• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

T-Mobile Ameo, HTC X7500

Kiarash77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یه چند ماهی هست در فکر عوض کردن پی پی سیم افتادم و میخوام یکی بخرم که کامل باشه و حتی اگه بشه جای لپ تابم استفاده کنم و همینطور مثل گوشی فعلیم داریی Internal GPS باشه.
من الان T-Mobile MDA Compact III دارم که همون HTC ARTE 100,110 یا O2 XDA Orbit هست.
اما گوشیی که قصد خریدشو دارم و چند روز آینده میخرمش اسمش هست T-Mobile Ameo یا HTC X7500.
به نظر من که محشره
مزایا:
1.Internal GPS که من باهاش خیلی حال میکنم
2.صفحه کیبورد کامل
3.امکان اتصال به Projector یا TV
4.دوربین 3 مگاپیکسلی با فلش
5.دوربین دوم برا امکان ویدیو چت یا ویدیو تلفنی
6.WLAN که من باهاش خیلی حال میکنم
7.Rom128 و RAM 256
8.حافظه 8 گیگابایتی
9.اسلات SD برا افزایش حافظه علاوه بر 8 گیگاباتی که باهاش هست!
و ....

ممنون میشم از دوستان اگه هرکی نظریات و تجربیاتشو در موردش بنویسه در ضمن من اطلاعات دارم ولی میخوام بدونم چقدر این گوشی جواب کارمو میده و یا اصلا مناسب کارم هست.
شما چه معایبی در این گوشی میبینید؟
در ضمن فروم ذیل عکسهای خوبی ازش گذاشته
http://tinhte.com/forum/showthread.php?p=17219

فایل های ضمیمه

• 470d_1.JPG
    470d_1.JPG
    19.3 KB · نمایش ها: 7
  • 755.jpg
    755.jpg
    50.6 KB · نمایش ها: 8
  • ameo_hand.jpg
    ameo_hand.jpg
    29.3 KB · نمایش ها: 7
  • t-mobile-ameo.jpg
    t-mobile-ameo.jpg
    75.9 KB · نمایش ها: 5
  • t-mobile ameo 2.jpg
    t-mobile ameo 2.jpg
    49.4 KB · نمایش ها: 5

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
یه چند ماهی هست در فکر عوض کردن پی پی سیم افتادم و میخوام یکی بخرم که کامل باشه و حتی اگه بشه جای لپ تابم استفاده کنم و همینطور مثل گوشی فعلیم داریی Internal GPS باشه.
من الان T-Mobile MDA Compact III دارم که همون HTC ARTE 100,110 یا O2 XDA Orbit هست.
اما گوشیی که قصد خریدشو دارم و چند روز آینده میخرمش اسمش هست T-Mobile Ameo یا HTC X7500.
به نظر من که محشره
مزایا:
1.Internal GPS که من باهاش خیلی حال میکنم
2.صفحه کیبورد کامل
3.امکان اتصال به Projector یا TV
4.دوربین 3 مگاپیکسلی با فلش
5.دوربین دوم برا امکان ویدیو چت یا ویدیو تلفنی
6.WLAN که من باهاش خیلی حال میکنم
7.Rom128 و RAM 256
8.حافظه 8 گیگابایتی
9.اسلات SD برا افزایش حافظه علاوه بر 8 گیگاباتی که باهاش هست!
و ....

ممنون میشم از دوستان اگه هرکی نظریات و تجربیاتشو در موردش بنویسه در ضمن من اطلاعات دارم ولی میخوام بدونم چقدر این گوشی جواب کارمو میده و یا اصلا مناسب کارم هست.
شما چه معایبی در این گوشی میبینید؟

اول از همه قربان خبر دارین که مدل 16 گیگیش هم اومده یا نه؟ چون این 8 گیگ اضافه هم واسه خودش عالمی داره.
والا من اچ تی سی ادونتج رو دستم گرفتم . دستگاه به غایت کاملیه اما مشکلاتش به نظر من اول بزرگی وحشتناکشه (جیب رو که علنا بی خیال شین) دوم سنگینیشه که با بزرگیش قابل توجیهه. سوم اندازه ال سی دیشه که با اون سایز بالا و وی جی ای نقاط مثل اتم معلومه .
اما در کل پی پی سی عالی ایه . هر چه خوبان همه دارند یکجا داره و این باعث شده بزرگ بشه . به نظرم قیمتش هم وحشتناکه.

کار نوت بوک رو عمرا برات انجام نده ولی قیمت نوت بوک رو داره . من شدیدا توصیه میکنم اگه میتونی بیخیال تلفونی دستگاه شی یه او کیو او مدل 2 بگیری 1.5 درسته 400 بیشتر خرج کردی اما یه دستگاه با قابلیت کار با ویستا گرفتی با 120 گیگ هارد صفحه ی وی جی ای واید (و البته متاسفانه بدون وی جی ای ) گرفتی . اما از نظر کارها کاملا کارت رو راه می اندازه . اگه اشتباه نکنم تقریبا هم اندازه هم هستن با 1 گیگاهرتز تفاوت سی پی یو .

البته مقایسه اشتباهیه . من فقط قصدم مقایسه اندازه ها بود که بدونی چیزی که میگیری درسته پاکت پی سیه ولی به هیچ وجه پاکتبل نیست!!

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
اول از همه قربان خبر دارین که مدل 16 گیگیش هم اومده یا نه؟ چون این 8 گیگ اضافه هم واسه خودش عالمی داره.
والا من اچ تی سی ادونتج رو دستم گرفتم . دستگاه به غایت کاملیه اما مشکلاتش به نظر من اول بزرگی وحشتناکشه (جیب رو که علنا بی خیال شین) دوم سنگینیشه که با بزرگیش قابل توجیهه. سوم اندازه ال سی دیشه که با اون سایز بالا و وی جی ای نقاط مثل اتم معلومه .
اما در کل پی پی سی عالی ایه . هر چه خوبان همه دارند یکجا داره و این باعث شده بزرگ بشه . به نظرم قیمتش هم وحشتناکه.

کار نوت بوک رو عمرا برات انجام نده ولی قیمت نوت بوک رو داره . من شدیدا توصیه میکنم اگه میتونی بیخیال تلفونی دستگاه شی یه او کیو او مدل 2 بگیری 1.5 درسته 400 بیشتر خرج کردی اما یه دستگاه با قابلیت کار با ویستا گرفتی با 120 گیگ هارد صفحه ی وی جی ای واید (و البته متاسفانه بدون وی جی ای ) گرفتی . اما از نظر کارها کاملا کارت رو راه می اندازه . اگه اشتباه نکنم تقریبا هم اندازه هم هستن با 1 گیگاهرتز تفاوت سی پی یو .

البته مقایسه اشتباهیه . من فقط قصدم مقایسه اندازه ها بود که بدونی چیزی که میگیری درسته پاکت پی سیه ولی به هیچ وجه پاکتبل نیست!!

گوشی خیلی خوبی هست که همه چیز داره که فقط از htc shift کمتره
ولی سایزش یه مقدار ..... :f34r:

در ضمن از بچه های اینجا هیراد داره (hirad_sabaghian) ازش سوال کن

Kiarash77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

اولا که مرسی از جواب سریعتون و فکرشو نمیکردم که انقدر سریع کسی به این پست جواب بده ولی در مورد کارکرد لپ تاپ خودم هم میدونم که اونقدرا کارش بالا نیست ولی خوب کارای پرزنتیشن و کار با اینترنت و ناویگیشنش رو بهمراه جی پی آر اس و دوربینش با هم کارم رو راه میندازه ولی در مورد OQ2 ،اگه درست فهمیده باشم باید یه Sub Notbook باشه ولی من اولا اطلاعاتی در موردش پیدا نکردم و دوم اینکه تلفنی دستگاه برام مهمه آخه از طریق جی پی آر اس میتونم وارد اینترنت شم.
در مورد 8 گیگیشم نه اطلاعی ندارم!

Kiarash77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
گوشی خیلی خوبی هست که همه چیز داره که فقط از htc shift کمتره
ولی سایزش یه مقدار ..... :f34r:

در ضمن از بچه های اینجا هیراد داره (hirad_sabaghian) ازش سوال کن
woooow دوست عزیز عالی بود من ندیده بودمش ولی سریع کلی اطلاعات ازش جمع کردم.
HTC Shift رو میگم
تقریبا اگه اشتباه نگم یه Sub Sub Notbooke و دیگهPPC نیستش و وارد محدوده Sub Notbook شده و اما معایبش از نظر من و در مقایسه به HTC Advantage اینه که دوربینش یکیه که اونم 1.2 مگا پیکسله داره و بیشتر به منظور ویدیو تلفنی و یا چت در نظر گرفته شده و مثل Advantage دوربین 3 مگاپیکسلی نداره!
در ضمن GPS Reciever هم نداره که از نظر من خیلی مهمه.
در مورد مزایاش خوب باید بگم مزایای زیادی نسبت به Advantage داره که شاید اصلا قابل مقایسه نیستش!
مثل HDD 30-40-60
Win Vista Business
1 GB RAM
Slide Keyboard
ولی اگه GPS و دوربین با مگا پیکسل مثلا 5 روش میزاشتن که دیگه محشر بود و اگه یه Dock Stationهم داشت که قابلیت استفاده و رایت DVD رو داشت دیگه خدا بود!

فایل های ضمیمه

• htc-shift-3q.jpg
    htc-shift-3q.jpg
    45.7 KB · نمایش ها: 6

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
اولا که مرسی از جواب سریعتون و فکرشو نمیکردم که انقدر سریع کسی به این پست جواب بده ولی در مورد کارکرد لپ تاپ خودم هم میدونم که اونقدرا کارش بالا نیست ولی خوب من کارای پرزنتیشن و کار با اینترنت و ناویگیشنش رو بهمراه جی پی آر اس و دوربینش با هم کارم رو راه میندازه ولی در مورد OQ2 اگه درست فهمیده باشم باید یه Sub Notbook باشه ولی من اولا اطلاعاتی در موردش پیدا نکردم و دوم اینکه تلفنی دستگاه برام مهمه آخه از طریق چی پی آر اس میتونم وارد اینترنت شم.
OQO مدل e2 رو میتونید سیم کارت ایرانسل توش بذارید و از جی پی آر اسش لذت ببرید

این دستگاه یک UMPC هست ... ساب نوتبوک که نه ... (ultra Mobile Pc ) اما بازم فون نیست ...

در مورد ادونتیج باید بگم غیر از ال سی دیش و سایزش همه چیزش خوبه ... ال سی دی بزرگش باعث شده کیفیت صفحه کم بشه چون پیکسل ها بزرگ نشون داده میشن ...

اما به هر حال اگه با سایزش مشکلی ندارید پاکت پی سی ِ خوبی هست ...

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
woooow دوست عزیز عالی بود من ندیده بودمش ولی سریع کلی اطلاعات ازش جمع کردم.
HTC Shift رو میگم
تقریبا اگه اشتباه نگم یه Sub Sub Notbooke و دیگهPPC نیستش و وارد محدوده Sub Notbook شده و اما معایبش از نظر من و در مقایسه به HTC Advantage اینه که دوربینش یکیه که اونم 1.2 مگا پیکسله داره و بیشتر به منظور ویدیو تلفنی و یا چت در نظر گرفته شده و مثل Advantage دوربین 3 مگاپیکسلی نداره!
در ضمن GPS Reciever هم نداره که از نظر من خیلی مهمه.
در مورد مزایاش خوب باید بگم مزایای زیادی نسبت به Advantage داره که شاید اصلا قابل مقایسه نیستش!
مثل HDD 30-40-60
Win Vista Business
1 GB RAM
Slide Keyboard
ولی اگه GPS و دوربین با مگا پیکسل مثلا 5 روش میزاشتن که دیگه محشر بود و اگه یه Dock Stationهم داشت که قابلیت استفاده و رایت DVD رو داشت دیگه خدا بود!
دوست عزیز تمام این دستگاه های پرتبلی که ویندوز دارن ولی اپتیکال درایو مثل رایتر و سی دی رام ندارن رو UMPC میکن و اصطلاحی به عنوان ساب نوتبوک نداریم ...
تمام این مشکلات شما با UMPC ها قابل حله :
جی پی اس : خرید دستگاهی به قیمت 80 هزار تومن به اندازه 2 بند انگشت که از طریق بلوتوث جی پی اسی بهتر از هر جی پی اسی به شما میده

دی وی دی رایتر : اتصال دی وی دی رایتر های اکسترنال به یو ام پی سی ها قابل انجامه ...

دوربین 5 هم فاکتور بگیرید :D

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
اولا که مرسی از جواب سریعتون و فکرشو نمیکردم که انقدر سریع کسی به این پست جواب بده ولی در مورد کارکرد لپ تاپ خودم هم میدونم که اونقدرا کارش بالا نیست ولی خوب کارای پرزنتیشن و کار با اینترنت و ناویگیشنش رو بهمراه جی پی آر اس و دوربینش با هم کارم رو راه میندازه ولی در مورد OQ2 ،اگه درست فهمیده باشم باید یه Sub Notbook باشه ولی من اولا اطلاعاتی در موردش پیدا نکردم و دوم اینکه تلفنی دستگاه برام مهمه آخه از طریق جی پی آر اس میتونم وارد اینترنت شم.

اکیدا به شما توصیه میکنم قبل از خرید این دستگاه در دستتون بگیریدش و ببینین واقعا واسه این امکاناتی که گفتین میشه سایزش رو تحمل کرد. من هر چی به مخیلم فشار میارم استفاده از اون سایز واسه دوربین به نظرم مضحک میاد. اما حقیقتا دستگاه کاملیه . دستگاهی که خیلی ها آرزوش رو دارن.

Kiarash77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز تمام این دستگاه های پرتبلی که ویندوز دارن ولی اپتیکال درایو مثل رایتر و سی دی رام ندارن رو UMPC میکن و اصطلاحی به عنوان ساب نوتبوک نداریم ...
تمام این مشکلات شما با UMPC ها قابل حله :
جی پی اس : خرید دستگاهی به قیمت 80 هزار تومن به اندازه 2 بند انگشت که از طریق بلوتوث جی پی اسی بهتر از هر جی پی اسی به شما میده

دی وی دی رایتر : اتصال دی وی دی رایتر های اکسترنال به یو ام پی سی ها قابل انجامه ...

دوربین 5 هم فاکتور بگیرید :D
بازم مرسی از جوابت ولی دو نکته گفتی که بد ندونستم توضیح بدم
اول در مورد GPS که باید بگم من سال 2003 که MDA II داشتم ازش استفاده میکرم و تا سال پیشم داشتم ولی با اومدن این گوشیهایی که داخل خودشون GPS دارند سریع یکیشو خریدم و خیلی بهتر ه و مزایاش اینه که اولا نیاز به این نیست که به دستگاه معرفیش کنی و دوم اینکه نیاز نیست Bluetooth گوشیت روشن بمونه که خودش قاتل باطریه و اگر بخوای ازش برا Navigation استفاده کنی باید اولا که یک دستگاه اضافی حالا هر چند کوچیک بهمراه داشته باشی و اگه یادت بره حال گیریه و دوم اینکه شارژر ماشین اضافی هم باید داشته باشی که تازه مشکل ایجاد میکنه و اون اینه که یه تبدیل به دو یا سه شارژر فندکی باید بخری و ...
در مورد Sub Notbook باید بگم که جرا همچین چیزی به نام Sub Notbook هستش و لا اقل اینجا هست!! البته UMPC هم یه چیز دیگه است و اونم درسته ولی این که میگی چیزی به نام Sub Notbook نیست ،درست نیست و لازم باشه مرجع میدم برید ببینید!
دستگاه OQO E2 رو هم دیدم و چیز خوبیه ولی من اگه بخوام از تلفنش استفاده نکنم میرم یه Sub notbook میخرم که درایو DVD Writer داشته باشه نمیدونم هنوز ایران اومده یا نه؟!
مثل ASUS F9S

فایل های ضمیمه

• 7f5b_12.JPG
    7f5b_12.JPG
    28.6 KB · نمایش ها: 5
  • 8216_12.JPG
    8216_12.JPG
    35.4 KB · نمایش ها: 4
  • X20-2P059C_3.jpg
    X20-2P059C_3.jpg
    55.7 KB · نمایش ها: 4
  • images.jpg
    images.jpg
    4 KB · نمایش ها: 4

Kiarash77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اکیدا به شما توصیه میکنم قبل از خرید این دستگاه در دستتون بگیریدش و ببینین واقعا واسه این امکاناتی که گفتین میشه سایزش رو تحمل کرد. من هر چی به مخیلم فشار میارم استفاده از اون سایز واسه دوربین به نظرم مضحک میاد. اما حقیقتا دستگاه کاملیه . دستگاهی که خیلی ها آرزوش رو دارن.

دوست عزیز من دستگاهو فقط برا عکسبرداری نمیخوام که اگه اینطوری باشه آره خیلیم مضحکه ولی اگه توجه کرده باشید من کارای پرزنتیشن که با Power Point انجام میدم و باید از طریق Video Projektor بر روی دیوار نشون داده بشه یا بر روی TVو برای اینکه از شر Laptop راحت شم که واقعا حملش حوصله میخواد و باطریشم که ... میخواستم از این دستگاه استفاده کنم.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
من شدیدا به شما توصیه میکنم قید خرید این دو مدل رو بزنید مگر اینکه یک بیزنس من باشید

واقعا عذاب آور حمل همچین دستگاههایی به خدا من جاسجر رو خیلی دوست داشتم بعد 2 روز اینکه باهاش مجبور شدم برم مسافرت و وسیله نبود باهاش خدا حافظی کردم،حالا حساب کنید جاسجر نصف اینها هست

موفق باشید:)

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
بازم مرسی از جوابت ولی دو نکته گفتی که بد ندونستم توضیح بدم
اول در مورد GPS که باید بگم من سال 2003 که MDA II داشتم ازش استفاده میکرم و تا سال پیشم داشتم ولی با اومدن این گوشیهایی که داخل خودشون GPS دارند سریع یکیشو خریدم و خیلی بهتر ه و مزایاش اینه که اولا نیاز به این نیست که به دستگاه معرفیش کنی و دوم اینکه نیاز نیست Bluetooth گوشیت روشن بمونه که خودش قاتل باطریه و اگر بخوای ازش برا Navigation استفاده کنی باید اولا که یک دستگاه اضافی حالا هر چند کوچیک بهمراه داشته باشی و اگه یادت بره حال گیریه و دوم اینکه شارژر ماشین اضافی هم باید داشته باشی که تازه مشکل ایجاد میکنه و اون اینه که یه تبدیل به دو یا سه شارژر فندکی باید بخری و ...
در مورد Sub Notbook باید بگم که به اسم دیگه همونUMPC ها Sub Notbook هستش و لا اقل اینجا که اینجوری میگن!!!
دستگاه OQO E2 رو هم دیدم و چیز خوبیه ولی من اگه بخوام از تلفنش استفاده نکنم میرم یه Sub notbook میخرم که درایو DVD Writer داشته باشه نمیدونم هنوز ایران اومده یا نه؟!
مثل ASUS F9S

با این تفاسیر که گفتین بهتریه انتخاب و تنها انتخاب برای شما ادونتیج هستش . و ری برند تی موبایلش با اون رنگ نقره ایش به نظرم خیلی قشنگ تره . مبارکتون باشه . کاملا با نیاز هاتون سازگاره . فقط یه سرچی هم بکنین شاید 16 گیگش هم براتون به صرفه بود.

در مورد فرق ساب نوت بوک و یو ام پی سی باید بگم یو ام پی سی رو میتونین داداش جوون و کوچیک ساب نوت بوک حساب کنید. ساب نوت بوک ها دستگاههایی نوت بوک مانند ولی کوچکتر و با سی پی یو های کمی ضعیف تر بودند در حالی که یو ام پی سی ها عموما دستگاههای تاچ اسکرین و برادران بزرگ تبلت پی سی ها. و با سی پی یو های کمی قویتر از تبلت ها.

حالا زمانه یه خورده عوض شده ساب نوت بوک هایی با سی پی یو های 1 گیگاهرتز هم برای ارزونی وارد بازار شدن (مثل ایی پی سی ) و از اون طرف یو ام پی سی هایی نوت بوک مانند مثل او کیو او با سی پی یو های 1.6 گیگاهرتزی. این تعریف کمی از بین رفته ولی هنوز که هنوزه ساب نوت بوک ها ظاهری شبیه نوت بوکن و یو ام پی سی ها ظاهری شبیه تبلت ها ولی راجع به پرفورمنس زیاد نمیشه محدودیتی قائل شد.

Kiarash77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با این تفاسیر که گفتین بهتریه انتخاب و تنها انتخاب برای شما ادونتیج هستش . و ری برند تی موبایلش با اون رنگ نقره ایش به نظرم خیلی قشنگ تره . مبارکتون باشه . کاملا با نیاز هاتون سازگاره . فقط یه سرچی هم بکنین شاید 16 گیگش هم براتون به صرفه بود.

در مورد فرق ساب نوت بوک و یو ام پی سی باید بگم یو ام پی سی رو میتونین داداش جوون و کوچیک ساب نوت بوک حساب کنید. ساب نوت بوک ها دستگاههایی نوت بوک مانند ولی کوچکتر و با سی پی یو های کمی ضعیف تر بودند در حالی که یو ام پی سی ها عموما دستگاههای تاچ اسکرین و برادران بزرگ تبلت پی سی ها. و با سی پی یو های کمی قویتر از تبلت ها.

حالا زمانه یه خورده عوض شده ساب نوت بوک هایی با سی پی یو های 1 گیگاهرتز هم برای ارزونی وارد بازار شدن (مثل ایی پی سی ) و از اون طرف یو ام پی سی هایی نوت بوک مانند مثل او کیو او با سی پی یو های 1.6 گیگاهرتزی. این تعریف کمی از بین رفته ولی هنوز که هنوزه ساب نوت بوک ها ظاهری شبیه نوت بوکن و یو ام پی سی ها ظاهری شبیه تبلت ها ولی راجع به پرفورمنس زیاد نمیشه محدودیتی قائل شد.
مرسی از نظرت ولی راستش خودم یه جورای دارم به سمت Sub Notbook میرم و در مورد متن بالا باید بگم که همونطور که اصلاح کردم و شما هم توضیح دادید ،هم Sub Notbook هست هم UMPC ولی در مورد اینکه قدرت Sub Notbook لزوما پایین تر از Notbook باشه ، دیگه معنی نمیده و دلیلشم سابهای با امکانات کامل از جمله DVD DL Writer , CPU Dual Core 2.4 G=4.8 G, RAM 4 GB , UMST...
مثل
Fujitsu-Siemens Lifebook T4215 UMTS
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=330204521869&ssPageName=STRK:MEWA:IT&ih=014
http://cgi.ebay.de/ASUS-F9S-2P050E-...ryZ28837QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

فایل های ضمیمه

• T4210.jpg
    T4210.jpg
    99.3 KB · نمایش ها: 5
  • T4215.1.jpg
    T4215.1.jpg
    60.9 KB · نمایش ها: 5
  • T4215.2.jpg
    T4215.2.jpg
    59.2 KB · نمایش ها: 4

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
من شدیدا به شما توصیه میکنم قید خرید این دو مدل رو بزنید مگر اینکه یک بیزنس من باشید

واقعا عذاب آور حمل همچین دستگاههایی به خدا من جاسجر رو خیلی دوست داشتم بعد 2 روز اینکه باهاش مجبور شدم برم مسافرت و وسیله نبود باهاش خدا حافظی کردم،حالا حساب کنید جاسجر نصف اینها هست

موفق باشید:)

عجب :rolleyes:

داداش من يكيش رو سفارش داده :D نميدونم كِي برسه :D

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
خوب دیگه مهرداد جان مبارک باشه:)

ولی واقعا چیز حجیمی هست من عمرا سمتش برم:)

يه چيز ميگم يحتمل ميخندي
داداشم ديروز رفت شيراز ... ادونتيج رو كه با تيپكس فرستاده بودن رو ديد
از بس بزرگ بوده اون رو پس فرستاده :lol::lol::lol::lol:
:p اينقدر خنديدممم كه نگو وو نپرس :p:lol:

Kiarash77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
يه چيز ميگم يحتمل ميخندي
داداشم ديروز رفت شيراز ... ادونتيج رو كه با تيپكس فرستاده بودن رو ديد
از بس بزرگ بوده اون رو پس فرستاده :lol::lol::lol::lol:
:p اينقدر خنديدممم كه نگو وو نپرس :p:lol:

دوست عزیز در بزرگ بودن گوشی نصبت به سایزهای معمول گوشی موبایل و یا حتی PPC که شکی نیست. ولی اینکه چون بزرگه نباید گرفتش و یا نباید رفت سراغش و یا به قول دوستان وحشتناکه! باید بگم که این گوشی برا یه سری از آدمایی طراحی شده که خودشون میدونند چجوری ازش استفاده کنند و معمولا اونو تو سامسونتشون یا اینکه رو میز کارشون میزارن و یا تو جیب بغل پالتوشون میزارن و برای مکالمه هم از هندس فری استفاده میکنند.
استفادش برا مدیران و بازرگانان و مدیران پروژه که باید کاراشونو پرزنت کنند واقعا عالی و دیگه نیاز به حمل نوتبوکشون نیستند مثل من!
البته که برا آدمای عادی که گوشیشونو تو جیب بغل جینزشون میزارند ! خوب چیز حجیمیه و بهتر فراموشش کنند و جاش برند T-Mobile MDA Vario III یا همون HTC TYTN II اگه اشتباه نکنم، بخرند که کارکردای مشابه به این داره فقط به Video Projektor یا TV وصل نمیشه!
موفق باشید

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
دوست عزیز در بزرگ بودن گوشی نصبت به سایزهای معمول گوشی موبایل و یا حتی PPC که شکی نیست. ولی اینکه چون بزرگه نباید گرفتش و یا نباید رفت سراغش و یا به قول دوستان وحشتناکه! باید بگم که این گوشی برا یه سری از آدمایی طراحی شده که خودشون میدونند چجوری ازش استفاده کنند و معمولا اونو تو سامسونتشون یا اینکه رو میز کارشون میزارن و یا تو جیب بغل پالتوشون میزارن و برای مکالمه هم از هندس فری استفاده میکنند.
استفادش برا مدیران و بازرگانان و مدیران پروژه که باید کاراشونو پرزنت کنند واقعا عالی و دیگه نیاز به حمل نوتبوکشون نیستند مثل من!
البته که برا آدمای عادی که گوشیشونو تو جیب بغل جینزشون میزارند ! خوب چیز حجیمیه و بهتر فراموشش کنند و جاش برند T-Mobile MDA Vario III یا همون HTC TYTN II اگه اشتباه نکنم، بخرند که کارکردای مشابه به این داره فقط به Video Projektor یا TV وصل نمیشه!
موفق باشید
خب کیارش جان اینجوری که از پست هات پیداست ، خیلی پرزنت برات مهمه ...

خب گزینه های بهتری واسه پرزنت هست ... که به هر چی هم بخوای وصل میشن :
O2 Xda Flame , Imate Ultimate 6150

هم وزنا" سبک تر هستند هم اندازشون بهتره ...

Kiarash77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خب کیارش جان اینجوری که از پست هات پیداست ، خیلی پرزنت برات مهمه ...

خب گزینه های بهتری واسه پرزنت هست ... که به هر چی هم بخوای وصل میشن :
O2 Xda Flame , Imate Ultimate 6150

هم وزنا" سبک تر هستند هم اندازشون بهتره ...

مرسی از پیشنهادت ولی راستش فعلا نظرم عوض شده و جای یه گوشی بزرگ میخوام یه Sub Notbook بخرم البته اگه بازم نمیگی که وجود نداره!
شوخی کردم ولی بحرحال از نظریات شما و دیگر دوستان خیلی استفاده کردم
فروم خوبیه و دوستان خیلی سریع جواب میدند و امیدوارم همیشه همینجور باشه.
راستی این عکسی که اینجا گذاشتی خیلی کریه و آدمو یاد هالوین میندازه!

بالا