار رو فارسی کردن، ولی اگه یک زحمت بکشین سایت دمو رو ببینین ( http://support.myportal.ir ) متوجه میشید که نه تنها Language فارسی شده بلکه بسیاری از مشکلات RTL و Align های Left که در سورس انگلیسی لحاظ شده، برطرف شده.
علاوه بر این کلیه تاریخ ها و تقویم ها فارسی شده. همچنین ایمیل Autoresponder ی که برای کابری که از طریق ایمیل درخواست support می کنه کاملاً فارسی هست !!
در عین حال کار دیگری که رو نرم افزار انجام شده SMS Integration با یک Gateway ایرانی هست، که مسئول سایت می تونه از ایجاد ticket های جدید توجه SMS Notification مطلع بشه !!
و در نهایت کلیه مواردی که از نظر امنیتی به شرکت Kayako کمک می کنه که این نسخه غیر مجاز رو در اینترنت پیدا کنه پاک شده، بنا بر ابن با خیال راحت می تونین نرم افزار رو run کنین.

کلاً من آدمی هستم که یا کاری نمی کنم، یا اگه بکنم به بهترین نحو انجام می دم.
ایشالا به زودی اسکریپت های دیگه ای رو منجمله ebay ایرانی که الآن دارم روش کار می کنم و از روی سورس 1998 ebay اصلی کپی برداری شده خواهید دید.
نرم افزار دیگه که دارم روش کار می کنم HandShakes هست که الآن در مراحل اولیه فارسی سازیه.
ایشالا اگه آماده بشه بزرگترین سایت Online Community فارسی زبانان رو می شه باهاش راه انداخت.

به هر حال من در خدمتم.

امیر

amirghasemi

Registered User
لایک‌ها
1
در ضمن من نمی دونم این Secure Accelerator چیه، ولی پیشنهاد می کنم یک VPS بگیرید با ماهی 20$ و بعد روی اون به تعداد زیاد *** بدید، که هم secure هست، هم IP مربوط به USA میشه و هم فیلتر شکن هست.
این کاریه که خیلی ها الآن انجام می دن و فکر کنم سودش از reseller بودن یک شرکت خیلی بیشتر باشه !!!

IrSpeed.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در رابطه با برنامه ای که فارسی کردید ، بسیار عالی هست . من فکر میکردم شما قصد فروش اون رو دارید . در هر صورت ما مایل هستیم یک نسخه از این برنامه رو داشته باشیم و میتونیم با نام خود شما پائین صفحات اون استفاده کنیم ( برای سایت irspeed )

در رابطه با ایجاد *** و ... ما همین الان هم سایتمون روی vps هست ولی این نرم‌افزار قابل مقایسه با *** نیست و به جرات میشه گفت تمام کسانی که قبلا *** داشتن و حالا از این برنامه استفاده میکنن ، از انتخاب خودشون کاملا راضی هستن.

اگر مایل باشید میتونم یک ماه به طور رایگان این نرم‌افزار رو در اختیارتون بذارم.

amnhak

Registered User
لایک‌ها
0
آقا ای ول من باهاش حال کردم.
آقا اگر بگذاری برای دانلود دیگه کارت بیست میشه.
من هم برای سایت abarkam.com استفاده میکنم.
بازم خسته نباشید.

amirghasemi

Registered User
لایک‌ها
1
از پیشنهادتون خیلی ممنون.
فعلاً چون خیلی گیر امتحانات هستم، فکر نمی کنم وقت کنم تستش کنم و با *** مقایسش کنم. اگه اجازه بدید بعداً حتماً یکی برای تست ازتون می گیرم.
من خودم الآن 3 تا VPS برای حدود 12 تا ISP راه اندازی کردم که این ISP براس tunneling و دادن سرویس بدون فیلتر به اعضای خاصشون از این *** ها استفاده می کنن، و خیلی هم راضی بودن.
در مورد SupportSystem هم حتماً. فعلاً دارم رو Licensing Server کار می کنم. نمی دونم بدونید چی هست یا نه ولی به طور خلاصه برای اعمال مدیریت بر روی کلیه نسخ اجرا شده یک اسکریپت در اینترنت هست. مثلاً فرض کنید هر بار که index.php سایت می خواد Load بشه، اول به Licensing Server ما Connect میشه، اجازه اجرا می گیره و سپس اجرا میشه. از این سیستم می خوایم برای کلیه نرم افزار هایی که بیرون میدیم، چه رایگان و چه پولی استفاده کنیم.
در مورد SupportSystem هم نسخه non-for-profit به صورت مجانی ارائه میشه و نسخ دیگه با توجه به بسته پشتیبانی و نصب قیمت های متفاوت داره.
همچنین نرم افزار WHM AutoPilot به صورت Dezend شده موجود هست، که خیلی به درد شرکت های میزبانی می خوره !!!
ایشالا دارم یک سیستم Mailing List برای Notification افرادی که مایل به دریافت نرم افزار های مختلف هستن راه میندازم. به زودی خبرتون می کنم.

امیر

amirghasemi

Registered User
لایک‌ها
1
برای شما هم حتماً یک نسخه کنار می زارم جناب amnhak
موفق باشید

امیر

IrSpeed.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالا با همه این تفاسیر ما کی میتونیم یک نسخه از این kayako رو رو سایتمون نصب کنیم ؟

نسخه‌ای که مجانی میدید چه امکاناتی رو نداره ؟
نسخه پولی چه قدر هست ؟

ممنون

amirghasemi

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از IrSpeed.com :
حالا با همه این تفاسیر ما کی میتونیم یک نسخه از این kayako رو رو سایتمون نصب کنیم ؟

نسخه‌ای که مجانی میدید چه امکاناتی رو نداره ؟
نسخه پولی چه قدر هست ؟

ممنون
انشاء الله به زودی زود !!
صبر کنید من امتحان اطفال دارم !! اینو که استاد کردم بعد میمونه Licensing Server که اونم استاد بشه دیگه قضیه حله !!!
نسخه رایگان که فقط برای جاهای non-for-profit یا همون غیر انتفاعی خودمون هست یک نسخه کامل با حداکثر تعداد یک اپراتور و one simultaneous connection هست. این نسخه همچنین به عنوان trial هم قابل استفاده هست.
نسخ تجاری با توجه به تعداد اپراتور ها از 50 هزار تومان تا 500 هزار تومان هست.
نکته جالب توجه اینه که اگه کسی از شرکت VPS یا Host بخره، یک نسخه تجاری کامل به طور رایگان براش نصب می شه.
نکته دیگه اینه که در هیچ کدوم از License ها سورس کد به صورت خام داده نمی شه، بلکه سورس کد یه جورایی کد شده !!!
راستی مجوز برداشتن CopyRight هم فکر کنم 250 بدیم !

یادم رفت بگم، تمام نسخ به غیر از trial از پشتیبانی تلفنی و ایمیلی به مدت 1 سال برخوردار هستن

امیر

amirghasemi

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از ads :
چه تضميني هست كه kayako اين نسخه رو پيدا نكنه اگه يه شير پاك حورده اي بياد و ريپورت به kayako بدخ چه مشكلاتي پيش مياد؟
نکته اینجاست که سورس کد این نرم افزار به حدی تغییر کرده که از لحاظ structure و نام function ها کاملاً با نسخه اصلی متفاوت هست. در ضمن در صورتی که به هر دلیلی نتونید اون رو روی سرور خودتون نصب کنید، ما به صورت نسخه Leased براتون رو یکی از سرور های خودمون که همشون توی GNAX هستن نصب می کنیم.
از این لحاظ مشکلی نیست !!

IrSpeed.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جنای امیر قاسمی منتظر email شما هستم.

amirghasemi

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از IrSpeed.com :
جنای امیر قاسمی منتظر email شما هستم.
با عرض پوزش از پاسخ دیر به درخواست شما،

امروز از خانم مهندس صدر، مسئول پشتیبانی نرم افزاریمون خواستم که براتون ایمیل مربوطه رو ارسال کنه.
باز هم اگر مشکلی بود بفرمایید ، من در خدمتم.

به این آدرس ارسال شده : admin ( @ at ) irspeed ( dot . ) com

امیر

بالا