• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

up Date Sony SL و مشکل در WIFI

بامداد

Registered User
لایک‌ها
164
:) سلام دوستان من گوشیم با وایفای به نت وصل بود بعد پیغام امد که ورژن جدید اندروید برا گوشی امده اپ دید کن اقا اپ دیت کردیم 256 mb از حجممان کم کرد خیلی خوب شد اما نمب دونم چرا وقتی میرم قیمت که وایفای روشن کنم کار نمیکنه یا نمیشناسه . خلاصه درد سر شد ...

از دوستان کسی با این مشکل بر نخورده ؟

Inj3ctoR

Registered User
لایک‌ها
18
منم با همین مشکل برخوردم
یک بار به وای فای وصل شد بعد که دیسکانکت شد دیگه اصلا وای فای رو پیدا نمیکنه
ممنون میشم یکی از دوستان کمک کنه
البته یک جایی پرسیدم گفتن روت بشه اوکی میشه
کسی اطلاعات دقیق داره

بامداد

Registered User
لایک‌ها
164
من هم یکم سرچ زدم میگن مشگل همه هست و با روت اینا حل میشه البته اینا میگفتن نمی دونم از روی سیم کارت چون ایرانی ایجوری میشه که فکر کنم شایعه هست :D برای تخریب استکبار جهانی این کار رو میکنن :blink:

بامداد

Registered User
لایک‌ها
164
اقا بدون سیم کارت مشکل نداره میتونی بزاری رو حالت پرواز بعد وایفای وصل کنی بعد وقتی باز حالت عمومی بزاری دوباره قطع میشه

Saeed1366

Registered User
لایک‌ها
125
سلام.دوستان این یک باگ توی رام رسمی هست.باید صبر کنین سونی رام رسمی جدید بدون باگ بده براتون.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
اين ايراد رو يكي از دوستان داشت با اپديت دوباره مشكلش حل شد . اپديتش رو بگيريد با برنامه PC SUITE اپديت كنيد .

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
وایفای رو بوسیله ویجت للنچر سونی به زور خاموش کنید طوری که وقتی رفتین تو ستینگز وایفای رو خاموش نشون بده
حالا گوشی رو روشن خاموش کنید درست میشه
من بعد هم قبل ورود به حالت پرواز یا خاموش کردن گوشی وایفای رو خاموش کنید تا مشکل پیش نیاد
باگ مال رام رسمی سونیه تو همه گوشیهاش هم تقریبا هست

بامداد

Registered User
لایک‌ها
164
حرف شما صحیح اما همش که نمیشه . رو حالت پرواز کار کرد یه و قتی نیاز هست که هم سیم کارت کار کنه هم وایفا . تازه اگه قبل از خارج شدن از حالت پرواز وایفا خاموش نکنی دوباره قاطی می کنه .

hadi 1

Registered User
لایک‌ها
6
چندتا راه داره یکیش اینه که روتش کنی و رام بدون مشکل دانلود و نصب کنی.
نرم افزار وایفیکس منیجر نصب کنی.بعد از نصب نرم افزار رو اجرا کنی و اینیستال رو بزنی که بعدش نرم افزار سوپر یوزر یه پیغام میده که باید گزینه Allow رو بزنی بعدش بدون هیچ مشکلی به وای فای کانکت میشه.که بازم نیاز به روت شدن داره.
یا اینکه بری رام اصلی یا رسمی مخصوص به گوشی خودت البته با ورژن اندروید پایین تر از این ورژنی که الان روش اپدیت شده رو دانلود کنی که فایل exe هست و باید از طریق کامپویوتر نصبش کنی که نیاز به روت نداره.
یا ببری بدی به تعمیر کار به وسیله فلش کردن و یا اپدیت به ورژن جدیدتر و ۱۰ تومن هزینه درستش کنه

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
عزیز ی راهش اینه ک با فلش تولز جدیدترین رام رو فلش کنی
اگر خواستی خودم بهت آموزش میدم
پخ بده

بامداد

Registered User
لایک‌ها
164
چندتا راه داره یکیش اینه که روتش کنی و رام بدون مشکل دانلود و نصب کنی.
نرم افزار وایفیکس منیجر نصب کنی.بعد از نصب نرم افزار رو اجرا کنی و اینیستال رو بزنی که بعدش نرم افزار سوپر یوزر یه پیغام میده که باید گزینه Allow رو بزنی بعدش بدون هیچ مشکلی به وای فای کانکت میشه.که بازم نیاز به روت شدن داره.
یا اینکه بری رام اصلی یا رسمی مخصوص به گوشی خودت البته با ورژن اندروید پایین تر از این ورژنی که الان روش اپدیت شده رو دانلود کنی که فایل exe هست و باید از طریق کامپویوتر نصبش کنی که نیاز به روت نداره.
یا ببری بدی به تعمیر کار به وسیله فلش کردن و یا اپدیت به ورژن جدیدتر و ۱۰ تومن هزینه درستش کنه

حالا به نظرت بهتریت راه کدوم یکی هست ؟ برام بدم رامش رو عوض کنن یا خودم عوض کنم . البته کد.م راه بی خطر تره :D

behzad00

Registered User
لایک‌ها
1,110

بامداد

Registered User
لایک‌ها
164
داداش شما احتمالا گوشیتون رو با آپدیت سرویس بروز رسانی کردید.باید با فلش تولز آپدیت کنید.

سلام نمی دونم با گوشی وصل بودم یه پیام امد که یه اپدیت برا گوشی امده منم زدم اپ بشه اینجوری شد. فلش تولز چیه ؟ اگه مشیه بیشتر توضیح بدید . شما یا این مشکل بر خوردید؟
ز

hjj_kh

Registered User
لایک‌ها
1,413
داداش مجبوری با رام 4.1.2 مشکل دار کار کنی؟
فعلا تا اومدن آپدیت بعدی دوباره روش 4.0.4 بزن
موفق باشی

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 4 Beta

بالا