• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Vps و پشنیبانی میخوام

dr.alii

Registered User
لایک‌ها
199
سلام
من از یکی از هاست های معروف که خدا خیرش بده خیلی ضعیف داره کار میکنه هاست دارم
الان همه میگن سرور مجازی خوبه بگیر
من اصلا با اینا کار نکردم

سایتم کلا 2گیگ هست.. 10گیگ هم هاست دانلود دارم
الانم یه اسکریپت دارم که روی پارس پک هست.. اونم فک کنم وی پی اس بگیرم دیگه نیازی نیس اونجا باشه..

ولی خب نمیدونم وی پی اس چی هست؟ چیجوریه؟ وی پی اس نداریم از همون اول دایرکت ادمین یا سی پنل داشته باشه؟ کسی هست راهنماییم کنه؟ اصلا بگیرم؟

حالا خوباش کدومان.. خوب باشه خیلی گرون مثه هاست دی ال هم نباشه.. من سرعت خوب واسم مهمه...

مرسی:)

php-pro.ir

Registered User
لایک‌ها
84
سلام.دکتر سرور مجازی ایران سرور بهتر از بقیست.پشتیبانیم داره.ولی خوب وی پی اس در کل هزینه بالایی داره.ولی تو سرور مجازی ایران سرور دات کام بهتر از بقیست

dr.alii

Registered User
لایک‌ها
199
سلام.دکتر سرور مجازی ایران سرور بهتر از بقیست.پشتیبانیم داره.ولی خوب وی پی اس در کل هزینه بالایی داره.ولی تو سرور مجازی ایران سرور دات کام بهتر از بقیست
مرسی طراح کاربلد اسکریپتمون:)

Sent from my GT-I9192 using Tapatalk

php-pro.ir

Registered User
لایک‌ها
84
ببین دکتر جون سرور مجازی چیزی عجیبی نیست.
این دایرکت ادمین و سی پنلی که میگی برا مدریت همون هاست یا فضایی که استفاده میکنی به کار میرن.
رو سرور مجازی هم به کار برده میشن.البته چون لایسنس سی پنل گرونه معمولا با دایرکت ادمین تحویلت میدن عزیز.
سرو مجازی مثل همون هاست شماست که مثلا از همون پارس پک خریدی اما با مکانات نامحدود.معمولا سایتایی که بازدید خیلی خیلی بالایی دارن از سرور مجازی استفاده میکنن.
کلا امکانات نامحدودی در اختیارت میذاره.اما مثلا تامین امنیتش و .. هزینه بره برات.
پیشنهاد من اینکه فعلا از همون هاستی که امروز خریدی استفاده کن.تا اون چند هزارتایی هم جواب میده.

irmelody.in

Registered User
لایک‌ها
369
سلام. مچکرم. شرمنده ولی بهم توضیح میدین vps اصلا چیجوریه؟! من تصورم از هاست فقط دایرکت ادمینه!
سرور مجازی اگر ویندوز باشه دقیقا مثل همین ویندوزی هست ک رو سیستم شما نصب هست و دارید استفاده میکنید چیز خاصی نیست یه ارزون بگیرید تست کنید یکم راه بیافتید بعدا یدونه خوب خریداری کنید

بالا