سونی وایو
سری p - رنگ زیتونی
RAM = 2Gb
CPU = z530 Atom 1.33
HDD = 60GB
WIFI
BT
GPS (only in Vista)
3g = Lock Verizon
2*usb
Monitor OUT
Lan
8 اینچ
1600*768
webcam
ویندوز ویستا ارییجینال در دی وی دی بکاپ موجوده
ویندوز 7 به خوبی روش نصب شده - فقط gps کار نمیکنه در 7--- در ویستا کار میکنه ---
هرکدوم رو که بخواید براتون آماده میکنم
باطری وضعیت قابل قبولی داره
در حالت روشن بعد از 100% شدن باطری از برق جدا شد
1 ساعت و 30 دقیقه بعد 20% شده بود ( نور صفحه حداقل بود - پروسس زیادی هم روی دستگاه نبود - صرفا یک صفحه گوگل کروم )
به همراه جعبه - شارژر (اصلی) و دفترچه ها موجودند
فوق العاده تمیز - فقط دوطرف کناری دستگاه کمی خط و خش هست که در دوربین قابل رویت نیست
در مورد تاریخچه دستگاه در حد نو خریده بودم دستگاه رو - واقعا بیرون از خونه خیلی کم کار کرده
داخل خونه حدود 6 ماه به عنوان pc من بوده! - البته روی فن مخصوص لپتاپ باهاش کار میکردم
ترجیحا فروش حضوری در تهران
قیمت: ؟ در حال بررسی - شما پیشنهاداتتون رو بگید - اما قیمت پایه تا فردا قرار میدم
تعویض: با the new ipad - Nexus7 و مذاکره برای مابقی بر اساس دو دستگاه
MADE IN JAPAN
اصل سونی و اصل ژاپن - شک نکنید
سری p - رنگ زیتونی
RAM = 2Gb
CPU = z530 Atom 1.33
HDD = 60GB
WIFI
BT
GPS (only in Vista)
3g = Lock Verizon
2*usb
Monitor OUT
Lan
8 اینچ
1600*768
webcam
ویندوز ویستا ارییجینال در دی وی دی بکاپ موجوده
ویندوز 7 به خوبی روش نصب شده - فقط gps کار نمیکنه در 7--- در ویستا کار میکنه ---
هرکدوم رو که بخواید براتون آماده میکنم
باطری وضعیت قابل قبولی داره
در حالت روشن بعد از 100% شدن باطری از برق جدا شد
1 ساعت و 30 دقیقه بعد 20% شده بود ( نور صفحه حداقل بود - پروسس زیادی هم روی دستگاه نبود - صرفا یک صفحه گوگل کروم )
به همراه جعبه - شارژر (اصلی) و دفترچه ها موجودند
فوق العاده تمیز - فقط دوطرف کناری دستگاه کمی خط و خش هست که در دوربین قابل رویت نیست
در مورد تاریخچه دستگاه در حد نو خریده بودم دستگاه رو - واقعا بیرون از خونه خیلی کم کار کرده
داخل خونه حدود 6 ماه به عنوان pc من بوده! - البته روی فن مخصوص لپتاپ باهاش کار میکردم
ترجیحا فروش حضوری در تهران
قیمت: ؟ در حال بررسی - شما پیشنهاداتتون رو بگید - اما قیمت پایه تا فردا قرار میدم
تعویض: با the new ipad - Nexus7 و مذاکره برای مابقی بر اساس دو دستگاه
MADE IN JAPAN
اصل سونی و اصل ژاپن - شک نکنید
فایل های ضمیمه
Last edited: