• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Taskbar من قفل میکند؟

bask-eta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام، من بر روی کامپیوتر خود یک ویندوز XP دارم که از هر لحاظ عالی کار می کند، بجز یک جا و آن اینترنت است. به محض اینکه به اینترنت از طریق Dial-up متصل می شوم Taskbar برای چند دقیقه کاملاً قفل می شود. نمی توان حتی گزینه Start را انتخاب کرد وحتی نمایش ساعت هم غیر ممکن می شود؟ کسی تابحال به این مشکل برخورد کرده و اگر برخورد داشته چگونه آن را حل کرده است؟

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
معمولا تعدد برنامه های آنتی ویروس و فایروال ، یکی از علتهای این مشکل هست که دچار من نیز شده بود .

شما چه آنتیویروس یا فایروالی دارید ؟

bask-eta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mynobar :
معمولا تعدد برنامه های آنتی ویروس و فایروال ، یکی از علتهای این مشکل هست که دچار من نیز شده بود .

شما چه آنتیویروس یا فایروالی دارید ؟
آنتی ویروس من McAfee است. نسخه 2005.شما احتمال میدهید مشکل از همین جا باشد؟

MahdiΩ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
احتمال ویروس یا تروجان رو هم نادیده نگیرید.
وقتی این حالت پیش میاد ببینید میتونید TaskManager رو باز کنید ؟

bask-eta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه تنها TaskManager از کار می افتد که همه سیستم هم مختل می شود. بعد از حدوداً 10 دقیقه همه چیز به حالت عادی برمی گردد. بعضی وقتها که بیش از این زمان می شود، سیستم را مجبور مشوم Restart کنم

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
شما با برنامه Task Info یا برنامه های مشابه آن ، کلیه فعالیتها و پروسسهای سیستم را زیر نظر بگیرید تا موارد مشکوک را پیدا کنید .

http://www.iarsn.com

فایل های ضمیمه

• task_info.jpg
    task_info.jpg
    68.1 KB · نمایش ها: 3

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
من هم توی ویندوز مدیا سنتر این مشکل رو داشتم اگر آپدیت کنی ویندوزت رو یه patch به نام connection patcher نصب میکنه درست میشه

بالا