• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

The Last Of Us

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
سیستم : PS3
ژانر : Action Adventure Survival Horror
تاریخ انتشار :June 14, 2013

11826367722495561842.jpg

بدون شک نه تنها این بازی یکی از برترین بازی های این نسل هست بلکه میشه به طور جد گفت یکی از برترین بازی های تاریخ بازی های کامپیوتری تا به امروز و بهترین بازی ژانر Survival Horror در تاریخ بازی هاست.

همیشه سرمایه گزاری در سبک Survival Horror با مشکلات زیادی روبرو هست که کمتر ناشری ترجیح میده روش سرمایه گزاری بکنه..شرکت Naughty Dog که پیش از این در این نسل با بازی زیبای Uncharted بر سر زبان ها افتاد و توانست امتیازات بسیار عالی رو کسب کنه و همچنین یکی از محبوبترین بازی های PS3 در این نسل شناخته میشد ، دست به ریسکی بزرگ در اواخر نسل زد.

بعد از نمایش های خیره کننده در E3 2012 و درو کردن تمامیه مدال ها و امتیازات چشم همه به این بازی دوخته شد...بازی بعد از انتشار در سال 2013 توانست با میانگین امتیازات خیره کننده 95 همرو حیرت زده بکنه.

کسب میانگین امتیاز 95 در اواخر نسل یعنی یک کار خارق العاده و به تمام معنا..اگر سری به میانگین امتیازات بازی ها در کل تاریخ بازی ها بندازید متوجه خواهید شد بازی در ژانر Survival Horror به سختی تونسته از مرز 90 عبور کنه ولی بازی The Last Of US نه تنها مرز میانگین نمرات در راین سبک رو در هم شکست بلکه توانست بهترین بازی در این سبک شناخته شود.

داستان بازی مربوط به 20 سال قبل می شود...Sarah نیمه شب ناگهان از خواب بیدار میشود و پدرش Joel ( شخصیت اصلی بازی ) رو در کنار خودش نمیبینه ..و با ترس و کنجکاوی به دنبال پدرش تو خونه می گرده ...Sarah به طبقه پایین می اید و میبینه موبایل پدرش بار ها زنگ خورده و عموی Sarah از او نها خواسته تا خیلی سریع خونرو ترک کنن...در همین لحظه Joel ( پدر سارا ) با چهره ای اشفته سر میرسه و سریعا به Sarah میگه که شهر به شدت دچار اشوب و کشمکش هست و همه مردم در حال فرار کردن هستند...عموی Sarah نیز سر میرسد ( Tommy ) و هر 3 هرچه سریعتر خونرو ترک میکنند و سوار بر ماشین در حال ترک شهر می شوند...در میانه راه و سوار ماشین و عبور از چند پیچ و خم به یکی از نظامیان بر میخورند که خواهان جلوگیری از خارج شدن انها از شهر هستند..انها مقاومت میکنند و نظامی به انها شلیک میکند ..بعد از یک کشمکش ، نظامی توسط Tommy کشته میشه...Sarah به زمین افتاده ..Joel به سمت Sarah میرود...Sarah توسط نظامی تیر خورده و به زمین افتاده و Joel سارارو رو در اغوش میگیره و با بهت و چهره ای ملتهب دخترش رو صدا میکنه اما Sarah دیگه مرده...بله دختر Joel جلوی چشمان پدرش جون داد و از دنیا رفت...لحظاتی بسیار سخت و سنگین برای Joel رقم میخوره....Joel که با چهره ای اشک بار دخترش رو به اغوش میکشه و میگه سارا نه ..سارا نه..از پیشم نرو...

صحنه ای بسیار دراماتیک و احساسی با موزیکی خیره کننده در این سکانس به چشم میخوره که شدیدا احساس بازیکن رو معطوف به بازی میکنه.

بعدز از 20 سال از این حادثه دلخراش Joel و دوستش Tess در منطقه ای حفاظت شده در بوستون مشاهده می شوند....بیماری قارج کل شهر رو فراگرفته...و اکثر مردم به این بیماری مهلک گرفتار شدند و کسانی که این قارچ به انها سرایت کنه به موجودانی زامبی شکل تبدیل شده که بسیار نیرومند و خطرناکند.

داستان بازی رو بیش از این شرح نمیدم چون بعد از خوندش زیبایی بازی تا حد زیادی گرفته میشه.

اولین چیزی که هر بازیکنی رو در این بازی مجذوب خودش میکنه گرافیک خیره کننده بازی هست..بدون شک گرافیک بازی به قدری زیباست که تا سالیان دراز از خاطره ها پاک نخواهد شد...جو بازی چیزی فراتر از خارقالعادست....محیط های سرسبز و زیبا ولی خالی از هرگونه ادم سکوتی معنا دارو در بازی تداعی میکنه.

شما در طول مراحل بازی هر 4 فصل سال رو تجربه خواهید کرد..مراحل بازی به قدری زیبا ساخته شده اند که به هیچ وجه احساس یکنواختی و خستگی نمیکنید و هر لحظه با مسایل غیر قابل پیش بینی روبرو میشید.
گیم پلی ، صدا گذاری ، فیزیک ، همه و همه در سطح ایده الی قرار دارند و بعد از چند ساعت بازی کردن متوجه این خواهید شد که واقعا این بازی نقش یک الماس رو در بین بازی های دیگه داره.
بازی اصلا جوری طراحی نشده که بتونید فقط با شلیک تفنگ جلو برید..چون اولا میزان تجهیزات فشنگ در بازی بسیار کم هست و حدالامکان نباید از تیر استفاده بشه و همچنین موجودات زامبی وقتی چندتا با هم باشن کشتن همشون بسیار سخت میشه چون بعضی از اون ها با نام Clicker بسیار قدرتمند هستند و با یک شلیک 2 شلیک از پا در نمیان و همچنین اگر به شما بچسبند در ان واحد گردنتان را گاز میزنند و همان لحظه خواهید مرد.

بهترین استراتزی در این بازی این هست که حدالامکان به صورت مخفیانه بازی رو پیش ببرید و در جایی که لازم شد از تفنگ استفاده کنید..شما در بازی میتوانید از پشت سر و به صورت مخفیانه موجودات رو از پا در بیارید ولی این کار باید با نهایت دقت انجام شه چون به محض کوچکترین اشتباه موجودات دیگر با سرعتی بسیار زیاد به سمت شما حمله ور میشن.
هوش مصنوعی در بازی بسیار عالی کار شده و به محض کوچکترین اشتباه باید تاوان سختی رو در بازی پس بدید..از وسایلی مثل اجر ، بطری اب ، بطری مشروب و.....میتونید برای رد گم کردن دشمن ها ارشون استفاده کنید و همچنین میتونید از سلاح های سرد نظیر چاقو ، چوب ، میله اهنی و..... در بازی به عنوان اسلحه استفاده کنید که به طبع باید در شرایط لازم در بازی استفاده بشه..امکان اپگرید سلاح ها در بازی وجود داره ولی نه در اوایل بازی و همچنین سیستم خون شما با پیدا کردن کمک های اولیه پر میشه نه این که خو به خود پر بشه که به طبع تو اکثر ژانرهای ترسناک به خاطر استرس و التهاب بازیکن باید اینچنین باشه.

در طول خط داستانیه بازی با توجه به مسایلی که عنوان نمیکنم با دختری 14 ساله به نام Elii اشنا میشد که باید اکثر مراحل رو با این دختر کوچک که از لحاظ روحیات بسیار پخته هست پیش برید...در طول بازی و همچنین اواخر بازی بیشتر پی خواهید بر که The Last Of US چرا برترین بازی در ژانر Survival Horror در این نسل و همچنین بدون اغراق گفت در تاریخ بازی های کامپیوتری هست.

در حال حاضر این بازی در صدر فروش بازی ها در کشور های اروپایی قرار داره و خیلی هارو که کلا از اینجور سبک ها خوششون نمیاد رو وادار به خرید کرده

بدون شک تجربه خرید یک PS3 برای بازی کردن این عنوان خالی از لطف نیست و به شخصه به تمام کسانی که این عنوان رو تجربه نکردند توصیه میکنم این عنوان رو از دست ندید چون بازی به این زیبایی ممکنه تا یک دهه و یا بیشتر در صنعت گیم دیده نشه.

Last edited:

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
بالاخره وقت کردم بازیرو تموم کنم..بهتره بگم شاهکار به تمام معنا..در یک جمله میشه گفت نهایت لذت بردن از بازی....اگر واقعا بازی دوست هستید خرید یک PlayStation 3 برای تنها این بازی کفایت میکنه.

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
وقتی سایتی به یک بازی امتیاز کامل رو میده اگر تو بخش موزیک زیاد خوب نباشه نمیاد به خاطر این ایتم نمره کامل نده..در واقع تو اکثر بازی هایی که امتیاز کامل رو میگیرن این چنین هست..در واقع یک بازی وقتی تو گرافیگ ، گیم پلی ، و داستان بی نظیر باشه ولی اگر تو موزیک خیلی عالی هم نباشه معمولا امتیاز موزیک رو هم کامل میدن تا بازی در مجموع امتیاز کامل رو بگیره.

اما میخوام به شما بگم تو بازی The Last Of Us این مورد صدق نمکینه در واقع امتیاز 10 برای موزیک این بازی واقعا برازندش هست..یک شاهکار به تمام معنا از Gustavo

یکی از زیباترین Sound Track های بازی رو براتون اپ میکنم دان کنید و لذت ببرید تا بفهمید موزیک زیبا تو بازی یعنی چی...Sound Track های بی نظیر دیگه ای هم تو بازی هست که واقعا شاهکاره...به شخصه زیباترین موزیک هارو تو دورانی که از طفولیت تا به الان بازی می کردم رو تجربه کردم.

دانلود موزیک

Last edited:

sisaco

Registered User
لایک‌ها
839
من این بازی رو وقتی تمام کردم تا چند روز هنوز توی فکر شخصیت هاش بودم و واسه همه تعریف میکردم :))

re220

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
عاغا حرف نداره این بازی ای که دوستمون معرفی کردن اوج هیجان;)

hadi0680

Registered User
لایک‌ها
19
سلام
چرا این بازی برای من اجرا نمیشه تو همون لودینگ اول گیر میکنه؟؟؟؟؟ پلی3

mohamadebrahim

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34
یکی از بهترین بازیهایی بود که انجام دادم.

mohamadebrahim

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34

hamedhph

Registered User
لایک‌ها
26
یه بار بازیو رو PS3 تموم کردم. واقعا شاهکار به تمام معنا بود. حالا برا PS4 هم اومده باید یه بار هم رو PS4 برم.

بالا