• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Vodafone

S_Engineer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
من یک کا 700 آی Vodafone خریدم (فروشنده ش از انگلیس آورده بود) اینطور که بررسی کردم خیلی با کا 700 های موجود در بازار ایران فرق داره (هم از لحاظ منوها و هم برچسب قرمز رنگ روی اون) اگر کسی میتونه اطلاعات بیشتری به من بده - بخصوص در مورد آپدیت کردن فیرم ویرش - ممنون میشم

تا اونجا که من از سایت
http://online.vodafone.co.uk
و منوهای گوشی متوجه شدم ، Vodafone یک شبکه مخابراتی هست که امکانات زیادی رو در اختیار کاربرش میذاره از جمله اینکه توی صفحه اول گوشی بجای More , آیتم Vodafon قرار گرفته که با انتخاب اون به سرور اینترنتی شبکه متصل میشه ، یک منوی Favorites هم داره که مثل همین منو تو بروزرهای اینترنت عمل میکنه، ضمن اینکه انواع سرویس ها رو بطور پیش فرض روش گذاشتن از جمله میسنجر، چت، my Vodafone که مثل my Yahoo عمل میکنه ولی برای موبایل، بازی آنلاین، دیدن فیلم و شنیدن موسیقی ؛ دانلود عکس و فیلم و موسیقی و تم و ....، Mail Box و خلاصه هر کاری که با یه PC میشه انجام داد روی این گوشی قابل انجامه ، منتها تو انگلیس!!

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
من یک k500i دیدم که یک نفر از انگلیس آورده بود ولی طرف مجبور شده بود 30.000 بده تا قفلش رو واسش بشکنن.شما که چنین مشکلی نداری؟

S_Engineer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از hamed1297 :
من یک k500i دیدم که یک نفر از انگلیس آورده بود ولی طرف مجبور شده بود 30.000 بده تا قفلش رو واسش بشکنن.شما که چنین مشکلی نداری؟
قفل چی رو؟ منظور شما قفل شرکت vodafone که نیست؟ اگه اونه که احتمالا طرف خودش اینکار رو کرده چون از همون لحظه اول سیم کارت رو گذاشتم و ازش استفاده کردم ، تا حالا که شکر خدا مشکلی نداشتم کیفیت رادیو و پخش موسیقی و آنتن دهی ش که عالیه، تنها دو تا اشکال به نظر من رسیده ، اول این که اگه تو یک فولدر تعداد زیادی MP3 باشه آپدیت اسم فایلها خیلی کند انجام میشه (با فایلهای دیگه این مشکل رو نداره)، دوم اینکه ضبط صدا از رادیو هم قابل انجام نیست.

اما مشکل اصلی من اینا نیست ، مشکل من اینه که نمیدونم با فلش کردن یا آپدیت فیرم ویر بازم گوشی کار میکنه یا نه؟ راستی اون کا 500 ی که شما دیدی با فلش کردن درست شد؟ یا کار دیگه ای روش انجام دادن؟ میشه فیرم ویرش رو با فیرم ویر کا 500 معمولی (از همین ها که الان تو علاءالدین هست) آپدیت کرد؟ اگه لطف کنید بپرسید ممنون میشم

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
راستش در مورد قفل نمیدونم چطوری بود.میگن که قفل دارن گوشی های ودافون.حالا که خوش بختانه این مشکل رو شما نداری.
اون k500iکه من دیدم مشکلی نداشت که بخواد فلش بشه ولی مال شما رو فکر کنم با آپدیت فریمور بشه مشکل رو بر طرف کرد.
حالا از دوستانی که واردتر هستن یک مشورت بگیرید.موفق باشید.

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از S_Engineer :
سلام
من یک کا 700 آی Vodafone خریدم (فروشنده ش از انگلیس آورده بود) اینطور که بررسی کردم خیلی با کا 700 های موجود در بازار ایران فرق داره (هم از لحاظ منوها و هم برچسب قرمز رنگ روی اون) اگر کسی میتونه اطلاعات بیشتری به من بده - بخصوص در مورد آپدیت کردن فیرم ویرش - ممنون میشم

تا اونجا که من از سایت
http://online.vodafone.co.uk
و منوهای گوشی متوجه شدم ، Vodafone یک شبکه مخابراتی هست که امکانات زیادی رو در اختیار کاربرش میذاره از جمله اینکه توی صفحه اول گوشی بجای More , آیتم Vodafon قرار گرفته که با انتخاب اون به سرور اینترنتی شبکه متصل میشه ، یک منوی Favorites هم داره که مثل همین منو تو بروزرهای اینترنت عمل میکنه، ضمن اینکه انواع سرویس ها رو بطور پیش فرض روش گذاشتن از جمله میسنجر، چت، my Vodafone که مثل my Yahoo عمل میکنه ولی برای موبایل، بازی آنلاین، دیدن فیلم و شنیدن موسیقی ؛ دانلود عکس و فیلم و موسیقی و تم و ....، Mail Box و خلاصه هر کاری که با یه PC میشه انجام داد روی این گوشی قابل انجامه ، منتها تو انگلیس!!

ببين منم يكي از دوستام داره ... حالا اون تفاوتهايي كه اشاره كردي مهم نيستن ... ولي يه تفاوت بزرگ دارند و اينه كه MP3 رو زنگ نمي كنه ... ولي من فريمورشو كه آپديت كردم مشكلش حل شد ... ;)

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
چند وقت پیشا تو یکی از سایتا یه برنامه دیدم که هم وودافون کا 700 رو آنلاک می کرد هم فیرم ورش رو تبدیل به فیرم ور SE میکرد. اما یادت باشه اگه این کارا رو هم بکنی باز از طریق سایت نمیتونی آپدیتش بکنی.

حالا اگه وقتش رو داشتم میگردم برنامه رو برات پیدا میکنم . اما معلوم نیست چقدر طول بکشه چون خیلی سایت هست که باید دنبالش اونجاها بگردم

S_Engineer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از hamed1297 :
راستش در مورد قفل نمیدونم چطوری بود.میگن که قفل دارن گوشی های ودافون.حالا که خوش بختانه این مشکل رو شما نداری.
اون k500iکه من دیدم مشکلی نداشت که بخواد فلش بشه ولی مال شما رو فکر کنم با آپدیت فریمور بشه مشکل رو بر طرف کرد.
حالا از دوستانی که واردتر هستن یک مشورت بگیرید.موفق باشید.
از توجه شما ممنونم ، امیدوارم دوستان واردتر هم سری به اینجا بزنن :)
نکته جالب اینه که شبکه IR-TCI رو به عنوان شبکه ودافون میشناسه و حتی آرم ودافون رو کنار اسم این شبکه نشون میده و وقتی هم که Vodafone Online رو اجرا میکنم دنبال سرورش میگرده و سعی میکنه به اون کانکت بشه!!

S_Engineer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از behnam_wk8 :
ببين منم يكي از دوستام داره ... حالا اون تفاوتهايي كه اشاره كردي مهم نيستن ... ولي يه تفاوت بزرگ دارند و اينه كه MP3 رو زنگ نمي كنه ...
جالبه که کا 700 من ام پی تری رو هم بعنوان زنگ قبول میکنه :cool: با این که تو
http://forums.mobiledia.com/topic18269-0-asc-20.html
خوندم که مال اونا این کار رو نمیکنه ، جالبتر اینکه جای دیگه ای هم خوندم که فریمویر طرف مثل مال من R2N001 بوده و بازم مشکل زنگ ام پی تری داشته:cool:
بهر حال الان تنها دلیل من برای آپدیت فیرمویر مصرف باطریشه که زود تموم میشه، یعنی اگه صفحه ش روشن باشه دو سه ساعته خالی میکنه (البته اینم میدونم که باتری کا 700 ضعیفه و زود خالی میکنه ولی خیلی جاها خوندم که با آپدیت فیرمویر خیلی بهتر میشه) ، حالا اگه اون دوتا اشکال بالا (یعنی ضبط از رادیو و کندی دستگاه تو آپدیت اسم فایلهای ام پی تری) هم رفع بشه که نور علی نوره

به نقل از behnam_wk8 :
ولي من فريمورشو كه آپديت كردم مشكلش حل شد ... ;)
اونم ودافون بود؟ کجا آپدیت کردی؟ چقدر هزینه داشت؟ بعدش مشکلی نداشتی؟ مثلا دستگاه بالا نیاد یا هنگ کنه و...
چون مال من هنگ تو کارش نیست نمیخوام بیگدار به آب بزنم

S_Engineer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از vocian :
چند وقت پیشا تو یکی از سایتا یه برنامه دیدم که هم وودافون کا 700 رو آنلاک می کرد هم فیرم ورش رو تبدیل به فیرم ور SE میکرد. اما یادت باشه اگه این کارا رو هم بکنی باز از طریق سایت نمیتونی آپدیتش بکنی.
اسم اون برنامه unlockitnow نبود؟

به نقل از vocian :
حالا اگه وقتش رو داشتم میگردم برنامه رو برات پیدا میکنم . اما معلوم نیست چقدر طول بکشه چون خیلی سایت هست که باید دنبالش اونجاها بگردم
اگه این کار رو بکنید که خیلی ممنون میشم اگر هم فرصت نکردید یه سرنخ به من بدید شاید تونستم پیداش کنم

S_Engineer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
یه مقاله جالب تو
http://forums.mobiledia.com/topic18269.html
برای شکستن قفل ودافون دیدم ، ولی متاسفانه نرم افزارهای بدرد بخورش پولیه، اگه تو علاءالدین بتونن با یه هزینه معقول گوشی منو آپدیت کنن مشکلی نیست میرم اونجا منتها منتظرم ببینم کسی تجربه اینکار رو داره یا نه چون از عاقبتش میترسم

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از S_Engineer :
جالبه که کا 700 من ام پی تری رو هم بعنوان زنگ قبول میکنه :cool: با این که تو
http://forums.mobiledia.com/topic18269-0-asc-20.html
خوندم که مال اونا این کار رو نمیکنه ، جالبتر اینکه جای دیگه ای هم خوندم که فریمویر طرف مثل مال من R2N001 بوده و بازم مشکل زنگ ام پی تری داشته:cool:
بهر حال الان تنها دلیل من برای آپدیت فیرمویر مصرف باطریشه که زود تموم میشه، یعنی اگه صفحه ش روشن باشه دو سه ساعته خالی میکنه (البته اینم میدونم که باتری کا 700 ضعیفه و زود خالی میکنه ولی خیلی جاها خوندم که با آپدیت فیرمویر خیلی بهتر میشه) ، حالا اگه اون دوتا اشکال بالا (یعنی ضبط از رادیو و کندی دستگاه تو آپدیت اسم فایلهای ام پی تری) هم رفع بشه که نور علی نوره

اونم ودافون بود؟ کجا آپدیت کردی؟ چقدر هزینه داشت؟ بعدش مشکلی نداشتی؟ مثلا دستگاه بالا نیاد یا هنگ کنه و...
چون مال من هنگ تو کارش نیست نمیخوام بیگدار به آب بزنم

علاءالدين زير زمين ... خداي موبايل ... اسمشم مدرسه موبايله ... اين دوستم مشكل باطري نداشت ... فقط زنگ بود كه حل شد ...

S_Engineer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از behnam_wk8 :
علاءالدين زير زمين ... خداي موبايل ... اسمشم مدرسه موبايله ... اين دوستم مشكل باطري نداشت ... فقط زنگ بود كه حل شد ...
ممنون :) .

بالا