• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Thankyou و ارزشیابی !

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
سلام به همگی
متاسفانه بخاطر بعضی از مشگلات این سیستم ارزش یابی راه نیافت. :hmm:
میشه کاری کرد فقط همین سیستم ارزش یابی مطالبی که تو سایت هست رو ارزش گذاری کرد یا هردوتا سیستم باهم هستن ؟
این سیستم در فروم های خارجی رایج هست و میشه مطالبی که واقعا" با ارزش هستن رو بعد از چند ماه و بعد اینکه کاربرا بهشون امتیاز دادن در یک بخش به

عنوان بهترین ابزارهای فارسی گذاشت البته اگر تعدادشون بالا باشه !
این سیستم رو اگر همون اول هم می گذاشتن ممکن بود مشگل ایجاد می کرد و ممکن هم بود نمی کرد.
فکر کنم بیشتر کاربرها به این دلیل که اول نذاشتن دیگه نگذارن موافق نیستن
اومدیم و فردا VB یه امکان جدید رو فروم گذاشت اون موقع هم که نمی شه گفت نباید فعال کرد پس یک فکری برا این کاربرهای گفتگوگران چرت بکنید !

علت این هم که این مطلب رو اینجا زدم این بود که می خواستم بگم آیا با این دکمه های Thankyou که در VB های خارجی هست میشه ارزش یابی رو اینجوری راه

انداخت ؟
اگر هم برا ارزش یابی نشد بدک نیست از این دکمه ها استفاده بشه.
بجای اینکه از کاربرها وقت بگیره برای نوشتن تشکر یه بار رویه Thankyou رو میزنی و خودش همه چی رو Ok میکنه.

موفق باشید

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
علت این هم که این مطلب رو اینجا زدم این بود که می خواستم بگم آیا با این دکمه های Thankyou که در VB های خارجی هست میشه ارزش یابی رو اینجوری راه

انداخت ؟
اگر هم برا ارزش یابی نشد بدک نیست از این دکمه ها استفاده بشه.
بجای اینکه از کاربرها وقت بگیره برای نوشتن تشکر یه بار رویه Thankyou رو میزنی و خودش همه چی رو Ok میکنه.
دقیقا و من هم موافقم و بسیار مفید هست
این کار رو کرکی تو وبکده هم کرده بود :)

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58

Jacky

مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
34
من هم موافقم ستوده جان ، پيشنهاد بسيار خوبي است :specool: :specool: :specool:

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
بعضی ها یادشون رفته چرا این سیستم disable شد
من بازم هم بخاطر آقا احسان اینجا چیزی نمیگم شاید جکی جان منظوره من رو بدونه !

:hmm:

abdarchi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
روش خوبيه، منم موافقم شايد اينجوري بشه از بحثاي بي مورد جلوگيري كرد!!

kami

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2
ستوده جان ولمون کن بابا. حال داريا؟ اون دکمه نذاريم يه دردسر داريم( پست هاي اضافه) بذاريم 8000000000000000000 دردسر. هي فرت و فرت روش کليک مي کنند به هر تاپيک با ربط و بي ربطي تشکر مي فرستند. طرف سوال پرسيده به جاي جواب 60 تا دستت درد نکنه مي گيره. بابا اين چيزا فرهنگ مي خواد که ما نداريم. خلاص.

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
به نقل از tsotodeh :
بعضی ها یادشون رفته چرا این سیستم disable شد
من بازم هم بخاطر آقا احسان اینجا چیزی نمیگم شاید جکی جان منظوره من رو بدونه !

:hmm:
شما لطف می کنی...
این سیستم ThankYou هم ایده جالبیه... فقط باید ببینم میشه ازش واسه کل تاپیک نتیجه گرفت یا نه... در ضمن اینجا بیشتر ملت سوال می پرسن تا مطلب آموزشی بنویسن.

کامی جان سخت نگیر... ;)

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
ممنون از نظرات
والا انگار کامی جان و خود آقا احسان درست میگن.
ولی اگر این رو بتونید برا مدیر های سایت فعال کنید که اگر اون ها چیزهای باحال دیدن یه جوری به اون تاپیک یه ارزش یا یه چیزایی مثله این بدن که بقیه هم میان تو فروم این جور چیزها از دستشون نره !
مثلا" من خودم تا قبل از اینکه جکی جان بگه بخش مفاهیم در قسمت سخت افزار داریم من خودم نمی دونستم فکر می کردم یه تاپیکه که بعد یه سری بازدید به بالا بخش چسبوندن و مطلب پر و خوندنی نداره
اگر مدیر های هر بخش که مسول سایت هستن این مسئولیت رو به عهده بگیرن خیلی خوب میشه و دیگه از این مشگلات وقت و اینا برا کاربرها هم پیش نمی یاد که برن تو تاپیک ها و دونه دونه بعضی هاش رو بخون.
در کل اگر در تاپیکی اگر سوالی پرسیده شد اگر بچه ها کامل جواب دادن و سوال هم عمومی بود در اون زمینه خاص یا در اون بخش این ارزش گذاری مدیر خیلی می تونه به بچه های دیگه کمک کنه و باعث تکرار شدن اون سوال نمیشه و دیگه کسی نمی یاد و 10 تاپیک دیگه برا همون سوال.و در پهنای باند و وقت هم صرفه جویی میشه !
این ارزش گذاری رو اگر بتونید برای مدیر ها بزارین خیلی خوب میشه چون همه مدیر ها واقعا" به بیشتر تاپیک ها سر میزنن و اینجوری هم می تونید برا سایت کاربر بیشتری جمع کرد چون همه کاربرها انقدر وقت ندارن بیان همه تاپیک ها رو بخونن و یه راست میرن سر مشگل اشون (مثلا" همین مشگل تایپ کردن تو VB که در بخش VB مطرح شده.
این مشگل خیلی ها هست ولی اگر ارزش بدن بهش باعث بروز موندنش میشه و دیگه باعث نمیشه به صفحات قبل بره (اگر هم به صفحه قبل بره کاربرها نمی بیننداش و باید سرچ کنن و از اونجای که هیچ کس اول اش که تو یه سایت میاد عادت به سرچ نداره مثل اول ها که خودم اینجا اومده بودام دوباره تاپیک میزنن !))

انشالا که مطلب رو گرفته باشید و امیدوارم تو اینترنت بعضی از کاربرها حداقل یک ذره فرهنگ داشته باشن. اگر هم نداشته باشن انشالا مدیرها بتونن بهشون یاد بدن !!!
;)
موفق باشید

scooter_666

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين سيستم ارزش يابي رو يه نمومه به من نشون بديد
ببينم چيه . شايد بتونم يه كمكي بكنم

shankimout

Registered User
لایک‌ها
3
ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
اقا ما در جريان اين ارزش كاربرا اينا نبوديم . ميشه يكي قشنگ توضيح بده ؟

ستوده جان . بقول اقا احسان سخت نگير . ويبويلتن كه سرچ درس درمون نداره . من خيلي وقت ها شده كه سرچ كردم . ولي يا هيچ نتيجه اي نديدم يا اينكه نصفه نيمه بودن . در صورتي كه تاپيك در اون مورد وجود داشته

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از shankimout :
اقا ما در جريان اين ارزش كاربرا اينا نبوديم . ميشه يكي قشنگ توضيح بده ؟

ستوده جان . بقول اقا احسان سخت نگير . ويبويلتن كه سرچ درس درمون نداره . من خيلي وقت ها شده كه سرچ كردم . ولي يا هيچ نتيجه اي نديدم يا اينكه نصفه نيمه بودن . در صورتي كه تاپيك در اون مورد وجود داشته
چه عجب شانكيموت جان؟! كم پيدا! :)

kami

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2
قاطي پاطي بودن نتيجه هاي جستجو به خاطر دوزبانه بودن فرومه. ( البته دو زباني که هيچ سنخيتي در ظاهر با هم ندارند) براي همين هم انجين جستجوي وي بي قاطي مي کنه. نمي دونم امکان تاپيک هاي مشابه رو ديديد يا نه. در اصل چيز خوبيه ولي اينجا خيلي بي ربط کار مي کنه. مثلا شما دنبال برنامه نويسي مي گرديد براتون تاپيک آشپزي! مياره.

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
اسکوتر و شانکیموت عزیز...
ما (به پیشنهاد مدیران فرومها) یه سیستم امتیاز دهی به مطالب و نوشته های کاربرا راه انداختیم و نصف روز فعال بود. ولی با مخالفتهای شدیدی مواجه شد که خب ترجیح دادیم فعلا (یا شاید واسه همیشه) بیخیالش شیم.
راهنماش رو اینجا نوشته بودم:
http://forum.persiantools.com/t12874.html

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
ستوده جان ممنون از نظراتت. خیلی خوبه اگه بشه اجراش کرد. حالا من دارم تلاش که یه سیستم خوبی برای این قضیه درست کنم.

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
به نقل از ehsan :
ستوده جان ممنون از نظراتت. خیلی خوبه اگه بشه اجراش کرد. حالا من دارم تلاش که یه سیستم خوبی برای این قضیه درست کنم.
ممنون احسان جان که خوندین
انشالا که یک راه حل خوب پیدا کنید :)
موفق باشید
یاحق.

scooter_666

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
احسان جان تازه فهميدم چيو ميگي
اين سيستم روي سايت من هم وصل هست
و فكر نكنم به كار ما ايراني ها بياد

اين علامت سبز اولش يه دونه هست
و الان اگه كسي به كسي ديگه امتياز بده تو سايت من
يه دفعه 6 تا علامت سبز مياد جلوي اسمش
من هم چون ازش سر در نياوردم فقط الان رو سايت وصل هست
و به كاربر ها معرفي نكردم كه اين چيه
اگه شما فهميدي چطوري بايد به طور صحيح ازش استفاده كرد
به منم بگو تا منم استفاده كنم

ممنون

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
به اولین بخش انجمن برین آقا احسان براش نوشته !

این خیلی هم خوب هست من تو فروم های اونور همه اش از این استفاده میکنم واقعا" عالی هست هم این هم thankyou فقط جنبه و فرهنگ می خواد !!!

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
اگه محدودیتها رو درست اعمال کنی و خلاصه قدرت امتیازدهی هرکی معلوم باشه اونقدر سخت نخواهد بود ولی اسکوتر جان جواب نمیده... بی خیال شو

shankimout

Registered User
لایک‌ها
3
ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
گفتگوگران چرت بکنید

بابا در قضاوت اشتباه نكنيد . اگر همين گفتگو هاي بقول شما چرت نبود من بعد 1 سال هنوز به اقاي ستوده ميگفتم اقاي ستوده و نرم صميمي نميگفتم و شايد هيچوقت باهم اينقد نزديك نبوديم كه بهش بگم ستوده جان . همينا باعث شد كه ما همديگرو بشناسيم .

حالا نميدونم منضور جناب ستوده گفتوگوي ازاده يه فرم هاي تخصصي . در بخش هاي تخصصي كمتر پيش مي ايد كه كسي راجب موضوع صحبت نكنه و بقول شما چرت بگه .

اين درس نيست . ما كه حرچي ميخاستيم چرت گفتيم و حالا نبايد اين راه و براي ديگران ببنيديم :D

بالا