• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Vivaz / Vivaz pro / Satio / X10 / X2 / N97 کدام یک؟!

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
سلام دوستان

ما یک فرند گوشی میخوایم با مشخصات زیر:

1. تاچ
2. صفحه هرچی بزرگتر بهتر! حدودا از 3.5 اینچ به بالا
3. پخش موزیکش تو هدفون قابل قبول باشه... حالا فوقش هدفون واکمن باهاش استفاده می کنم
4. از نظر برنامه تنوعش زیاد باشه (این برام خیلی مهمه) یعنی کلا بتونم برنامه روش نصب کنم ...! در حد دیکشنری های متنوع و آفیس یا شبیه آفیس برای ورد...
5. دوربین داشته باشه خوبه
6. همینا دیگه :دی

چیزایی که مد نظرم هستن ایناست: Vivaz / Vivaz pro / Satio / X10 / X2 / N97

بعد یه سوال مهم! میخوام برای تایپ باهاش راحت باشم... حالا کیبورد داشته باشه به نظرتون مهمه یا با کیبورد ویرچوال هم کارم راه می افته؟!

تنکس ا لات...

پ.ن: قیمت هم، ترجیحا تو همین رنج 500 به پایین باشه...

Cold398

Registered User
لایک‌ها
6
سلام

من X10 رو نسبت به سایر مدل هایی که فرمودین ترجیح میدم .

صفحه نمایش 4 اینچ با تاچ خازنی و رزولوشن WVGA

پردازنده 1 گیگاهرتزی

دوربین 8 مگاپیکسل

و مهمتر از همه سیستم عامل اندروید که روز به روز داره فراگیر تر میشه از مزایای این گوشی هستش .

کیبرد مجازیش هم عملکرد خوبی داره و کارتو راه میندازه .

موفق باشید .

etzio

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دوستان

1. تاچ
3. پخش موزیکش تو هدفون قابل قبول باشه... حالا فوقش هدفون واکمن باهاش استفاده می کنم
4. از نظر برنامه تنوعش زیاد باشه (این برام خیلی مهمه) یعنی کلا بتونم برنامه روش نصب کنم ...! در حد دیکشنری های متنوع و آفیس یا شبیه آفیس برای ورد...

بعد یه سوال مهم! میخوام برای تایپ باهاش راحت باشم... حالا کیبورد داشته باشه به نظرتون مهمه یا با کیبورد ویرچوال هم کارم راه می افته؟!

تنکس ا لات...

عزیزم قیمت های اینا که یکسان نیست اگه قرار باشه با هر قیمتی نظر بدیم من میگم برو آیفون 4 بگیر!!:D:D

ولی من خودم ویواز پرو دارم راضیم ولی خوب سیمبینه فکر کنم زیاد برنامه ی تخصصی نداشته باشه
ولی از من میشنوی اصلا ویواز نگیر

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
سلام

من X10 رو نسبت به سایر مدل هایی که فرمودین ترجیح میدم .
ممنونم...
wubgreen.gif

عزیزم قیمت های اینا که یکسان نیست اگه قرار باشه با هر قیمتی نظر بدیم من میگم برو آیفون 4 بگیر!!:D:D

ولی من خودم ویواز پرو دارم راضیم ولی خوب سیمبینه فکر کنم زیاد برنامه ی تخصصی نداشته باشه
ولی از من میشنوی اصلا ویواز نگیر
عزیزم، برای همین من 5 6 مدل رو مطرح کردم که شما از بین اونا نظر بدین دیگه... :happy:

ضمن اینکه تو پی نوشت هم گفتم اگه نظر دیگه ای هست تو چه رنج قیمتی باشی
شما در درجه اول X10 بگیر...

بعد هم satio...

بقیه هم کلا بی خیال...
مرسی مازی جان...
thanks.gif

میشه دلیل این دو پیشنهاد رو هم بگی؟

Last edited:

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
مینا مایه دار شدی....لول
گوشی اندروید تایید میشه از بین انتخابهای خودت مسلما ایکس 10 که دوستان گفتن تایید میشه....از من میشنوی برو یک htc desire بگیر خودتو راحت کن....فیمتش یک کم بالاتره ولی میارزه!!!!!...دوستان دارن منو هم وسوسه میکنن این ایکس وان رو طلاق بدم بیام سراغ اندروید!!!!

پ ن:حالا شاید بشه به ویواز فکر کرد ولی اصلا به ایکس 2 فکر نکن...چون اصلا نسبتت به قیمتش نمیارزه!!!!!

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
مینا مایه دار شدی....لول
گوشی اندروید تایید میشه از بین انتخابهای خودت مسلما ایکس 10 که دوستان گفتن تایید میشه....از من میشنوی برو یک htc desire بگیر خودتو راحت کن....فیمتش یک کم بالاتره ولی میارزه!!!!!...دوستان دارن منو هم وسوسه میکنن این ایکس وان رو طلاق بدم بیام سراغ اندروید!!!!

پ ن:حالا شاید بشه به ویواز فکر کرد ولی اصلا به ایکس 2 فکر نکن...چون اصلا نسبتت به قیمتش نمیارزه!!!!!
:دی
دیگه بالای 600 نمیشه رفت... یعنی به نظرم ارزش نداره... اگه سونی اریکسون بود شاید روش فکر می کردم اما با توجه به HTC بودنش چندان مایل نیستم... تعصب کورکورانه! :دی
x10 رو هم فعلا دارم دو دوتا می کنم ببینم بگیرم یا نه... که ظاهرا رای همه ایشونه :دی

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
دلیل X10 پیشنهاد دادن بین انتخاب های خودت اینه که هم اندروید هست هم دوربین و صفحه نمایش خیلی خوبی داره...و کلا تقریبا میشه گفت همه چیش به روز هست....

دلیل انتخاب satio هم میتونه دوربین بسیار عالی و صفحه نمایش بزرگش باشه...البته یکم قدیمی شده ولی ارزش داره...

بقیه هم که مرخصن دیگه....چیز خاصی توشون نمیبینم که توصیه کنم....

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
:دی
دیگه بالای 600 نمیشه رفت... یعنی به نظرم ارزش نداره... اگه سونی اریکسون بود شاید روش فکر می کردم اما با توجه به HTC بودنش چندان مایل نیستم... تعصب کورکورانه! :دی
x10 رو هم فعلا دارم دو دوتا می کنم ببینم بگیرم یا نه... که ظاهرا رای همه ایشونه :دی

ولی به نظر من اگر میخوای اسمارت فون بگیری بهتره اچ تی سی بگیری ولا غیر اینو دیگه مازیار هم که آخر تعصب سونی اریکسونه تایید میکنه...مگه نه مازیار؟....البته من الان قیمت دستم نیست که دارم اینجوری حرف میزنم....لول....ولی به نظرم ایکس10 با این امکانات نسبت به قیمتش میارزه در مقایسه با اچ تی سی ها...البته خداییش ایکس 10 از نظر سخت افزاری چیزی کم نداره گوشیه بسیار کاملیه....راستی این جدید هاش توی بازار اندروید 2.1 دارن؟....همونطور که گفتی مازیار برای ایکس 10 هم آپدیت میاد؟!!!!...این چه سوالیه حتما میاد!!!!!....لول

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
دلیل X10 پیشنهاد دادن بین انتخاب های خودت اینه که هم اندروید هست هم دوربین و صفحه نمایش خیلی خوبی داره...و کلا تقریبا میشه گفت همه چیش به روز هست....

دلیل انتخاب satio هم میتونه دوربین بسیار عالی و صفحه نمایش بزرگش باشه...البته یکم قدیمی شده ولی ارزش داره...

بقیه هم که مرخصن دیگه....چیز خاصی توشون نمیبینم که توصیه کنم....
سیمبیان ارزش خرید داره؟
ولی به نظر من اگر میخوای اسمارت فون بگیری بهتره اچ تی سی بگیری ولا غیر اینو دیگه مازیار هم که آخر تعصب سونی اریکسونه تایید میکنه...مگه نه مازیار؟....البته من الان قیمت دستم نیست که دارم اینجوری حرف میزنم....لول....ولی به نظرم ایکس10 با این امکانات نسبت به قیمتش میارزه در مقایسه با اچ تی سی ها...البته خداییش ایکس 10 از نظر سخت افزاری چیزی کم نداره گوشیه بسیار کاملیه....راستی این جدید هاش توی بازار اندروید 2.1 دارن؟....همونطور که گفتی مازیار برای ایکس 10 هم آپدیت میاد؟!!!!...این چه سوالیه حتما میاد!!!!!....لول
اچ تی سی ها همه بالاتر هستن...

یه سوال! گوشی های سونی اریکسون گارانتی اصلیشون چیه؟ نمایندگی داره آدم مستقیم بره اونجا ، دزد بازار علاالدین نره؟!

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
سلام دوستان

1. تاچ

تنکس ا لات...

با توجه به این که تو یاهو گفتی زیاد با تلفن کار نداری ، آیپاد تاچ چی شد ؟ خوب نبود ؟

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
با توجه به این که تو یاهو گفتی زیاد با تلفن کار نداری ، آیپاد تاچ چی شد ؟ خوب نبود ؟
اتفاقا همین الان داشتم برای بار سوم به این پیشنهاد جواب میدادم :دی... حمید موزمار هم همینو میگه... اما مشکل فقط این میشه که بخوام با GPRS وبگردی کنم این GPRS که نداره! با صفحه ی کوچیک 705 خودم هم نمیشه دیگه...
اینو حلش کنین آی پاد گرفتم :دی

Cold398

Registered User
لایک‌ها
6

ببخشید من این قسمت رو ندیدم

فکر کردم فقط از بین مدل هایی که اسم بردین میخواین تهیه کنین .

در این رنج من HTC Legend رو بیشتر میپسندم .

موفق باشید .

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
الان برای X10 اپدیت رسمی 2.1 اندروید اومده....رام های غیر رسمی هم میشه نصب کرد. شما سعی کن چیزی بگیری که بعدا موقع فروش به مشکل نخوری....من حقیقت زیاد با Ipod موافق نیستم...البته از برنامه بازی های خفن اش به راحتی نمیشه گذشت ولی کلا حال نمیده چون هم اونو باید ببری با خودت این ور اون ور هم یه موبایل جداگانه...

سیمبین به نظرم ارزش خرید در حد 300-400 رو داره که satio هم همین حدود 400 هست فکر کنم....بستگی به نیاز داره....دوربین خیلی خوبی داره...فیلم برداری خوبی داره...صفحه نمایش هم مناسب هست . با توجه به جمیع جهات تا 400 انتخاب خوبیه...

X10 هم چیز خوبیه تو رنج 500....فکر نکنم خیلی اهل وررفتن با گوشی و نصب رام های مختلف یا دستکاری باشید؟ هستید؟

اگر نه براتون واقعا مناسبه....

اگر خیلی علاقه به دستکاری های سیستم عامل دارید حتما HTC بخرید که خیلی خیلی بیشتر دستتون باز هست.

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
این . به نظر من خوووفه / با کلاس تر از اینایی هست که گفتی :دی

http://www.gooshishop.com/ItemsDetails.aspx?ItemId=1843

http://www.gsmarena.com/motorola_milestone-3001.php

ببخشید من این قسمت رو ندیدم

فکر کردم فقط از بین مدل هایی که اسم بردین میخواین تهیه کنین .

در این رنج من HTC Legend رو بیشتر میپسندم .

موفق باشید .
خب حالا دو تا گزینه اضافی داریم...

اما نسبت به برندهایی غیر سونی اریکسون یه حس غریبی دارم! :دی

مایلستون بد نبود... لجند همینطور...

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
الان برای X10 اپدیت رسمی 2.1 اندروید اومده....رام های غیر رسمی هم میشه نصب کرد. شما سعی کن چیزی بگیری که بعدا موقع فروش به مشکل نخوری....من حقیقت زیاد با Ipod موافق نیستم...البته از برنامه بازی های خفن اش به راحتی نمیشه گذشت ولی کلا حال نمیده چون هم اونو باید ببری با خودت این ور اون ور هم یه موبایل جداگانه...

سیمبین به نظرم ارزش خرید در حد 300-400 رو داره که satio هم همین حدود 400 هست فکر کنم....بستگی به نیاز داره....دوربین خیلی خوبی داره...فیلم برداری خوبی داره...صفحه نمایش هم مناسب هست . با توجه به جمیع جهات تا 400 انتخاب خوبیه...

X10 هم چیز خوبیه تو رنج 500....فکر نکنم خیلی اهل وررفتن با گوشی و نصب رام های مختلف یا دستکاری باشید؟ هستید؟

اگر نه براتون واقعا مناسبه....

اگر خیلی علاقه به دستکاری های سیستم عامل دارید حتما HTC بخرید که خیلی خیلی بیشتر دستتون باز هست.
حقیقتش، از خدا که پنهون نیست از شما چه بنهون من اصلا نمی دونم رام اینجا یعنی چی :دی (تو پی سی می دونم اینجا نه :دی)

در کل کاری با سیستم عامل ندارم، فقط تنوع نرم افزاری داشته باشه حله... انتظار زیادی ندارم :دی

دوربینش یکم گولم میزنه...

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
همون X10 خیلی خوبه براتون.....شدیدا توصیه میشه...به خاطر اینکه هم نرم افزار زیاد هست براش....هم این که دوربین خیلی خیلی خوبی هم داره...صفحه نمایشش خیلی خوبی داره . کلا همه چیش اوکی هست...

بالا