• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

vBulletin

hidensoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
واسه من سوال پیش اومد چرا همه می گن اگه از نسخه کرک شده این vBulletin استفاده کنید به محض اینکه آمار سایت بره بالا یا به هر صورتی متوجه بشن چی کار داری می کنی سایتت رو می بندن.

می خوام بدونم اینا چطوری این کارو انجام می دن. می خوان هک کنند ؟ یا با مسئول هاست صحبت می کنند و سایت منو می بندن ؟
کلا چطوری می خوان این کارو بکنند؟

خیلی ممنون می شم جواب بدید

hidensoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام یه سوال دیگه دارم

چرا توی اکثر سایت ها اگه بخوای از کرک vBulletin صحبت کنید. حتما یا پست بسته می شه یا اکانت رو می بندن

مگه سایت هایی که از این vBulletin استفاده می کنند در قبال حفاظت از vBulletin سودی نسیبشون می شه؟

کلا دلیلش چیه نمی زارن کرک این برنامه در دست همه قرار بگیره ؟

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
چون همونطور که خودت گفتی وی بولتین کپی رایت داره هر سایتی که کراک این برنامه قوی مدیریت فروم رو بذاره به عنوان استفاده کننده از وی بولتین کرک شده شناخته میشه و هاستش بسته میشه

Rezafcom

Registered User
لایک‌ها
0
معمولا از طرف دیتا سنتر نام پوشه forum شما تغییر نام پیدا میکند و اگر شما باز هم Rename کنید سریعا تغییر نام پیدا میکند تا زمانی که لیسانس بگیرید.
منم این مسذله باورم نمی شد تا اینکه با چشمای خودم دیدم :D

BlackPrince

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
تا جایی که من می دونم
به مسئول سرور شما ایمیل می زنن که هاست شما را مسدود کنه اگر نکرد به دیتاسنتر ایمیل می زنن اون حتما مسدود می کنه (مگه اینکه سرور توی چین یا جایی باشه که قوانین کپی رایت توش رعایت نمیشه)

sinazn

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان اگه كسي نسخه مجاني اين برنامه رو استفاده كنه ولي اسم پوشه رو forum نذاره مثلا بذاره talar و استفاده كنه .اونوقت گير نميدن

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
تا جایی که من می دونم
به مسئول سرور شما ایمیل می زنن که هاست شما را مسدود کنه اگر نکرد به دیتاسنتر ایمیل می زنن اون حتما مسدود می کنه (مگه اینکه سرور توی چین یا جایی باشه که قوانین کپی رایت توش رعایت نمیشه)

حالا سرور از تو چین از کجا گیر بیاریم!

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
بالا