Nevissande
Registered User
- نوشتهها
- 1,103
- لایکها
- 10
من میتونم با سرعت خوب و بدون قطعی تظمین کنم! به شرط اینکه خودتون خاموش نکنینیه vps ویندوز که عالی باشه سراغ دارین؟ قطعی نداشته باشه اصلا
من میتونم با سرعت خوب و بدون قطعی تظمین کنم! به شرط اینکه خودتون خاموش نکنین![]()
نه عزیزالبته این نامحدود بودن پهنای باند هم حکایت این هاست های اشتراکی خارجی Oversell هست ...
آقا VPS لینوکس دارم برات ماهی 10 دلار ، با رم 192 و 5 گیگ فضا و پهنای نامحدود ، میخوای؟ بیا پ.خ !1.eng.ir همشهری vps لینوکس چیزی داری بابا!؟
آقا VPS لینوکس دارم برات ماهی 10 دلار ، با رم 192 و 5 گیگ فضا و پهنای نامحدود ، میخوای؟ بیا پ.خ !
آقا VPS لینوکس دارم برات ماهی 10 دلار ، با رم 192 و 5 گیگ فضا و پهنای نامحدود ، میخوای؟ بیا پ.خ !
همشهری ؟!!!!1.eng.ir همشهری vps لینوکس چیزی داری بابا!؟
همشهری ؟!!!!
آره دارم، با چه مشخصاتی میخوای ؟!!
پ.خ بده قیمت توپ بهت میدم![]()
نه بابا، من خودم که میدونی هاست ندارم ، چندبار هم که از خودت سوال پرسیدم در مورد VPSمشتری رو روو هوا میزنیــا !![]()
نه بابا، من خودم که میدونی هاست ندارم ، چندبار هم که از خودت سوال پرسیدم در مورد VPS
فقط خواستم این رفیقمون یه چیز خوب گیرش بیاد چون بهم یه جا راهنمایی کرده بود
تازه اون 5 گیگ نیست ، 10 گیگه![]()
نه بابا، من خودم که میدونی هاست ندارم ، چندبار هم که از خودت سوال پرسیدم در مورد VPS
فقط خواستم این رفیقمون یه چیز خوب گیرش بیاد چون بهم یه جا راهنمایی کرده بود
تازه اون 5 گیگ نیست ، 10 گیگه![]()
نه کلی گفتم، خوب اکتیو هستی، طرف تایپیک نزده پستش رو دادی
در مورد جناب متالیک هم درست میفرمایید،شخصیت پرفکتی دارند! :blush:
روش ميشه كلاينت تورنت نصب كرد؟آقا VPS لینوکس دارم برات ماهی 10 دلار ، با رم 192 و 5 گیگ فضا و پهنای نامحدود ، میخوای؟ بیا پ.خ !