• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Symantec Norton Ghost 9.0 Full

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
اينم توضيحاتش:
Symantec’s Norton Ghost 9.0 provides advanced backup and recovery for your PC. Protect your data by making a backup of your hard drive’s contents—without restarting Windows®. Incremental backups save you time and disk space. You can even schedule backups to run automatically. Quickly restore individual files, selected folders, or the entire hard drive.

- NEW! “Hot imaging” lets you create backup images without restarting Windows®.
- NEW! Incremental backup updates save time and disk space.*
- NEW! Scheduled backups automatically keep your backup image up to date.*
- Backs up everything on a hard drive or partition.
- Works with a wide range of hard drives and removable media, including CDR/RW and DVD+-R/RW drives, USB and FireWire® (IEEE 1394) devices, and Iomega® Zip® and Jaz® drives.
- Restores data from images created with PowerQuest™ Drive Image™ 7.0 and previous versions of Norton Ghost.*
- Symantec Recovery Disk lets you restore data from a backup image even when the computer can’t start up into Windows.
- LiveUpdate™ keeps Norton Ghost updated automatically over the Internet.
- Norton Ghost 2003 is included to back up and restore data to: Windows 9x, Me, NT; Linux®; and DOS systems

o_product_shot_ghost_9.gif

DOWNLOAD

mgh

Registered User
لایک‌ها
2
آقا من اینو گرفتم ولی وقتی بخوای درايو C رو restore کنی میگه بايد norton boot cd بذاری و بعد از بوت شدن با اون من میتونم restore کنم! اینجوری که به درد نمیخوره الان 1 file الکی مونده رو دستم ! اگه کسی آدرس cd (ISO) رو داره بده لطفا

solarisco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mgh :
آقا من اینو گرفتم ولی وقتی بخوای درايو C رو restore کنی میگه بايد norton boot cd بذاری و بعد از بوت شدن با اون من میتونم restore کنم! اینجوری که به درد نمیخوره الان 1 file الکی مونده رو دستم ! اگه کسی آدرس cd (ISO) رو داره بده لطفا

ظاهرا تو پك كامل سيمانتك اين سي دي هست يا ميشه ساختش به هر حال اگه اين سي دي بوت رو نداري بايد ورژن داس ghost رو داشته باشی با گوگل سرچ کنی پیدا میکنی من یکی دانلود کردم اما پسوردش نمیدونم چیه حجمش 1 مگا هست noton ghost for dos (حالا اینو دانلود نکنی)
بعدن تو سی دیام گشتم یکی پیدا کردم حجمشم 650 کیلو هست اگه روی نت پیدا نکردی بگو یه جا اپلودش کنم ورژنش 6.5 انگار هست اما میشه باهاش تحت داس ایمج گرفت و روی سی دی رایت کرد (تو همون داس!) یا ایمجی که روی هارد یا سی دی هست رو restor کرد اما نمیشه مثلا فقط یه شاخه رو توی یک درایو restor کرد و فقط میشه کل image رو restor کرد امکانی که در نسخه ویندوز اون بواسطه Image Browser میشه انجام داد حالا اون سی دی بوت خود noton ghost رو نمیدونم ولی این که تحت داس (ورژن 6.5) اینطوریه
این لینکی که moonomid عزیز گزاشتن مال من که کار نکرد حتما برش داشتن من از اینجا دیروز دانلود کردم با سریال و حجم 26.15 مگه AY3APH7J3DRQQX39E7CP وقتی نصبش کردم اجرا نشد و پیام میداد که به NET Framework. ورژن 1.1 احتیاج داره حالا مارو میگی ...
اونم حجمش 23.14 مگه دات نت رو که دانلود و نصب کردم اجرا شد
http://www.blooddownload.persianblog.com

Acronis True Image هم برنامه خیلی خوبیه سی دی و یا دیسکتی که برای بوت شدن میشه باهاش ساخت خیلی خوشکله درست مثل نسخه ویندوزش و تقریبا با همون امکانات یک امکانی هم در این دیدم که تو ghost نیست اینکه
یک پارتیشن کاملا مخفی( Secure Zone ) میسازه میشه فایلای image در اون قرار داد
هر موقع که کامی ریست میشه و میخواد بوت بشه یه انتخاب میده که بازدن کلید f11 وارد برنامه Acronis True Image بشیم بدون سی دی و یا دیسکت بوت
من شخصا از Acronis خیلی خوشم اومدخیلی خوشکلو نازه :rolleyes:
download
DKZUN T4UQT MMW4G 5NCS5 23S6A حجم 23.25 مگ
http://www.p30world.com/archives/001703.php

بالا