• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

V800 يا Z800 مسئله اينست ؟

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
بچه ها كي مي دونه اينا هردوتاشون تو ايران هستن يا نه /؟
قيمتشون چنده و كدوم يك بهتره و چرا ؟
رمشون قابل افزايش هست يا نه ؟
مرسي از همين الان

if1361

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به شما
احتمالا بايد V800 باشد ولي Z800 را اطلاع ندارم.من از طرفدارهاي اريكسون و سوني هر يك به تنهايي بوده ولي پس از ادغام خيلي قوي به جنگ رقبا نيامدند .من كه فعلا با برندهاي موجود موتورولا را ترجيح ميدم ولي هر دو گوشي مورد سوال افزايش حافظه ميشوند ولي به قيمت خون پدر صاحب كارخونه چون مموري كارتهاي سوني اريكسون گرونتر از اMMC يا SD است.از اين دوتا بنظر من Z800 سر تر است.در هر حال نظر هركس قابل احترام ميباشد.سعي كنيد زياد وسواس بخرج ندهيد چون اگر اشتباه كرده باشيد خيلي تحملش سخت است.
با اميد موفقيت :) :happy:
در ضمن با شعارتون هم خيلي موافقم. :lol:

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
منظور سوالتون رو نميفهمم , چون Z800 همون V800 هست , فرقي ندارن . V800 مخصوص Vodafone بود . سعي كنيد Z رو بخريد

من از طرفدارهاي اريكسون و سوني هر يك به تنهايي بوده ولي پس از ادغام خيلي قوي به جنگ رقبا نيامدند
كم لطفي ميفرماييد

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
به نقل از if1361 :
با سلام به شما
احتمالا بايد V800 باشد ولي Z800 را اطلاع ندارم.من از طرفدارهاي اريكسون و سوني هر يك به تنهايي بوده ولي پس از ادغام خيلي قوي به جنگ رقبا نيامدند .من كه فعلا با برندهاي موجود موتورولا را ترجيح ميدم ولي هر دو گوشي مورد سوال افزايش حافظه ميشوند ولي به قيمت خون پدر صاحب كارخونه چون مموري كارتهاي سوني اريكسون گرونتر از اMMC يا SD است.از اين دوتا بنظر من Z800 سر تر است.در هر حال نظر هركس قابل احترام ميباشد.سعي كنيد زياد وسواس بخرج ندهيد چون اگر اشتباه كرده باشيد خيلي تحملش سخت است.
با اميد موفقيت :) :happy:
در ضمن با شعارتون هم خيلي موافقم. :lol:

كاش قيمتم ميداديد . بعدش شما كه انقده خوش سليقه ايد كه رفتيد سراغ موتورولا
نظرتون راجع به MotorolaV3 چى هست ؟ قيمتش توي ايران چنده ؟ با توجه به امكانات محدودش
ولي قيافه بي رغيبش مي ارزه ؟ شما چه موتورولايي را پيشنهاد مي كنيد ؟
خيلي مرسي از راهنمايي تون

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
به نقل از Niaz :
منظور سوالتون رو نميفهمم , چون Z800 همون V800 هست , فرقي ندارن . V800 مخصوص Vodafone بود . سعي كنيد Z رو بخريد

نياز جان مرسي از راهنماييت
اگر كاملا يكي هستند پس چرا ميگي Z رو بگيرم ؟
بخاطر لوگوي روش ؟ سادگيش ؟ يا فرقي هم دارن با هم
شما هم مرسي عزيزم

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
V800 حدود 8 ماه قبل توسط سونی اریکسون و به صورت اختصاصی برای Vodafone تولید شد. پس از اتمام قرارداد 6 ماهه ی توزیع انحصاری، چند روز قبل از CeBIT نسخه بین المللی اون یعنی Z800i معرفی شد. از لحاظ سخت افزاری هیچ تفاوتی ایجاد نشده ولی از لحاظ ظاهری یکی دوتا فرق اساسی داشته:
اول اینکه ظاهرش به طرز قابل ملاحظه ای زیباتر و شکیل تر شده و دوم اینکه درب اسلات کارت حافظه از کنار گوشی حذف شده و برای درآوردن یا جازدن کارت باید درب باتری رو باز کرد. سوم این که اون Interface زشت Vodafone جای خودش رو به نسخه زیبای SEش داده.
یه نکته هم در مورد جنس بدنه V800 که در Z800 اصلاح شده این بود که به خاطر متریال خاص بدنه، جای انگشت به راحتی روی قاب گوشی می افتاد و به سختی پاک می شد.

در مورد قیمت هم این دوتا گوشی به شدت قیمتشون بالاست. تا قبل از این که Z800 عرضه بشه یادمه قیمت V800 زیر 900$ نیومد. البته یه بار من یه دونه V800 توی علاء الدین دیدم میگفت 500 تومن:blink: . قیمت Z800 هم هنوز خیلی بالاست و حدود 700 تومنه (البته من هنوز تو ایران ندیدم). ولی به نظر من به خاطر ظاهر شیک و متفاوتش ارزش هزینه کردن داره.

if1361

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا CP-YOU گل:
"كاش قيمتم ميداديد . بعدش شما كه انقده خوش سليقه ايد كه رفتيد سراغ موتورولا
نظرتون راجع به MotorolaV3 چى هست ؟ قيمتش توي ايران چنده ؟ با توجه به امكانات محدودش
ولي قيافه بي رغيبش مي ارزه ؟ شما چه موتورولايي را پيشنهاد مي كنيد ؟"

اولا از لطفتون به بنده ممنونم.اجازه بده قبل ادامه بحثم به عنوان برادر كوچكتر يك نصيحتي كنم : براي خريد گوشيي كه در ايران وجود دارد يا به دليل وجود نمايندگي به بازار خواهد آمد زياد عجله نكنيد چون حتي اگر با استقبال هم روبرو نشود افت قيميتي فاحشي خواهد داشت (مثل مدلهلي مد نظر شما در اين تاپيك )

دوما همانطور كه فرموديد V3 ظاهر بسيار زيبايي داشته كه بنظر حقير تا چند سال هيچ شركتي توانايي ارايه مدلي مشابه را ندارد.گوشي خوبي است ولي از نظر بنده با توجه به مواردي كه من براي تهيه گوشي مد نظر قرار ميدهم عدم ساپورت مموري كارت آن را از ليست خريد من خارج ميكند.شايد بد نباشد كه عنوان كنم من در شرف خريد يك گوشي آن هم از دبي هستم كه البته در تاپيك ديگري نظر خواهي كردم (مشكل هميشگي انتخاب گوشي) از جمله مدلهايي كه كانديد كردم ولي در نهايت نپذيرفتم همان V3 بود.
قيمتش را هم نميدانم ولي تقريبا يك ماه پيش در پاساژ علاءالدين طبقه هم كف چند مغازه مختلف هر كدام يكي داشتند كه فكر كنم هنوز هم موجود است ولي به احتمال قوي زير 310 يا 320 تومن نيست كه توصيه ميكنم اگر خواستيد تهيه كنيد از دبي بخريد چون علاوه بر ارزانتر بودن كارت گارانتي نمايندگي دبي را دريافت كنيد.

براي پيشنهاد يك گوشي بايدها ونبايدهاي شما مهم است.مثلا mp3 player در گوشي پيشنهادي باشد يا مهم نيست ويا وجود وعدم وجود موارد زير :

تاشو بودن گوشي
كيفيت نمايش رنگ LCD

ساپورت مموري كارت
نوع سيستم عامل (از نظر ساپورت نرم افزاري)
وزن
حجم
و .....

البته ميتوان گوشي هاي تاچ اسكرين را هم با بقيه متفاوت دانست.(كه من خيلي دوست دارم)
وصد البته يك چيز خيلي مهمتر : قيمت

به هر حال اگه ميخواهيد نظر بنده كمترين را بدانيد لااقل چند آپشن را به عنوان موارد اصلي معرفي كنيد تا بتوانم بهترين را البته در بين گوشي هاي موتورولا معرفي كنم.

راستي فراموش كردم يكي از عزيزان فرمودند كه بنده در مورد گوشي هاي سوني اريكسون كم لطفي ميكنم.من دو مدل از هر يك از شركاي سابق نام ميبرم شما با رجوع به گذشته و بازار آن موقع و مدلهاي موجود از ساير شركتها در آن زمان قضاوت كنيد :

اريكسون T65

سوني Z5

ديديد كه مدلهاي امروز سوني اريكسون همرده ساير رقبا مثل نوكيا است حا آنكه در گذشته اصلا قابل قياس نبودند.

پيروز و موفق باشيد.

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
به نقل از if1361 :

من اين توهين شما رو نديده ميگيرم ..
اما من كه هنوز مرددم . براي من زيبايي و بعد بقيه چيزا مهمه
زيبايي البته نسبيه اما خب يك گوشي بازشو خوشگل تر از يه گوشي سادس
منتظرم كه ببينم Z800 چنده . بعدش 100 % بين V3 & Z800 يكي رو انتخاب ميكنم
زيبايي خيره كننده موتورولا و زيبايي خوب و خدمات خيره كننده سوني اريكسون
بين اين دوتا گير كردم