• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

vip سایت موزیک

electronic1387

Registered User
لایک‌ها
538
سلام
کسی میتونه با هزینه مناسب اینکارو انجام بده؟

webbarg

Registered User
لایک‌ها
61
هزینه مناسب چقدره حدوداً ؟
می تونم با 400 برات VIP بزنم که تبلیغات هم کامل دسته مشتری باشه (یعنی ثبت نام کنه و تبلیغ ثبت کنه و پرداخت کنه بعد از گزشت زمان اگهی حذف بشه)

phpir4659

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
123
سلام در صورت نياز به اسكريپت اختصاصي پ خ بديد و شماره تماس قرار بديد با تشكر

electronic1387

Registered User
لایک‌ها
538
درود
فقط یه سیستم ساده نیاز دارم تا بخشی از سایت رو وی ای پی کنم ...کاربر ثبت نام کنه و بعد از پرداخت اکانتش فعال و بعد از اتمام مدت هم اکانت غیر فعال بشه...

webbarg

Registered User
لایک‌ها
61
سایت با به سیستم ساده نیاز به یک تم هم دارد ، کل مجموعه را عرض کردم 400 براتون ایجاد می کنم .

electronic1387

Registered User
لایک‌ها
538
سایت با به سیستم ساده نیاز به یک تم هم دارد ، کل مجموعه را عرض کردم 400 براتون ایجاد می کنم .
دوست عزیز 400 برای این سیستمها زیاده همین الان هم میشه با 120 وی ای پی کنم ولی نمیخوام از این اسکریپتهای اماده بگیرم...تا 150 میتونم هزینه کنم

Abdipoor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوست عزیز بنده در خدمتم.
جزئیات رو هم براتون بصورت پیام خصوصی فرستادم.

electronic1387

Registered User
لایک‌ها
538
درود
دوستان چیزی که مطرح هست سایت لینکهای زیادی داره که نمیشه همه رو برای وی ای پی بازنویسی کرد...لطفا کسی که قبلا اینکارو انجام داده پیام بده...

shitokai

Registered User
لایک‌ها
157
اگر وبسایتتون وردپرس هست میتونید از افزونه VIP استفاده کنید راحت هم هست.

electronic1387

Registered User
لایک‌ها
538
اگر وبسایتتون وردپرس هست میتونید از افزونه VIP استفاده کنید راحت هم هست.
سایت وردپرسی هست ...یکی از دوستان افزونه رو نصب کرد فقط مشکل اینجاست که لینکها باید بازنویسی بشن یعنی حدود 1000 تا لینک مجددا بازنویسی بشن و تغییرات ایجاد بشه که این کار زمانبر و مشکل هست...دنبال چیزی هستم که بدون نیاز به تغییرات در پست ها و لینکها ، وی آی پی بشه...

shitokai

Registered User
لایک‌ها
157
سایت وردپرسی هست ...یکی از دوستان افزونه رو نصب کرد فقط مشکل اینجاست که لینکها باید بازنویسی بشن یعنی حدود 1000 تا لینک مجددا بازنویسی بشن و تغییرات ایجاد بشه که این کار زمانبر و مشکل هست...دنبال چیزی هستم که بدون نیاز به تغییرات در پست ها و لینکها ، وی آی پی بشه...
اگر از زمینه دلخواه استفاده میکنید میتونید براحتی بدون تغییر انجام بدید اگر خواستید با بنده در تماس باشید اگر نشد از طریق دستورات دیتابیس تغییر میدیم ، خوبی اون افزونه این هست کامل هست و آزمایش خودش رو پس داده و درگاه های مختلف بهش متصل می شوند.

Mojtabaf

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
10
سلام
میتونید از هاست ما استفاده کنید و درگیر نصب و راه اندازی اسکریپت هم نشید
نیاز به بازنویسی لینکهاتون هم نیست
http://bighost.ir

بالا