• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Tennis betting

domaineer

Registered User
لایک‌ها
22
سلام به همه دوستان خودم
راستش من زیاد از زدن تاپیک جدید یا پست زدن خوشم نمیاد.(دروغ گفتم خوشم میاد ولی وقتش نیست).اما چون جایی که بطور تخصصی در مورد شرط بندی تنیس باشه ندیدم گفتم اینجا رو متولد کنیم واسه این کار.
من با اینکه عشقم فوتباله اما فقط و فقط روی تنیس بت میزنم. حالا بنا به دلایلی از جمله :
-کمتر بودن اتفاقات نادر نسبت به بقیه ورزشها(مخصوصا فوتبال)
-تمرکز کمتر سایتهای بت به این ورزش نسبت به فوتبال(گهگاه میشه بازی های خیلی مطمئن با ضریب بالا پیدا کرد)
-درصدهای معقول تر نسبت به فوتبال(مثلا در فوتبال وقتی بارسلونا یا رئال در خونه بازی دارن ضریب بردشون بعضی وقت ها حتی تا 1.07 هم پائین میاد.اما در تنیس خیلی کم در صدهای زیر 1.10 رو میبیند)
و خیلی موارد دیگه.
به هرحال بنده و یکی از دوستان تقریبا یکساله داریم با جمع آوری اطلاعات و پیگیری اخبار روی این ورزش بت میزنیم.که خدا رو شکر در کل برآیند مثبت بوده.(تقریبا روزی یک بازی)
اما آمار این یکسال(البته 320 روز):
کل بازی هایی که بت بسته شده: 375
تعداد بازیها با پیش بینی درست : 292
تعداد بازیها با پیش بینی غلط : 83
حداکثر دوره ضرر : 9 روز(11 بازی)
پائین ترین ضریب انتخاب شده : 1.18
بالا ترین ضریب انتخاب شده : 1.95
میانگین ضریب ها(کل ضریبها منظورم هست نه فقط میانگین بالا و پائین): 1.32
سود کسب شده در کل دوره(یکسال) به درصد : 63%
مقدار ریسک بر روی هر بازی : 5%
خوب این اطلاعات به دست اومده در این یکسال بود.
اما در اینجا هر روز بازی یا بازیهایی که خودمون بت میزنیم رو قرار میدم.اگر وقت هم شد توضیحات مختصری هم در موردش میگم.
البته همه اطلاعات رو قرار نمیدم.فقط یه سری اطلاعات و اخبار در دسترس رو میذارم.
در ضمن برای انتخاب بازیها تقریبا همه موارد بررسی میشه از جمله:
رنکینگ بازیکنان-مسابقات رو در رو-تورنمنتی که در حال برگزاری-وضعیت جسمانی بازیکنان-زمین بازی-محل بازی-اتفاقات شخصی رخ داده قبل از بازی و ....
امیدوارم دوستان هم ما رو با نظرات خودشون یاری کنند.
پ.ن:با اینکه مسابقاتی که در اینجا قرار میدیم رو خودمون هم در حساب واقعی میگیریم.اما در صورت استفاده دوستان هیچ مسئولیتی بر عهده ما نیست.
در ضمن برای شروع سرمایه رو 10000$ فرض میگیریم.
یا حق

Last edited:

domaineer

Registered User
لایک‌ها
22
امروز 2011/11/03 :
sam querruy vs jo wilfried tsonga

ضریب : 1.4
دوستان توجه کنند که همیشه بت روی بازیکنی که با رنگ سبز مشخص شده انجام میشه.
در ضمن فعلا 5% در صد سرمایه بت زده میشه.یعنی 500$

domaineer

Registered User
لایک‌ها
22
خوب از خوش شانسی ما اولین بازی که در اینجا قرار گرفت los شد.
موجودی :9500$
اما
2011/11/03 :
stanislas wawrinka vs robin haase
ضریب : 1.4
میزان بت : 500$

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
سلام
اول از بابت ايجاد اين تاپيك و وقتي كه صرف مي كنيد ازتون تشكر مي كنم و از روي اطلاعاتي كه گذاشتيد معلومه كه با حساب و كتاب كار مي كنيد
در مورد شرط اول هم يادمه تو يك فاروم خارجي شرط بندي يكي از قديمي هاي اينكار هميشه مي گفت كه عاشق تاپيك هايي هست كه استارتشون با ضرر هست و بعد در ادامه سيستم ميتونه جبران كنه و به سود برسه
براي كساني كه بصورت حرفه اي و تخصصي به اينكار نگاه مي كنند چنين سيستم هايي كه از ضرر به سود ميرسند ازششون خيلي بيشتره و مسلما اين صبر و حوصله رو دارند كه با يكي دو باخت در مورد سيستم قضاوت نكنند

اما يك نكته اي كه به نظرم يه كم اذبت مي كنه اون ريسك 5 درصد هست . با توجه به اون دوره باختي كه گفتيد 11 تا شرط يعني 55 درصد از بانك طرف تا اونموقع از دست رفته و اگرچه ممكنه در ادامه تمام اين ضررها جبران بشه اما استرس و بار رواني كه در چنين شرايطي به آدم وارد ميشه حتي حرفه اي ترين افراد رو هم در ادامه دادن كار دچار ترديد و ترس مي كنه
گرچه با ريسك 1 تا 1.5 درصد سود نهايي هم به ميزان قابل توجهي كاهش پيدا مي كنه اما اين فشار رواني و استرس هم به مراتب كمتره كه براي آدمهايي كه بيشتر به ريسك نگاه مي كنند تا ريوارد مثل بنده ، ارزش اون كاهش سود رو داره

بهرحال من از مشتريان پرو پاقرص تاپيكتون هستم و اميدوارم كه با قدرت ادامه اش بديد تا ما هم از تجربيات شما در ورزش تنيس بهره مند بشيم

ممنون

domaineer

Registered User
لایک‌ها
22
سلام
roby جان خیلی خوشحال که اساتیدی مثل شما نوشته های بنده رو میخونن.
امیدوارم نظرات و راهنمایی هاتون رو از بنده دریغ نکنید.
پ.ن:خوب پیش بینی دوم درست بود. 500*1.4=700
پس تا اینجا حساب شد:
9700 $
تا فردا یا حق

domaineer

Registered User
لایک‌ها
22
2011/11/04:
بت شماره 3:
juan martin del potro vs sam querrey
ضریب : 1.36

بت شماره 4 :
marcel granollers vs gael monfils
ضریب : 1.35

یا حق

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوست عزيز مقدار شرط بندي را ننوشتي يعني همان 500 دلار است يا نه كمتر

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
اينطور كه در توضيحاتشون اشاره كردند مقدار شرط بصورت يكسان و معادل 5 درصد از كل سرمايه است كه اگر بانكتون ده هزار دلار باشه ميشه همون 500 دلار . در واقع هر كس به ميزان سرمايه اي كه داره بايد مبلغ شرط رو براي خودش تعيين كنه ( 5 درصد)

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
سلام
roby جان خیلی خوشحال که اساتیدی مثل شما نوشته های بنده رو میخونن.
امیدوارم نظرات و راهنمایی هاتون رو از بنده دریغ نکنید.
پ.ن:خوب پیش بینی دوم درست بود. 500*1.4=700
پس تا اینجا حساب شد:
9700 $
تا فردا یا حق
اختيار داريد قربان
شرط بندي اينقدر گسترده است كه يه نفر نميتونه در تمام زمينه هاش تخصصي كار كنه با توجه به نوع اطلاعات و آمارهايي كه در ابتداي كار ارائه كرديد مطمئنم كه كار رو بصورت اصولي دنبال كرديدو به شدت مشتاق هستم كه اين تاپيك رو دنبال كنم و از يه مقطعي هم اگر اجازه بديد از شرطهاتون استفاده كنيم . خيلي دوست دارم كه يك حيطه ديگه غير از فوتبال رو هم در كارم داشته باشم و به نظر مياد تاپيك شما اين فرصت رو به شكل اصولي بهم ميده

domaineer

Registered User
لایک‌ها
22
اينطور كه در توضيحاتشون اشاره كردند مقدار شرط بصورت يكسان و معادل 5 درصد از كل سرمايه است كه اگر بانكتون ده هزار دلار باشه ميشه همون 500 دلار . در واقع هر كس به ميزان سرمايه اي كه داره بايد مبلغ شرط رو براي خودش تعيين كنه ( 5 درصد)

دوست عزيز مقدار شرط بندي را ننوشتي يعني همان 500 دلار است يا نه كمتر
سلام
ممنونم از اینکه به این تاپیک سر میزنید.
همانطور که دوست عزیزم roby جان فرمودند فعلا برای هر بازی 500$ هست.البته اگر موجودی اکانت به زیر 9000$ برسه مبلغ هر بت میشه 450$ وهمینطور تا آخر.البته هر فردی بر اساس موجودی و قدرت تحمل ضرری که داره باید مقدار ریسک رو مشخص کنه.
تصمیم گرفتم علاوه بر ریسک 5% دو مدل دیگه از مدیریت سرمایه %1 و 3% رو هم نتایجش رو قرار بدم تا هم برای خودم تجربه جدیدی باشه هم انشاالله برای دوستان.
یا حق

domaineer

Registered User
لایک‌ها
22
اختيار داريد قربان
شرط بندي اينقدر گسترده است كه يه نفر نميتونه در تمام زمينه هاش تخصصي كار كنه با توجه به نوع اطلاعات و آمارهايي كه در ابتداي كار ارائه كرديد مطمئنم كه كار رو بصورت اصولي دنبال كرديدو به شدت مشتاق هستم كه اين تاپيك رو دنبال كنم و از يه مقطعي هم اگر اجازه بديد از شرطهاتون استفاده كنيم . خيلي دوست دارم كه يك حيطه ديگه غير از فوتبال رو هم در كارم داشته باشم و به نظر مياد تاپيك شما اين فرصت رو به شكل اصولي بهم ميده
شما به بنده لطف دارید.
اما اگر دوست دارید تا سرمایه خودتون رو از بین ببرید حتما شرط های بنده رو در حسایتون بگیرید.
یا حق

domaineer

Registered User
لایک‌ها
22
2011/11/04:
بت شماره 3:
juan martin del potro vs sam querrey
ضریب : 1.36

بت شماره 4 :
marcel granollers vs gael monfils

یا حق
خوب نمیدونم چرا با شروع این تاپیک دوره ضرر ما هم شروع شد.امیدوارم ختم به خیر بشه.
بت شماره 3 : win
بت شماره 4 : loss
در پست بعدی نتایج کلی رو بر اساس سه مدل ریسک قرار میدم.

domaineer

Registered User
لایک‌ها
22
کل شرط ها : 4

شرطهای درست:2

شرطهای اشتباه:2

درصد موفقیت شرطها:50%

ریسک 5%(هر بت $500)
موجودی اولیه:10000$
موجودی فعلی:9380$
مقدار سود یا زیان به$:$620-
درصد سود یا زیان:%6.2-

ریسک 3%(هر بت$300)
موجودی اولیه:$10000
موجودی فعلی:$9628
مقدار سود یا زیان به$:$372-
درصد سود یا زیان:%3.7-

ریسک 1%(هر بت $100)
موجودی اولیه:$10000
موجودی فعلی:$9876
مقدار سود یا زیان به$:$124-
درصد سود یا زیان:%1.2-

یا حق

domaineer

Registered User
لایک‌ها
22
2011/11/05:

بت شماره 5:
david ferrer vs juan monaco
ضریب : 1.20

بت شماره 6:
roger federer 2 - 0 stanislas wawrinka

ضریب : 1.30

پ.ن:دوستان بازی راجر بر روی نتیجه دقیق بت زده شد.(برد 2-0 راجر)
یا حق

domaineer

Registered User
لایک‌ها
22
سلام
بت شماره 5: loss
بت شماره 6: win

2011/11/06:

Alejandro Falla vs Victor Estrella

یا حق

ِDavid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای شرط بندی بر تنیس و انجام این سیمتم سایت با راهنمای فارسی استفاده کنید www.itgbets.com
ضریب های خوب، حوادث تنیس زیاده و نوی های نتایج زیاده (نتیجه 12، توتال و غیره) - شارژ و برداشت از طریق وب مانی ، مانی بوکرس، لیبرتی و غیره

و از شخص خود می گم که در روسیه بیشتر سود در تنیس دارن چون تنیس مساوی نداره ، نتیجه نه از کل تیم و به عهده یک نفر هست که ارونتر پیش بینی کرد و غیره

بالا