• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

w300

p9900

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
قراره برای یکی از دوتسانم دبیلو 300 رو پیشنهاد بدم قدرت موزیک و دوربین اون رو مقایسه نمایید

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
یعنی یک مرد پیدا نمیشه فروم موبایل رو از شر تنگنا نجات بده!؟

شرمنده. من زیاد تو بخش آزاد نمیرم. این جریان تنگنا چیه که اینقدر معروف شده و همه جا میشناسنش؟!!:blink: :wacko:

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
هیچی بابا! یه آدم عقده ای هستش که هی یوزر میسازه و بن میشه!
عقده توجه داره طفلی!
قول میدم این تاپیکم ازالکی درست کرده و فقط می خواسته بگه منم هستم!
همون userf قبلی!
تنگنای عزیز! همون گفتگوی آزاد رو به گند میکشی بس نیست؟! باید بیای اینجا رو هم خراب کنی؟!
واسه تنوع هم که شده یه مدت برو به یه فرم دیگه گند بزن!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
شرمنده. من زیاد تو بخش آزاد نمیرم. این جریان تنگنا چیه که اینقدر معروف شده و همه جا میشناسنش؟!!:blink: :wacko:

فیلم روانی رو دیدی ؟ خسرو شکیبایی بازی میکنه؟

این هر دفعه یک آیدی باز میکنه و شروع میکنه تاپیک الکی باز کردن تا بن بشه! جالبه که چند ساله کارشه و هیچوقت خسته نشده! اگر یک دهم این پشتکارو تو درس خوندن داشت الان جایزه نوبل فیزیک رو برده بود

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
فیلم روانی رو دیدی ؟ خسرو شکیبایی بازی میکنه؟

این هر دفعه یک آیدی باز میکنه و شروع میکنه تاپیک الکی باز کردن تا بن بشه! جالبه که چند ساله کارشه و هیچوقت خسته نشده! اگر یک دهم این پشتکارو تو درس خوندن داشت الان جایزه نوبل فیزیک رو برده بود

عجب! ایول پشتکار! خدا حفظش کنه!!!:D

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
اصلا آدم تعجب میکنه! هر آدم سالمی که این قدر بهش توهین شه خودش میزاره میره! ولی این سیریش ول هم نمیکنه! اصلا دوست داره تحقیر شه! واقعا اعجوبه است این تنگنا!
یه سوال هم داشتم! مگه یکی که بن میشه، IP ایش بلوک نمیشه؟! پس این چجوری هی یوزر میسازه؟!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
ا
یه سوال هم داشتم! مگه یکی که بن میشه، IP ایش بلوک نمیشه؟! پس این چجوری هی یوزر میسازه؟!

اگر بگن این بیچاره میره مادر بردش رو هر دفعه میفروشه و خط تلفن عوض میکنه و هی ویندوز ری اینستال میکنه که یک تاپیک الکی بزنه من که تعجب نمیکنم ولی گناه داره کاش به خانواده اش کمک میکردیم به یه مرکزی معرفیش کنند

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
اگر بگن این بیچاره میره مادر بردش رو هر دفعه میفروشه و خط تلفن عوض میکنه و هی ویندوز ری اینستال میکنه که یک تاپیک الکی بزنه من که تعجب نمیکنم ولی گناه داره کاش به خانواده اش کمک میکردیم به یه مرکزی معرفیش کنند

مشکل اين آقا از خانوادش نشات ميگيره وگرنه اين بنده خدا که مادر زاد اينجوري نبوده که عقده هاي کودکي که در خانوادش شکل گرفته باعث شده اينجوري بشه

p9900

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این توهین ها رو فکر کنم شما توی خانه خودتان تجربه کرده اید چون معلومه

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
این توهین ها رو فکر کنم شما توی خانه خودتان تجربه کرده اید چون معلومه
بهش میگم! بنظر من بهتره به این تاپیک ها که تنکنا میزنه اصلا جواب ندیم!

بالا