• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

VMS و باقي قضايا

sok0te-marg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من امروز رفتم براي اين سرويس جديد سوال كردم
ديدم اصلا بصرفه نيست
حالا به چه درد مي خوره نمي دونم
اولش كه 2000 براي وصلش مي گيرن
بعدش هر پيغامي كه برات بذارن و در صندوق پستيت باشه
هزينه اش پاي صاحب صندوق هست و پول تلفن مي يوفته
و اينش هست كه اصلا به صرفه نيست

من ديدم اگه آدم همون منشي رو نصب كنه بصرفه تره ؟
اينجوري نيست ؟؟؟

يا به نظر شما اين سرويس بهتر از منشي هست ! ( من فقط از نظر اقتصادي بهش نگاه كردم )

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
بحث ارائه سرويسهاي مخابرات فخيمه در ايران خيلي جالبه از يك طرف سرويسي رو كه بايد به شكل صحيح ارائه كنند نمي كنند بعدش براي اينكه نقطه ضعف اون سيستم رفع بشه يه پولي از اين ملت ميگيرن كه يه سرويس ديگه بدن :rolleyes:
دوست عزيز اين VMS فرقش با منشي مثل SMS با تماس معموليه :rolleyes: در بحث منشي شما لزوما بايد موقع تماس در دسترس باشيد تا منشيتون جوابگو باشه بقول معروف بايد آنتن بدين ;) كه نمي دين در نتيجه وقتي ميرين دفتر امور مشتركين براتون اينطوري استدلال مي كنند كه چون شما گاهي در دسترس نيستيد !!! اين سرويس بدرد ميخوره چون مثل sms ذخيره ميشه و هرموقع در دسترس بوديد برايتان ارسال ميشه از نظر اين علما آنتن ندادن ديگه عادي شده وشما بهتره فكر سرويسهائي باشين كه اين نقطه ضعفو بپوشونه و صد البته هزينه اون رو هم بدين :) بقول معروف صورت مسئله رو پاك ميكنند.
جديدا نيز ياد گرفتن بجاي sms كه اخيرا مثل الماس سياه ناياب شده مردم رو راضي به گرفتن اين سرويس كنند و از سادگي خلق ا.. نهايت سو استفاده رو مي كنند
به نظر من اصلا سرويس مناسبي نيست :rolleyes: مخصوصا اگر sms داريد . اگر هم نداريد صبر جميل داشته باشيد انشا ا... sms روي خوش به شما نشان خواهد داد ....
;)

omidgiahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين سرويس به درد من كه خيلي مي خوره چون ديگه از شر مزاحما را حت مي شم بعد هم مي گم در دست رس نبودم :D

بالا