electronic1387
Registered User
- نوشتهها
- 641
- لایکها
- 538
سلام
کسی میتونه با هزینه مناسب اینکارو انجام بده؟
کسی میتونه با هزینه مناسب اینکارو انجام بده؟
دوست عزیز 400 برای این سیستمها زیاده همین الان هم میشه با 120 وی ای پی کنم ولی نمیخوام از این اسکریپتهای اماده بگیرم...تا 150 میتونم هزینه کنمسایت با به سیستم ساده نیاز به یک تم هم دارد ، کل مجموعه را عرض کردم 400 براتون ایجاد می کنم .
سلامدوست عزیز بنده در خدمتم.
جزئیات رو هم براتون بصورت پیام خصوصی فرستادم.
پیام دادم...ممنوناین لینک را بررسی کنید :
http://www.softiran.org/view-item/77/virtual-freer-vip-download.html
سایت وردپرسی هست ...یکی از دوستان افزونه رو نصب کرد فقط مشکل اینجاست که لینکها باید بازنویسی بشن یعنی حدود 1000 تا لینک مجددا بازنویسی بشن و تغییرات ایجاد بشه که این کار زمانبر و مشکل هست...دنبال چیزی هستم که بدون نیاز به تغییرات در پست ها و لینکها ، وی آی پی بشه...اگر وبسایتتون وردپرس هست میتونید از افزونه VIP استفاده کنید راحت هم هست.
اگر از زمینه دلخواه استفاده میکنید میتونید براحتی بدون تغییر انجام بدید اگر خواستید با بنده در تماس باشید اگر نشد از طریق دستورات دیتابیس تغییر میدیم ، خوبی اون افزونه این هست کامل هست و آزمایش خودش رو پس داده و درگاه های مختلف بهش متصل می شوند.سایت وردپرسی هست ...یکی از دوستان افزونه رو نصب کرد فقط مشکل اینجاست که لینکها باید بازنویسی بشن یعنی حدود 1000 تا لینک مجددا بازنویسی بشن و تغییرات ایجاد بشه که این کار زمانبر و مشکل هست...دنبال چیزی هستم که بدون نیاز به تغییرات در پست ها و لینکها ، وی آی پی بشه...