domaineer
Registered User
- نوشتهها
- 291
- لایکها
- 22
سلام به همه دوستان خودم
راستش من زیاد از زدن تاپیک جدید یا پست زدن خوشم نمیاد.(دروغ گفتم خوشم میاد ولی وقتش نیست).اما چون جایی که بطور تخصصی در مورد شرط بندی تنیس باشه ندیدم گفتم اینجا رو متولد کنیم واسه این کار.
من با اینکه عشقم فوتباله اما فقط و فقط روی تنیس بت میزنم. حالا بنا به دلایلی از جمله :
-کمتر بودن اتفاقات نادر نسبت به بقیه ورزشها(مخصوصا فوتبال)
-تمرکز کمتر سایتهای بت به این ورزش نسبت به فوتبال(گهگاه میشه بازی های خیلی مطمئن با ضریب بالا پیدا کرد)
-درصدهای معقول تر نسبت به فوتبال(مثلا در فوتبال وقتی بارسلونا یا رئال در خونه بازی دارن ضریب بردشون بعضی وقت ها حتی تا 1.07 هم پائین میاد.اما در تنیس خیلی کم در صدهای زیر 1.10 رو میبیند)
و خیلی موارد دیگه.
به هرحال بنده و یکی از دوستان تقریبا یکساله داریم با جمع آوری اطلاعات و پیگیری اخبار روی این ورزش بت میزنیم.که خدا رو شکر در کل برآیند مثبت بوده.(تقریبا روزی یک بازی)
اما آمار این یکسال(البته 320 روز):
کل بازی هایی که بت بسته شده: 375
تعداد بازیها با پیش بینی درست : 292
تعداد بازیها با پیش بینی غلط : 83
حداکثر دوره ضرر : 9 روز(11 بازی)
پائین ترین ضریب انتخاب شده : 1.18
بالا ترین ضریب انتخاب شده : 1.95
میانگین ضریب ها(کل ضریبها منظورم هست نه فقط میانگین بالا و پائین): 1.32
سود کسب شده در کل دوره(یکسال) به درصد : 63%
مقدار ریسک بر روی هر بازی : 5%
خوب این اطلاعات به دست اومده در این یکسال بود.
اما در اینجا هر روز بازی یا بازیهایی که خودمون بت میزنیم رو قرار میدم.اگر وقت هم شد توضیحات مختصری هم در موردش میگم.
البته همه اطلاعات رو قرار نمیدم.فقط یه سری اطلاعات و اخبار در دسترس رو میذارم.
در ضمن برای انتخاب بازیها تقریبا همه موارد بررسی میشه از جمله:
رنکینگ بازیکنان-مسابقات رو در رو-تورنمنتی که در حال برگزاری-وضعیت جسمانی بازیکنان-زمین بازی-محل بازی-اتفاقات شخصی رخ داده قبل از بازی و ....
امیدوارم دوستان هم ما رو با نظرات خودشون یاری کنند.
پ.ن:با اینکه مسابقاتی که در اینجا قرار میدیم رو خودمون هم در حساب واقعی میگیریم.اما در صورت استفاده دوستان هیچ مسئولیتی بر عهده ما نیست.
در ضمن برای شروع سرمایه رو 10000$ فرض میگیریم.
یا حق
راستش من زیاد از زدن تاپیک جدید یا پست زدن خوشم نمیاد.(دروغ گفتم خوشم میاد ولی وقتش نیست).اما چون جایی که بطور تخصصی در مورد شرط بندی تنیس باشه ندیدم گفتم اینجا رو متولد کنیم واسه این کار.
من با اینکه عشقم فوتباله اما فقط و فقط روی تنیس بت میزنم. حالا بنا به دلایلی از جمله :
-کمتر بودن اتفاقات نادر نسبت به بقیه ورزشها(مخصوصا فوتبال)
-تمرکز کمتر سایتهای بت به این ورزش نسبت به فوتبال(گهگاه میشه بازی های خیلی مطمئن با ضریب بالا پیدا کرد)
-درصدهای معقول تر نسبت به فوتبال(مثلا در فوتبال وقتی بارسلونا یا رئال در خونه بازی دارن ضریب بردشون بعضی وقت ها حتی تا 1.07 هم پائین میاد.اما در تنیس خیلی کم در صدهای زیر 1.10 رو میبیند)
و خیلی موارد دیگه.
به هرحال بنده و یکی از دوستان تقریبا یکساله داریم با جمع آوری اطلاعات و پیگیری اخبار روی این ورزش بت میزنیم.که خدا رو شکر در کل برآیند مثبت بوده.(تقریبا روزی یک بازی)
اما آمار این یکسال(البته 320 روز):
کل بازی هایی که بت بسته شده: 375
تعداد بازیها با پیش بینی درست : 292
تعداد بازیها با پیش بینی غلط : 83
حداکثر دوره ضرر : 9 روز(11 بازی)
پائین ترین ضریب انتخاب شده : 1.18
بالا ترین ضریب انتخاب شده : 1.95
میانگین ضریب ها(کل ضریبها منظورم هست نه فقط میانگین بالا و پائین): 1.32
سود کسب شده در کل دوره(یکسال) به درصد : 63%
مقدار ریسک بر روی هر بازی : 5%
خوب این اطلاعات به دست اومده در این یکسال بود.
اما در اینجا هر روز بازی یا بازیهایی که خودمون بت میزنیم رو قرار میدم.اگر وقت هم شد توضیحات مختصری هم در موردش میگم.
البته همه اطلاعات رو قرار نمیدم.فقط یه سری اطلاعات و اخبار در دسترس رو میذارم.
در ضمن برای انتخاب بازیها تقریبا همه موارد بررسی میشه از جمله:
رنکینگ بازیکنان-مسابقات رو در رو-تورنمنتی که در حال برگزاری-وضعیت جسمانی بازیکنان-زمین بازی-محل بازی-اتفاقات شخصی رخ داده قبل از بازی و ....
امیدوارم دوستان هم ما رو با نظرات خودشون یاری کنند.
پ.ن:با اینکه مسابقاتی که در اینجا قرار میدیم رو خودمون هم در حساب واقعی میگیریم.اما در صورت استفاده دوستان هیچ مسئولیتی بر عهده ما نیست.
در ضمن برای شروع سرمایه رو 10000$ فرض میگیریم.
یا حق
Last edited: