• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

vivaz or vivaz pro?

majid_italy

Registered User
لایک‌ها
15
سلام دوستان

بعد از کلی سر و کله زدن با سایت ها ی مختلف و سلیقه شخصی خودم بالاخره تصمیم گرفتم که گوشی ویواز بخرم گرچه انتخاب اولم سونی اکسپریا 1 بود امام چون رنگ مشکیش رو اصلا پیدا نکردم و من فقط رنگ مشکی دوست دارم اینه که تصمیم گرفتم ویواز بخرم. اما الان بین ویواز و ویواز پرو گیر کردم. والا همه از کیبورد ویواز پزو تعریف کردن اما واسه من سخت خواهد بود که وسط خیابون واسه یه مسیج زدن کیبوردش رو واکنم و تایپ کنم. اگه مثلا هم کیبورد کشویی و هم کیبورد تاچ داشته باشه که عالیه ولی جواب این سوال رو نتونستم پیدا کنم، میتونین کمکم کنین. ضمنا دیگه چه عواملی دخیله که من یکی رو به دیگری ترجیح بدم ممنون.

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
خب هم کیبورد مجازی (تاچ) هم فیزیکی داره. وقتی کیبورد فیزیکی رو باز میکنی صفحه نمایش افقی میشه و گوشی رو افقی میگیری و راحت تایپ میکنی.
عواملی که شاید روی انتخابت تاثیر داشته باشه دوربینش هست. ببین به دوربین بالاتر احتیاج داری یا نه.
من الان پرو دارم، قبلا هم ویواز معمولی دستم بوده، این کیبورد زیاد روی سایز گوشی تاثیر بدی نگذاشته و همون طور که خودت هم گفتی کیبورد فیزیکیش خیلی عالیه!

majid_italy

Registered User
لایک‌ها
15
خب هم کیبورد مجازی (تاچ) هم فیزیکی داره. وقتی کیبورد فیزیکی رو باز میکنی صفحه نمایش افقی میشه و گوشی رو افقی میگیری و راحت تایپ میکنی.
عواملی که شاید روی انتخابت تاثیر داشته باشه دوربینش هست. ببین به دوربین بالاتر احتیاج داری یا نه.
من الان پرو دارم، قبلا هم ویواز معمولی دستم بوده، این کیبورد زیاد روی سایز گوشی تاثیر بدی نگذاشته و همون طور که خودت هم گفتی کیبورد فیزیکیش خیلی عالیه!

مرسی پس هم فیزیکی هم مجازی دازه خوبه. یه مورد دیگه صداش هست شنیدم صدای پرو خیلی کمه، آیا ویواز هم همینطوره یا بهتره از نظر صدایی؟ ۱ سوال دیگه هم برسم نرم افزاری نصب کردی که بتونی فرم dvix هم اجرا منی؟ یا کلا باس بیخیالش بشیم؟
ممنونم دوست عزیز

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
صداشون رو با هم مقایسه نکردم چون گوشی ها با یه وقفه دو ماهه دستم بودن! ولی صدای پرو راضی کننده ست در کل برای من..
روی پرو هنوز نرم افزار پخش DivX نصب نکردم، تا امشب یه نرم افزار ساین و نصب میکنم و خبرش رو بهتون میدم بهتون که چطوره.

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
UC Player رو نصب کردم و وقتی فایل DivX رو اجرا کردم روان نبود و فریم میزد متاسفانه! :wacko:

majid_italy

Registered User
لایک‌ها
15
UC Player رو نصب کردم و وقتی فایل DivX رو اجرا کردم روان نبود و فریم میزد متاسفانه! :wacko:

پس کلا باس بیخیال دیویکس شد، چه حیف! ولی من انتخابم همینه چاره ای نیس عاشق سونی اریکسونم بخاطر گوشیهای پرسرعت و امکانات خوبش و هنگ نکردن! مرسی

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
البته این مورد رو هم در نظر بگیر که Core Player هنوز پلیر خودش رو برای سیمبین 5 ارائه نکرده! یه درصدی هم احتمال وجود داره که با اون بشه بهتر پخش کرد.. چون من روی سونی اریکسون P1 قدیمیم بهتر از این با Core Player دایویکس اجرا کردم! درکل هنوز دایویکس پلیر درست و حسابی برای ورژن 5 نیومده!

kianmehr66

Guest
لایک‌ها
2
سلام دوستان

این سوال منم هست تورو خدا جواب بدین

ویواز یا ویواز پرو؟؟؟؟

خیلی زود میخوام بخرم

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
سلام دوستان

این سوال منم هست تورو خدا جواب بدین

ویواز یا ویواز پرو؟؟؟؟

خیلی زود میخوام بخرم

انتخاب خیلی ساده هست. دوربین بهتر رو نیاز داری یا کیبورد qwerty رو؟ کیبورد ویواز پرو یکی از بهترین کیبوردهایی فیزیکی هست که وجود داره. اگر انتخاب نهاییت بین این دو گوشی هست باید بین کیبورد و دوربین تصمیم بگیری چون بقیه امکاناتشون زیاد فرقی نداره.

بالا