• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

transparent ISA

shakib

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها
آيا كسي بلده با ISA يك پروكسي transparent درست كنه ؟
يعني اينكه بعد از نصب ISA تو شبكه LAN كاربران مجبور نباشن كه تنظيمات پروكسيISA را توي explorer خودشون بنويسن.
اگه كسي محبت كنه و جواب بده ممنون ميشم
مرسي باي

koorosh

Registered User
لایک‌ها
10
ميخواستم خود سانسوری کنم و به اين پرسش پاسخی ندم، ولی نتونستم . . .

من به اندازه کافی از دوست و آشنا و رفيق و همکار، بابت پخش کردن CacheXpress فحش و ناسزا خوردم!
همه دوستان و همکاران تا من رو ميبينن زبان به نفرين باز ميکنن!!!
(توجه داشته باشيد که وقتی CacheXpress نباشه، بايد 300 تا 350 تومان هزينه نصب Squid پرداخت بشه)

نصب ISA هم با اين تنظيم خاص بين 300 تا 350 هزار تومان هزينه در بر داره.

اين موضوع رو نميتونم مثل Toturial توضيح بدم، ولی اگه با ISA آشنا باشيد با خوندن راهنماش راه انجام اين کار رو پيدا ميکنيد.
اين يه Keyword:
Parent Proxy

بقيه اش به همت خودتون بستگی داره.

shakib

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسي كه جواب دادي اگه خود manual آيزا اين مطلب توش نوشته شده باشه واقعا همين كمك شما راهنماي خيلي خوبي براي من ميباشد
مرسي باي

koorosh

Registered User
لایک‌ها
10
توی راهنماش نيومده بنويسه که اگه خواستين يه Proxy رو Transparent کنين چکار بايد بکنين! (اگه اينجوری بود که ديگه اينقدر بالاش پول نميداد کسی!)
بايد مفهوم نحوه انجام اين کار رو درک کنين.

Ehsan225

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ميتوني با من با شماره 2114250-0912 تماس بگيري و راهنماييت كنم.
ضمنا اگه خواستي حضوري برات config ميكنم ولي با اخذ مبلغي.
درود.

aryagohar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته يه سري تجهيزات سخن افزاري الان تو بازار هست كه كار دريافت از پراكسي رو انجام ميده بدون اينكه نيازي به تغيير دز سمت كلاينت داشته باشين . يكيش مال شركت eutelsat هست به نام 8BOX. ولي ديگه بايد يه خورده سر كيسه رو شل كنين. شنيدم حدود 1 ميليون قيمتشه.

!!!!!!!!!!!!!!!

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از shakib :
سلام بچه ها
يعني اينكه بعد از نصب ISA تو شبكه LAN كاربران مجبور نباشن كه تنظيمات پروكسيISA را توي explorer خودشون بنويسن.
مرسي باي
salam
doste man age gharare man poll bedam ke yad bagiram midam vali hazer nistam baraye yad dadan az kasi poll bagiram
man baraye yad gareftan in kar koli poll dadam vali khob goftam eteghadam chiye :happy:
ravesh aval in zireye
aval az hame ghabl az nasbe isa bayad 2 ta cart shabake ro isa nasb koni bad gatewaye clint cart aval ro bade begate way mamolit ke be internet vasle va bad isa ro nasb kon
on vaght cache ro active kon bad ham ye config khode isa albate ye seri az masael ro to neveshteye bala onvan nashode bekhater inke hade aghal onayi ke 2 roz bishtar ba isa va network kar kardan befahman na in ke har kas farda pashod beyad vase ma isa nasb kone
inam ravesh dovom
arz mikonam...

bAyad user hA (hAlA yA az tarigh e DHCP va Dynamic IP, va yA be soorate dasti az tarighe Static IP) Cache Server (ya hamoon ISA e khodemoon ro) be onvAne Default Gateway beshnAsand... yani IP e ISA server ro be onvAne Default Gateway rooye client hA set konid, va ba'desh ISA Server ro be onvAne ye Cache Server (ke khodesh be shekl e Router ham amal mikone, albatte age didin dorost kAr nemikone, shAyad majboor beshin Routing Table ro khodetoon tanzim konid- bA daster "route add ...") va oonvaght rooye ISA Server (ya hamoon Cache Server) Default Gateway ro rooye hamoon Router'i ke be Internet vasle tanzim konid, yani hamoon IP ke hamaye Client hA ghablesh az oon be onvAne Default Gateway barAye vasl shodan be Internet estefAde mikardand... hamin... be hamin rAhati ...

har moghe ham ke ISA Server e be moshkeli barkhord kard, sari IP Default Gateway client hA ro be hamoon ghabli (Router e) avaz konid (injAst ke mazAyAye DHCP ma'loom mishe), tA movaghatan Cache Server az madAr khArej beshe...
movafagh bashi doste man omid varam ke fehmide bashi akhe dige bishtar az in namishe tozih dad

koorosh

Registered User
لایک‌ها
10
دوست عزيز (Access Denied)
آقای شکيب در مورد نصب ISA برای Transparent کردن Proxy سوال پرسيده بودند. توضيحات شما مربوط به نصب ISA بصورت يک Cache Server ساده است.

shakib

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين توضيحات شما خوب بود اما من فكر كنم شما درست متوجه مطلب نشديد ببينيد اين تنظيمات كه شما گفتيد كاملا درست است اما همانطور كه دوستمان آقا كورش گفتند مال تنظيم معمولي isa براي cash يا firewall است و مربوط به تنظيم isa در حالت transparent نميشه
حالت transparent يعني اينكه user ها مجبور نباشن تنظيمات isa را روي ie تنظيم كنند.
از اينكه راهنمايي كردين ممنون ضمنا فايل crack برنامه surfcontrol رو هم برات آدرس دادم كه dl بزني

sdsl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از shakib :
سلام بچه ها
مرسي باي

اينكار كار سختي نيست!!

ميتونم بهتون كمك كنم. هزينه اي هم نداره!!

دو تا كارت شبكه روي دستگاه ISA قرار بديد.

babak2536

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

آيا شما مشكل فعال شدن voice chat yahoo را با Transparent ISA حل كرده ايد ؟

srcoms

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از shakib :
اين توضيحات شما خوب بود اما من فكر كنم شما درست متوجه مطلب نشديد ببينيد اين تنظيمات كه شما گفتيد كاملا درست است اما همانطور كه دوستمان آقا كورش گفتند مال تنظيم معمولي isa براي cash يا firewall است و مربوط به تنظيم isa در حالت transparent نميشه
حالت transparent يعني اينكه user ها مجبور نباشن تنظيمات isa را روي ie تنظيم كنند.
از اينكه راهنمايي كردين ممنون ضمنا فايل crack برنامه surfcontrol رو هم برات آدرس دادم كه dl بزني

سلام
من يكسري راهنمايي درباره اين نرم افزار مي خوام اگه ممكنه بهم شماره تماس بديد .
مي خوام بدونم چطور اين فايل كه سايتهاي فيلتر شده در ان هست را كه وارد sql كردم را بااين برنامه مرتبط كنم
با تشكر

freeuser

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اقایون
من این چیزها رو که خوندم یادم به یه مشکلی افتاد که حاش نتونستم بکنم کسی اینجا چیزی می دونه ؟

من چند سال پیش یه دیش دو طرفه داشتم direct way
این مارک اون شرکت سازندش بود این دو تا دستگاه ارسال و دریافت داشت که با پورت usb به کامپیوتر وصل می شد

نرم افزار تحت ویندوز هم داشت که راحت رو ویندوز xp , یا 2000 نصب می شد
وقتی این سیستم رو نصی می کردی یه سرعت 64kbp/s رو بهت می داد
این سیستم طوری طراحی شده بود که هر وقت یه پروکسی 127.0.0.1 رو تو ie می زاشتی با پورت 8080
سرعتش می شد 512kbp/s
:eek:
جالب هم اینجا بود که من 50 تا کامپیوتر اونجا تو شبکه داشتم وقتی اینتر نت رو share و یا nat می کردم همون پهنای باند 64 رو nat می کرد

از isa استفاده کردم اونم همین جواب رو داد

ولی وقتی winroute رو نصب کردم و یه rule همه به همه ساختم حتی اگه رو سیستم server هم proxy نمی زاشتم بازم درست کار می کرد
ولی مجبور بودم winroute رو crack کنم و اونم هر روز hang می کرد که مجبور به reset بودن

حالا سئوالم اینه ؟؟؟
1- کسی نرم افزار تحت linux این سیستم رو داره ؟
2- نرم افزار دیگه که کسی الان مطمن باشه جواب می ده چیه ؟

Tiny_boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
ISA براي Transparent كار كردن نياز به دو كارت شبكه و نصب در حالت Integrated يعني Firewall و Cache همزمان دارد . براي توضيحات كامل هم مي تواني به سايت http://www.isasever.org مراجعه كني . در مورد Voice Chat Yahoo هم اگر پورتش باز باشه مشكلي نداره . در مورد سايت هاي بلاك شده بايد از نرم افزار اضافي براي ISA استفاده كرد . يكي از بهترينهاش Surff Contorl هست كه Database هم SQL هستش و خودش هم Update ميكنه . در مورد ديش دو طرفه هم شايد مشكل اين بوذه كه پورت Default ISA براي Listen , 8080 هست .

alizaman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Tiny_boy :
با سلام
ISA براي Transparent كار كردن نياز به دو كارت شبكه و نصب در حالت Integrated يعني Firewall و Cache همزمان دارد . براي توضيحات كامل هم مي تواني به سايت http://www.isasever.org مراجعه كني . در مورد Voice Chat Yahoo هم اگر پورتش باز باشه مشكلي نداره . در مورد سايت هاي بلاك شده بايد از نرم افزار اضافي براي ISA استفاده كرد . يكي از بهترينهاش Surff Contorl هست كه Database هم SQL هستش و خودش هم Update ميكنه . در مورد ديش دو طرفه هم شايد مشكل اين بوذه كه پورت Default ISA براي Listen , 8080 هست .

من هم خيلي آيزا رو روي يك سيستم با دوتا كارت شبكه در حالت Integrated Mode نصب كردم كه هيچ نيازي به تنظيم Proxy توسط كاربرها نبوده، اگه هم احيانا نيازي باشه، ميشه اين كار رو يه جورايي به صورت ترانسپرنت(كه كاربر به صورت دستي نيازي به تنظيم نداشته باشه) با استفاده از WPAD انجام داد ...

omid_RB

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از shakib :
سلام بچه ها
مرسي باي
دوست عزیز سلام , من اینجا تازه وارد هستم ولی امید وارم اطلاعات زیر به دردت بخوره:
The HTTP Redirector filter forwards HTTP requests from Firewall clients and
SecureNAT clients to the Web Proxy service on the ISA Server computer. By
using the HTTP Redirector filter, HTTP requests are cached, even if users on a
Firewall client computer or SecureNAT client computer do not configure their
Web browser to use the ISA Server computer as a Web Proxy server.
Redirecting HTTP requests improves client performance and allows you to
apply site and content rules to Firewall clients and SecureNAT clients.​

Redirect requests to the Web Proxy service. This option is the default option
for the HTTP Redirector filter. When choosing redirection, you can also
configure ISA Server to send the request directly to the Web server if the
Web Proxy service is unavailable.​

When the HTTP Redirector filter passes a request from a Firewall client
to the Web Proxy service, the client's authentication information is lost.
Therefore, the Web Proxy service treats all HTTP and FTP requests that
originate from Firewall clients as unauthenticated. If you configured the Web
Proxy service to require authentication, ISA Server denies requests from
Firewall clients. SecureNAT clients never send authentication information.​

SecureNAT clients. Provide security and caching of HTTP requests, but do
not allow for user-level authentication. SecureNAT clients can support most
Transmission Control Protocol/Internet Protocol (TCP/IP) protocols,
including Internet Control Message Protocol (ICMP). To configure a
SecureNAT client, you configure the client computer to route all packets to
the Internet through the ISA Server computer. You typically do this by
setting the default gateway on the client computer to the IP address of the
ISA Server computer. Because a SecureNAT client requires no
configuration other than changing the default gateway, any computer that
uses the TCP/IP protocol can be a SecureNAT client.​

با توجه به توضیحات بالا شما مي بايست client ها را به صورت SecureNAT Client تنظیم کنید . یعنی IP Address ا, ISA Server رو به صورت Default Gateway به Client ها معرفي كنيد

سپس بر روي ISA Server از خصوصيت HTTP Redirector استفاده كرده و در ضمن Authentication را خاموش كنيد.

من اين حالت رو بارها راه اندازي كردم و به اون مطمئنم .

بالا