mohamad1983
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 40
- لایکها
- 8
متاسفانه این سایت بدنام شده فعالیت نکنید ازطرف خود محمد
مناسب براي تبليغات!!
مينيمم برداشت 1.5 دلار
متعلق به شرکت Zigma Network
Since 2011
درود، خدمت عزيزان
با معرفي سايت Twickerz در خدما شما هستم.
اين وبسايت که از شروع فعاليتش سه سالي ميگذره و متعلق به شرکت Zigmanetwork مي باشد, تونسته خودش را به عنوان يک سايت معتبر و قدرتمند معرفي کنه البته بگم که بنده به دليل اينکه تجربه و اينکه بارها سايتهاي اسکم را ديدم سايتهايي که به شما معرفي ميکنم تماما سايتهاي معتبر و داراي پرداخت هستند که ميشه روشون حساب باز کرد بگذريم .
Zigma Network Management نام شرکتيست که صاحب امتياز سايت twickerz با 4 سال سابقه در عرصه پي تي سي مي باشد و از سال 2013 سايت دوم خود يعني Yougetprofit را تاسيس کرده.
سايت twickerz
از اين قضيه بگذريم و بريم به سراغ دلايلي که تقريبا تو همه ي پستها تکرارش کردم در مورد اينکه چرا سايتهاي بين المللي را انتخاب کنيد :
چرا سايتهاي خارجي؟
1- سطح درآمد بالا يعني 100 دلار درآمد شما تبديل ميشه به 350000 هزارتومان و يا بهتر بگم شما حداقل کار ميتونيد 300 دلار درآمد داشته باشيد که ميشه ? مليون تومان
2- اين درآمد در سايتهاي ايراني امکان پذير نمي باشد
3-شما بر خلاف سايتهاي ايراني که فقط ميتونيد ايراني ها رو جذب کنيد در سايتهاي خارجي شما مي تونيد کل مردم دنيا رو جذب کنيد که زير مجموعه ي شما باشند همونطور که من 2 سايت يکي به فارسي و يکي به انگليسي دارم
4- پيشرفت شما با درآمد دلاري مي باشد
5- از نظر برداشت موجودي مشکلي نداريد چون من براي کساني که با لينک هاي من ثبت نام کردم به رايگان و بصورت آني به ريال تبديل ميکنم
6- وبسايتهاي بسيار قدرتمند خارجي که به شما امکان پيشرفت بسيار رو مي دهند
معرفي سايت /Twickerz:
پرداخت مستمر از سال 2011
مناسب براي سرمايه گذاري و ثبت شده تحت شزکت Zigma Network
سايت پر بازديد با روشهاي متنوع درآمدزايي و داراي آفرهاي گوناگون براي جذب رفرال توسط شما
داراي پرداخت به ازاي کليک شانسي يعني شما - clixgrid
پرداخت به ازاي ثبت نام
پرداخت آني به پرفکت ماني , آگوپي و پيزا
پرداخت به ازاي ميني جاب هاي crowdflower
روزانه بيش از 20 تبليغ
$ 372,032.37 پرداختي به کاربران
نحوه ي ثبت نام :
بعد از دوکليک بر روي لينک بالا mohamad1983 سايت تويکرز منتقل خواهيد شد پس از ورود به اين سايت از قسمت بالاي سايت بر روي Register کليک کرده و به صفحه ي ثبت نام هدايت خواهيد شد پس از آن فرم ثبت نام را کامل کرده
عضويت در Twickerz
مناسب براي تبليغات!!
مينيمم برداشت 1.5 دلار
متعلق به شرکت Zigma Network
Since 2011
درود، خدمت عزيزان
با معرفي سايت Twickerz در خدما شما هستم.
اين وبسايت که از شروع فعاليتش سه سالي ميگذره و متعلق به شرکت Zigmanetwork مي باشد, تونسته خودش را به عنوان يک سايت معتبر و قدرتمند معرفي کنه البته بگم که بنده به دليل اينکه تجربه و اينکه بارها سايتهاي اسکم را ديدم سايتهايي که به شما معرفي ميکنم تماما سايتهاي معتبر و داراي پرداخت هستند که ميشه روشون حساب باز کرد بگذريم .
Zigma Network Management نام شرکتيست که صاحب امتياز سايت twickerz با 4 سال سابقه در عرصه پي تي سي مي باشد و از سال 2013 سايت دوم خود يعني Yougetprofit را تاسيس کرده.
سايت twickerz
از اين قضيه بگذريم و بريم به سراغ دلايلي که تقريبا تو همه ي پستها تکرارش کردم در مورد اينکه چرا سايتهاي بين المللي را انتخاب کنيد :
چرا سايتهاي خارجي؟
1- سطح درآمد بالا يعني 100 دلار درآمد شما تبديل ميشه به 350000 هزارتومان و يا بهتر بگم شما حداقل کار ميتونيد 300 دلار درآمد داشته باشيد که ميشه ? مليون تومان
2- اين درآمد در سايتهاي ايراني امکان پذير نمي باشد
3-شما بر خلاف سايتهاي ايراني که فقط ميتونيد ايراني ها رو جذب کنيد در سايتهاي خارجي شما مي تونيد کل مردم دنيا رو جذب کنيد که زير مجموعه ي شما باشند همونطور که من 2 سايت يکي به فارسي و يکي به انگليسي دارم
4- پيشرفت شما با درآمد دلاري مي باشد
5- از نظر برداشت موجودي مشکلي نداريد چون من براي کساني که با لينک هاي من ثبت نام کردم به رايگان و بصورت آني به ريال تبديل ميکنم
6- وبسايتهاي بسيار قدرتمند خارجي که به شما امکان پيشرفت بسيار رو مي دهند
معرفي سايت /Twickerz:
پرداخت مستمر از سال 2011
مناسب براي سرمايه گذاري و ثبت شده تحت شزکت Zigma Network
سايت پر بازديد با روشهاي متنوع درآمدزايي و داراي آفرهاي گوناگون براي جذب رفرال توسط شما
داراي پرداخت به ازاي کليک شانسي يعني شما - clixgrid
پرداخت به ازاي ثبت نام
پرداخت آني به پرفکت ماني , آگوپي و پيزا
پرداخت به ازاي ميني جاب هاي crowdflower
روزانه بيش از 20 تبليغ
$ 372,032.37 پرداختي به کاربران
نحوه ي ثبت نام :
بعد از دوکليک بر روي لينک بالا mohamad1983 سايت تويکرز منتقل خواهيد شد پس از ورود به اين سايت از قسمت بالاي سايت بر روي Register کليک کرده و به صفحه ي ثبت نام هدايت خواهيد شد پس از آن فرم ثبت نام را کامل کرده
عضويت در Twickerz
Last edited: