• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

vBulletin Database Error!

dvb

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام؛
من يه مشكل عجيب با فرومم دارم كه منو نگران كرده: هر وقت ايميلم رو چك مي‌كنم از طرف فرومم حدود 30 - 40 تا ايميل با موضوع vBulletin Database Error و متن مشابه متن زير دريافت مي‌كنم:

mysql_connect(): Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2)
public_html/vb/includes/class_core.php on line 279/...

MySQL Error
Error Number
Date : Thursday, January 19th 2006 @ 04:30:42 AM
Script : http://.../vb/newreply.php?do=newreply&p=274
Referrer : http://.../vb/showthread.php?t=86&page=2
:IP Address
Username
Classname : vb_database
ضمناً 2 تا مشكل ديگه هم هست كه تصور مي‌كنم بي ارتباط با مشكل بالا نباشه:
1- گاهي اوقات ايميلي دريافت مي‌كنم كه شخصي قصد داشته در فروم براي شما پيغام خصوصي بذاره ولي به دليل پر بودن پوشه‌ي پيغام‌هاي خصوصي موفق به اين كار نشده، در حالي كه پوشه‌ي پيغام‌هاي خصوصي من خالي خالي است؛
2- بسياري از User ها به من ايميل مي‌زنن كه ما عضو فروم شديم، ولي سيستم اجازه‌ي لوگين نمي‌ده و يا كلمه‌ي كاربري ما رو نمي‌پذيره !!!
خواهش مي‌كنم اگه راه حلي داره بهم بگين چون روز به روز داره به تعداد يوزرهام افزوره مي‌شه و اين مشكلات در سيستم فروم داره اختلال ايجاد مي‌كنه ...
با تشكر​

farshidkiani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر من یه دور فایل های سیستم رو پاک کن(دیتابیس رو نه) دوباره وی بی رو config کن احتمالا درست می شه اگه نشد مشکل از دیتابیست هست

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
اون ایمیلها مال اینه که هر موقع دیتابیس یا mysql مشکل پیدا کنه برای ادمین یه ایمیل میاد.
و اما سوالها:
1. ممکنه sent هم پر باشه.
2. احتمالا فروم شما در وضعیت تایید ثبت نام شدگان است و ملت باید بعد از ثبت نام روی یک لینکی توی ایمیل کلیک کنن.

dvb

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از ehsan :
اون ایمیلها مال اینه که هر موقع دیتابیس یا mysql مشکل پیدا کنه برای ادمین یه ایمیل میاد.
و اما سوالها:
1. ممکنه sent هم پر باشه.
2. احتمالا فروم شما در وضعیت تایید ثبت نام شدگان است و ملت باید بعد از ثبت نام روی یک لینکی توی ایمیل کلیک کنن.
احسان جان هيچ كدوم اينا نيست، من قبلاً اين موارد رو چك كردم :( ضمناً از متن ايميلي كه برام مياد به نظر مي‌ياد كه وقتي تعداد زيادي لوگين صورت مي‌گيره vB ارور ديتابيس مي‌ده!!!

بالا