• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

This site may be distributing malware

kooolak

Registered User
لایک‌ها
559
سلام دوستان

گوگل وبمستر برای یکی از سایت هام این پیغام رو گذاشته

سایت ممکن به کامپیوتر کاربر آسیب برسونه !!!!!!!

اساتید و دوستان با تجربه لطفا راهنمایی کنید برای حل این مشکل باید چیکار کنم ؟؟؟؟ :(

kooolak

Registered User
لایک‌ها
559
این یکی از پیغام ها گوگل:

When Google last tested this page, your server returned content that directed the browser to a site that serves malware. Unfortunately, Google could not isolate the malicious code within this page

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
این یکی از پیغام ها گوگل:

When Google last tested this page, your server returned content that directed the browser to a site that serves malware. Unfortunately, Google could not isolate the malicious code within this page

توی سایتت از تبلیغات(کلیکی خصوصا) هم استفاده کردی؟

kooolak

Registered User
لایک‌ها
559
سلام

نه به هیچ عنوان

وقتی با فایرفاکس وارد سایت بشی اگر رو گزینه دلیل بلاک شدن کلیک بشه این رو نمایش داده میشه:

What is the current listing status for .....com?

Site is listed as suspicious - visiting this web site may harm your computer.

Part of this site was listed for suspicious activity 2 time(s) over the past 90 days.

What happened when Google visited this site?

Of the 53 pages we tested on the site over the past 90 days, 3 page(s) resulted in malicious software being downloaded and installed without user consent. The last time Google visited this site was on 2012-02-06, and the last time suspicious content was found on this site was on 2012-02-06.

This site was hosted on 1 network(s) including AS24940 (HETZNER).

Has this site acted as an intermediary resulting in further distribution of malware?

Over the past 90 days, sibfun.com did not appear to function as an intermediary for the infection of any sites.

Has this site hosted malware?

No, this site has not hosted malicious software over the past 90 days.

How did this happen?

In some cases, third parties can add malicious code to legitimate sites, which would cause us to show the warning message.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
منم قبلا یه جا سایت داشتم همینطوری شد ولی فکر کنم یا از تبلیغات کلیکیم بود یا اینکه گزارش تخلف داده بودن.
ولی خب تو توضیحاتش واضح هست که دلیلش چیه
گفته که خود سایت malware نداره و اینا و دلیلش هم اینه که ممکنه یه شخص سومی کد malicious رو اضافه کرده به سایت که باعث نمایش این پیغام شده.
جایی نداره که کلیک کنی برای اینکه حذف کنن این رو؟(مثلا جایی کلیک کنی دوباره بیان چک کنن اگه مشکلی نداشت این پیغام رو وردارن؟)

kooolak

Registered User
لایک‌ها
559
چرا یه همچین گزینه ای هست

اما نوشته بعد از برطرف کردن مشکل درخواست بررسی مجدد داده بشه

من متوجه نشدم مشکل از کجاست تا رفع کنم گفتم از دوستان راهنمایی بگیرم که مشکل چیه دقیقا

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
این پیغام توی صفحات سرچ گوگل هم کنار سایتت نشون داده میشه درسته؟!!

ببین توی سورس صفحات سایتت کد اسکریپت ناخواسته ای وجود نداره!!!

قدیما برای یک از سایتام اینطوری شده بود! به خاطر آقای گامبلار :D

kooolak

Registered User
لایک‌ها
559
بله

علنا اعلام شده که وارد سایت نشید به کامپیوتر شما آسیب میزنه :دی

دارم تمام سایت رو بررسی میکنم

Ehsan--M

Registered User
لایک‌ها
34
مطمئنآ یک قسمت از سایتتون یک کد از یک اسکریپت چیزی هست که گوگل اون رو مخرب میدنه.فایل های قالبتون رو حتمآ یک نگاهی بندازید.;)

بالا