• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Unable to validate Data

mehdivk

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام خدمت همه دوستان .
در شرکتی که کار می کنم اینترنت از طریق یک شبکه LAN بین کامپیوترهای شرکت Share شده است . در برخی موارد وقتی دارند با سايت های مختلفی که من طراحی می کنم کار می کنند در بسیاری
از فرم های سايت (که بیشتر آنها در بخش مدیریتی وب سايت هست) وقتی فرم ارسال میشه پیغام خطای مبنی بر Unable to validate data می آید . این پیغام اول تو فرم تغییر رمز عبور بخش مدیریتی
می آمد من فکر کردم شاید اطلاعات غیر انگلیسی یک جوری به Server میرسه و در کد کردن پسورد این خطا ظاهر می شه(هر چند که کاربر را مجبور می کردم که فقط اطلاعات انگلیسی شامل حرف و عدد وارد کند)
بعد دیدم نه این خطا در خیلی از فرم های سايت مثل فرم درج خبر و .... هم ظاهر می شه که اصلا اطلاعاتی کد نمی شه !
ولی این مورد ها را در بینهایت کامپیوتری که بصورت Single به اینترنت وصل می شوند تست کردم و هیچ موقع مشکلی بوجود نیامد .

گفتم شاید این مشکل از Cache شدن اطلاعات باشه .
در صفحات کد های مربوطه برای جلوگیری از Cache شدن اطلاعات را نوشتم تا هر وقت صفحه Load بشه اطلاعات تازه بیاد .
در تگ های meta هم تنظیمات مربوط به Cache کردن را طوری تنظیم کردم تا اطلاعات Refresh باشه . ولی بازهم این مشکل بود (البته این پیغام هر چند وقت یک بار پیداش میشه)
با پاک کردن Cache کامپیوتری که این مشکل را داشت و تغییر تنظیمات Internet Explorer به شکلی که همیشه صفحه تازه آورده شود و از Cache استفاده نشود باز هم مشکل پا بر جا بود .
نهایت رفتم سراغ Server شرکت و Cache آن را پاک کردم . دیدم همون فرمی که تا 2 دقیقه پیش کار نمی کرد الان داره کار می کنه (بدون مشکل)

این مورد را در شبکه های LAN مختلفی تست کردم ولی حتی رو یک مورد هم با مشکل بر نخوردم .
به نکته جالبی که رسیدم این بود که شبکه های با این مشکل مواجه میشوند که به دفعات زیاد از سايت استفاده می کنند .
چون این مشکل برای یکی از مشتریان که در شرکتشان LAN داشتیم نیز بود و آنها هم به دفعات زیاد از بخش مدیرتی وب سايت استفاده می کردند .
آن هم با پاک کردن Cach سرور مشکل حل شد مثل داستان شرکت خودم .

به نظر شما دوستان این مسئله مربوط به Cache هست یا چیز دیگری که خودشو نشون نمی ده و ما به اشتباه فکر می کنیم که مشکل از Cache میباشه .

بالا