• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

title سایت

Greeneye_m_g

Registered User
لایک‌ها
14
سلام میخاستم بپرسم الان من عنوان سایتم دوبار کپی شده !
چکار کنم درست بشه ؟؟

دانلود بازی و نرم افزار موبایل و کامپیوتر دانلود بازی و نرم افزار موبایل و کامپیوتر

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
سلام میخاستم بپرسم الان من عنوان سایتم دوبار کپی شده ! چکار کنم درست بشه ؟؟دانلود بازی و نرم افزار موبایل و کامپیوتر دانلود بازی و نرم افزار موبایل و کامپیوتر
به دلیل سازگار نبودن قالب شما با افزونه Yoast هست. شما یا باید تگ نشون دهده عنوان اصلی سایت رو از افزونه Yoast حذف کنید تا فقط یکبار چاپ بشه.برای آشنایی بیشتر با تگ های خود Yoast از بخش عنوان ها کادر آخری استفاده کن. باز اگه مشکلی داشتی و نتونستی درست کنی همینجا اعلام کن تا کامل و با تصویر توضیح بدم

Greeneye_m_g

Registered User
لایک‌ها
14
به دلیل سازگار نبودن قالب شما با افزونه Yoast هست. شما یا باید تگ نشون دهده عنوان اصلی سایت رو از افزونه Yoast حذف کنید تا فقط یکبار چاپ بشه.برای آشنایی بیشتر با تگ های خود Yoast از بخش عنوان ها کادر آخری استفاده کن. باز اگه مشکلی داشتی و نتونستی درست کنی همینجا اعلام کن تا کامل و با تصویر توضیح بدم

میشه با عکس نشونم بدین ‌؟ واقعا ممنون میشم

خیلی گیج شدم

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
اول برید به این آدرس aalachigh.ir/wp-admin/admin.php?page=wpseo_titlesd
در حال پیشفرض باید به شکل زیر باشه
Untitled-14.png
اگه %%sitename%% رو از اون کادر حذف کنید دیگه عنوان 2 بار نشون داده نمیشه .
درضمن از تب اول که " عمومی " هست تیک گزینه اول " اجبار به بازنویسی عنوان‌ها " را نیز بزنید.

Greeneye_m_g

Registered User
لایک‌ها
14
اول برید به این آدرس aalachigh.ir/wp-admin/admin.php?page=wpseo_titlesd
در حال پیشفرض باید به شکل زیر باشه
مشاهده پیوست 456873
اگه %%sitename%% رو از اون کادر حذف کنید دیگه عنوان 2 بار نشون داده نمیشه .
درضمن از تب اول که " عمومی " هست تیک گزینه اول " اجبار به بازنویسی عنوان‌ها " را نیز بزنید.

ممنون لطف کردید واقعا ازتون ممنونم

اما یک مشکل دیگه هم هست که اگه بتونید راهنمایی کنید من رو ، اینه که من الان هر پستی که میزارم توی گوگل به جای اینکه تگ ها و توضیحات همون پست رو بزاره و ایندکس کنه ، تگ ها و توضیحات داده ی header.php رو میزاره
چکار کنمش

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
ممنون لطف کردید واقعا ازتون ممنونم

اما یک مشکل دیگه هم هست که اگه بتونید راهنمایی کنید من رو ، اینه که من الان هر پستی که میزارم توی گوگل به جای اینکه تگ ها و توضیحات همون پست رو بزاره و ایندکس کنه ، تگ ها و توضیحات داده ی header.php رو میزاره
چکار کنمش
شما header.php رو باز کنید و تمامی کدهایی که بالای <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"> هستند رو تا خط 37 رو به بالای </head> منتقل کنید و مابقی کدها که از خط 38 تا 79 هستند رو به زیر <body> منتقل کنید تا مشکل رفع بشه

پ.ن: تغییرات داده شده یه 48 ساعت طول میکشه تا در گوگل اعمال بشه پس به محض اینکه تغیرات رو تو قالب اعمال کردی انتظار نداشته باش گوگل هم همون لحظه آپدیت کنه !

Greeneye_m_g

Registered User
لایک‌ها
14
شما header.php رو باز کنید و تمامی کدهایی که بالای <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"> هستند رو تا خط 37 رو به بالای </head> منتقل کنید و مابقی کدها که از خط 38 تا 79 هستند رو به زیر <body> منتقل کنید تا مشکل رفع بشه

پ.ن: تغییرات داده شده یه 48 ساعت طول میکشه تا در گوگل اعمال بشه پس به محض اینکه تغیرات رو تو قالب اعمال کردی انتظار نداشته باش گوگل هم همون لحظه آپدیت کنه !

فقط این کد بالا اون کدی که شما گفتید هست
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
آدرس سایت شما مگه aalachigh.ir نیست؟ شما سورس سایت رو نگاه کنید کدهایی رو که گفتم خواهید دید.
البته من سورس صفحه اصلی و مطالب شما رو چک کردم کدهایی که من گفتم در ادامه مطالب وجود دارند.
برای مثال "پوزش، وب‌نوشت شما نمی‌تواند نوشته‌ها را با رایانامه به اشتراک بگذارد.: این جمله در سورس ادامه مطالب و بالای کدهای head وجود داره در حالی که تو صفحه اصلی نیست برای همین فکر کنم کدها توسط افزونه اضافه شده یا از طریق فایل singel.php و یا اینکه با شرط if فقط برای ادامه مطالب افزوده شده.
توضیحات زیر لینک تو نتایج گوگل رو شما با description میتونید به گوگل پیشنهاد کنید اگه گوگل به درخواست شما احترام بذاره اون رو نشون میده وگرنه هرچی که خودش دلش بخواد و از سایت استخراج کرده باشه رو نشون میده.درضمن این موضوع برای هر سایتی میتونه پیش بیاد.برای مثال خود من بارها شده که یه برنامه رو تو گوگل جستجو کردم برای دانلود مثلا سایت دانلودها رو رتبه اول آورده که توضیحات زیر لینک متن محصولات همکاری در فروشی بوده به جای توضیحات وارد شده در description سایت.

بالا