سلام به همگی
بنده کارگردان بازی "راننده حرفه ای " هستم
تیم ما یک سال هست که روی این بازی مشغول کار است و تقریبا تمام کارهای گرافیکی بازی به اتمام رسیده
در طراحی سیستم کنترل اتومبیل و فیزیک بازی با مشکل مواجه شدیم ، با تمام تلاشی که در این یک سال انجام دادید سیستم کنترل اتومبیل ها راضی کننده نیستند
برای همین تصمیم گرفتیم از دوستانی که در این زمینه مهارت دارند دعوت به همکاری کنیم ، جهت طراحی ، پیاده سازی و پشتیبانی سیستم هندلیگ ( دستفرمون خودمون )
دوستان لطف کنند نمونه کارها ، سوال درمورد نحوه قرار داد و مبلغ قرارداد را برای من pm کنند
یا از طریق ایدی یاهو با بنده در تماس باشید
mrgamez2003
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این پروژه میتوانید به این لینک مراجعه کنید
اگر سوالی هست بنده در خدمتم
بنده کارگردان بازی "راننده حرفه ای " هستم
تیم ما یک سال هست که روی این بازی مشغول کار است و تقریبا تمام کارهای گرافیکی بازی به اتمام رسیده
در طراحی سیستم کنترل اتومبیل و فیزیک بازی با مشکل مواجه شدیم ، با تمام تلاشی که در این یک سال انجام دادید سیستم کنترل اتومبیل ها راضی کننده نیستند
برای همین تصمیم گرفتیم از دوستانی که در این زمینه مهارت دارند دعوت به همکاری کنیم ، جهت طراحی ، پیاده سازی و پشتیبانی سیستم هندلیگ ( دستفرمون خودمون )
دوستان لطف کنند نمونه کارها ، سوال درمورد نحوه قرار داد و مبلغ قرارداد را برای من pm کنند
یا از طریق ایدی یاهو با بنده در تماس باشید
mrgamez2003
![7orradvm80mwz034pk2.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fupload.tehran98.com%2Fimages%2F7orradvm80mwz034pk2.jpg&hash=e7977ef8887d1e99b69882d50cbe7454)
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این پروژه میتوانید به این لینک مراجعه کنید
اگر سوالی هست بنده در خدمتم
Last edited: