• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Touch screen از کار افتاده !!!

DelphiDeveloper

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

آقا تورو خدا کمک کنید که بدبخت شدم - دیشب یه اسپری تمیز کننده LCD خریدم زدم به LCD E900 که تمیزش کنم اما بعد تمیز کردن دیدم که Touch Screen اش از کار افتاده یعنی دیگه نمیشه باهاش کاری کرد فقط با دکمه ها - - - - -فکر کنم LCD طوریش شده - Soft Reset هم کردم جواب نداد - تو رو خدا زودتر بگید چیکار کنم

راستی اگه بفرستمش برا گارانتی که درستش کنن مجانی هست یا چیزی ازم میگیرن ؟ (گارانتی یاس هست) از شیراز خریدم .

ممنون از همگی

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام

آقا تورو خدا کمک کنید که بدبخت شدم - دیشب یه اسپری تمیز کننده LCD خریدم زدم به LCD E900 که تمیزش کنم اما بعد تمیز کردن دیدم که Touch Screen اش از کار افتاده یعنی دیگه نمیشه باهاش کاری کرد فقط با دکمه ها - - - - -فکر کنم LCD طوریش شده - Soft Reset هم کردم جواب نداد - تو رو خدا زودتر بگید چیکار کنم

راستی اگه بفرستمش برا گارانتی که درستش کنن مجانی هست یا چیزی ازم میگیرن ؟ (گارانتی یاس هست) از شیراز خریدم .

ممنون از همگی

قربان دستگاه شما ال سی دی نداره ، بلکه سه لایه داره ، یک لایه نور پشت ال سی دی رو می سازه ، یکی خود ال سی دی ست و بالاترین ، تاچ هست ، نمی دانم اسپری چی بوده ، ولی چیزی که احتمالا خراب شده ، تاچ هست نه ال سی دی

بفرستید تعمیر ، خیلی گرون نیست کمتر از 50تومن می شه

موفق باشید

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

DelphiDeveloper

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ممنون از کمکتون

اسپری که استفاده کردم روش هم نوشته برا LCD و حتی من از فروشنده سوال کردم و گفت برا PPC ها مشکلی نداره من بچه شیرازم اگه بخوام بدم برا گارانتی فکر میکنم یه 1-2 ماهی طول بکشه میخواستم ببینم راه دیگه ای نیست که سریعتر بهم بدن ؟ راستی گارانتی یاس هست مگه بازم پول تعمیر میگیرن ؟ نامردا...!!!:f34r:

بازم ممنون

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام
ممنون از کمکتون

اسپری که استفاده کردم روش هم نوشته برا LCD و حتی من از فروشنده سوال کردم و گفت برا PPC ها مشکلی نداره من بچه شیرازم اگه بخوام بدم برا گارانتی فکر میکنم یه 1-2 ماهی طول بکشه میخواستم ببینم راه دیگه ای نیست که سریعتر بهم بدن ؟ راستی گارانتی یاس هست مگه بازم پول تعمیر میگیرن ؟ نامردا...!!!:f34r:

بازم ممنون

با اجازه دكتر:)

من فكر كنم كه مشكل از طريقه پاك كردن شما بود عزيز نه از اسپري البته به هيچ كس پيشنهاد همچين چيزيو نميدم:blink:

ولي حتما ببر نمايندگي :blush:

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
برای p900 یکی از دوستان هم اتفاق مشابه افتاده ... البته با spray کاری نداشته ... همینطوری یه قسمتی از پائین LCD ، تاچ پد ش کار نمیکنه ! یعنی نشون میده ولی اگر چیزی اونجا باشه نمیشه کلیک کرد روش ... چه قدر خرج داره ؟

DelphiDeveloper

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی چی مشکل از پاک کردن بوده ؟!!! چه ربطی داره تابلو هست که از اسپری بوده

راستی امروز رفتم نمایندگی گفت تا عصر ببرم بهش بدم امروز ببرن تهران ضمنا گفت 2-3 روز بیشتر طول نمیکشه البته اگه راست گفته باشه راجع به قیمت هم چیزی نگفت ---------- اگه قرار باشه LCD رو کامل عوض شه حدودا چند در میاد ؟ اصلا پول میگیرن یا ن ؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
یعنی چی مشکل از پاک کردن بوده ؟!!! چه ربطی داره تابلو هست که از اسپری بوده

راستی امروز رفتم نمایندگی گفت تا عصر ببرم بهش بدم امروز ببرن تهران ضمنا گفت 2-3 روز بیشتر طول نمیکشه البته اگه راست گفته باشه راجع به قیمت هم چیزی نگفت ---------- اگه قرار باشه LCD رو کامل عوض شه حدودا چند در میاد ؟ اصلا پول میگیرن یا ن ؟

عزيز من فكر ميكنم كه مشكل از جايي ديكست نه از اسپري چون من همه جورشو امتحان كردم نه واسه يه گوشيم واسه n گوشيم واسه اين پشنهاد نمكنم از اسپري استفاده كنيد چون احساس ميكنم تاكيد ميكنم فقط من احساس ميكنم كه تار ميشه ال سي دي بعد يه مدت :f34r:
در باره قيمت هم بكم كه من واسه pda2k رو عوض كردم 150 هزار تومن:wacko:
ولي كار خوبي كردي بردي كارانتي واقعا عاقلانه بود كارت:)

amoo milad

Registered User
لایک‌ها
0
واسه تميز كردن مانيتور پاكت پي سي از چي بايد استفاده كرد كه همچين مشكلي پيش نياد؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
برای p900 یکی از دوستان هم اتفاق مشابه افتاده ... البته با spray کاری نداشته ... همینطوری یه قسمتی از پائین LCD ، تاچ پد ش کار نمیکنه ! یعنی نشون میده ولی اگر چیزی اونجا باشه نمیشه کلیک کرد روش ... چه قدر خرج داره ؟

شايان جان به نظر من lcd از tochpad جدا شده فقط گارانتي ببريد البته فكر نكنم بيرزه:(

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
گارانتی نداره این ! بیرون بدم درست کنم چه قدر خرجش هست ؟

DelphiDeveloper

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

گوشيم رو ديروز بعد از 2 هفته بهم دادن :D

يارو گفت كل LCD عوض شده !!! دمش گرم آشنا بود حتي يه 1 تومني هم نگرفت .

خيلي دمش گرمه گارانتي ياس .

با تشكر از همه كساني كه كمك كردن .
موفق باشيد .

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
سلام

گوشيم رو ديروز بعد از 2 هفته بهم دادن :D

يارو گفت كل LCD عوض شده !!! دمش گرم آشنا بود حتي يه 1 تومني هم نگرفت .

خيلي دمش گرمه گارانتي ياس .

با تشكر از همه كساني كه كمك كردن .
موفق باشيد .

اقا چی زدی بهش؟ منم بدم نمیاد ال سی دی رو عوض کنم :f34r: :D مخصوصا که واسه من از روز اول 2 تا خط نیم سانتی ناقابل روش بود که فرداش متوجه شدم ..یارو هم زیر بار نمیرفت :lol: قربونت اون اسپری جادویت رو بفرست بیاد لازمش داریم

DelphiDeveloper

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اسپری رو کارش دارم میخوام اول برم شرکتشو پیدا کنم و یه حال و احوال پرسی شدید باهاش کنم که دفعه دیگه نیاد رو اسپری هاش بنویسه ماله LCD بعدشم میخوام بذارمش موزه !!!

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
اسپری رو کارش دارم میخوام اول برم شرکتشو پیدا کنم و یه حال و احوال پرسی شدید باهاش کنم که دفعه دیگه نیاد رو اسپری هاش بنویسه ماله LCD بعدشم میخوام بذارمش موزه !!!

LCD پاکت پی سی E 900 دوستم شکسته :( اونم گارنتیه یاس هست هر چند یکسالش تموم شده .میشه شماره تلفن و ادرس شرکت یاس رو بدی؟ البته اگه هنوز وجود داشته باشه .اگه جای دیگه ای هم هست برای تعمییر لطفا راهنمایی کنید

بالا