• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

System Restore ????

Control Panel

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
آقا من دنبال یک نرم افزاری میگردم مشابه System Restore که کار Restoreرا به صورت اتوماتیک بعد از ریست شدن سیستم انجام بده .در واقع نرم افزارهایی که بعد از نصب این برنامه بر روی سیستم نصب میشن با ریست کردن سیستم ، به صورت اتوماتیک به حالت قبل از نصب برنامه مورد نظر برگردونه
با تشکر

Control Panel

Registered User
لایک‌ها
0
خواهشن اگه کسی جواب داره دریغ نکنه:rolleyes:

Control Panel

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از balabala :
من با GoBack کار کردم . اما منظور من یک نرم افزار مشابه با System Restores ویندوز xp نیست .
ببینید من این نرم افزار را واسه یک کافی نت میخوام استفاده کنم که با هر دفعه ریست کردن سیستم ها تمام نرم افزارهای جدیدی که کاربران نصب میکنند پاک بشه . البته سیستم های اون کافی نت از لحاظ امنیتی بالا هستند و به این سادگی کسی نمیتونه روشون نرم افزار نصب کنه ولی خوب با این حال تروجان های جدید به راحتی روی آنها نصب میشوند

gba

Registered User
لایک‌ها
25
به نقل از Control Panel :
من با GoBack کار کردم . اما منظور من یک نرم افزار مشابه با System Restores ویندوز xp نیست .
ببینید من این نرم افزار را واسه یک کافی نت میخوام استفاده کنم که با هر دفعه ریست کردن سیستم ها تمام نرم افزارهای جدیدی که کاربران نصب میکنند پاک بشه . البته سیستم های اون کافی نت از لحاظ امنیتی بالا هستند و به این سادگی کسی نمیتونه روشون نرم افزار نصب کنه ولی خوب با این حال تروجان های جدید به راحتی روی آنها نصب میشوند
یک برنامه ای بود که این کار رو می کرد و یک درایو یا چند تا را به حالت ace در می اورد و بعد از هر ریست به حالت اول بر می گشت اسمش هم اولش ace داشت.

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
به نقل از Control Panel :
این چیزی که میگید ترکیبی از System Restore و Scheduled Tasks میشه.
که بصورت اتوماتیک توی هر بوت بیاد و خودش ری ئستور کنه. شاید با Scheduled Tasks بتونید زمان بندیش کنید ولی بعید میدونم بصورت کامل اتوماتیک بشه، شاید بتونه System Restore رو در هر بوت نشون بده و شما یکی از کلین ها رو انتخاب کنید.

بعد هم معمولا این برنامه ها خودشون یک ریست بعد از دستکاری می خوان، اونوقت هر سیستم باید دو مرتبه بوت بشه!
73.gif

بالا