• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

W810 آیا واقعا بهترین؟

ReCoLoR

Registered User
لایک‌ها
5
سلام به دوستان گل PT
قصد خرید یک گوشی در رنج 280 برای gf دارم.
با تحقیقات زیاد متوجه شدم واقعا W810 در این رنج بدون رقیبه. از اینکه تاپیک جدید در مورد W810 زدم عذر میخوام. تمام تاپیکهای راجع به این گوشیو خوندم تا جایی که اینقدر مطمئن شدم واقعا ارزشش در مقابل قیمتش عالیه.

اما 5300 نوکیا به تازگی نظرمو جلب کرده. تو سایت gsm هردو گوشی پا به پای هم حرکت میکنن جز مواردی مثل شارژ بیشتر سونی اریکسون.
موردی که در W810 آزارم میده یکی دکمه های سفت کلیدهای جهت دارشه و اون یکی حفاظ نداشتن لنز. 5300 رو دستم نگرفتم و باهاش کار نکردم. بنابراین اگر تجربه ای از هردو گوشی دارین خواهشا بدون تعصب بگید و مقایسه لازمو انجام بدین.

سوال اینجاست : آیا این بار هم W810 برتره؟​

گوشی دیگه ای همپای این دو گوشی در همین رده قیمت (280 تا 300) سراغ دارین ذکر کنین. من خودم تجربه کار با خیلی از گوشیها در رنج قیمت 200 تا 300 داشتم. شما هم نظراتتونو بگید.
پ ن : لطفا نگید W550 !

ممنون;)

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
5300 یه برتری واضح داره به 810: صفحه ی نمایشش
و یه ضعف خیلی اساسی جلوش داره: دوربینش!
اینکه 810 محافظ لنز نداره همچین مشکل بزرگی هم نیست! خیلی بهتر بود که بشه مثل 800 سه سوته بکشیم پایین و عکس بگیریم(!) ها
39.gif
،ولی خیلی اذیت نمی کنه، خیلی هم کثیف نمی شه. کلیدهای جهت دارهم به نظر من خیلی بهتره همینجوری باشه!

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
5300 رو من از نزدیک دیدم ....البته روشن نبود....مکانیزم کشویی اش یکم بد جوره...به نظرم زیاد خوب نباشه...حالا باید خودتون تو دست مقایسه کنید....

مورد دیگه مموری کارت 512 هست که همراه w810 هست...نمیدونم 5300 مموری کارت تو جعبه اش چنده؟

یه مورد دیگه دوربین برتر w810 هست که هم ماکرو داره هم اتوفوکوس و واقعا عکسهای عالی ای میگیره....به نظر من w810 بهتره

Banned_Bananas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر من انتخاب بین W810i و 5300 Nokia خیلی ساده هست و من اگر جای شما باشم بدون شک 5300 رو انتخاب میکنم.
ببینید 5300 به نسبت W810i گوشی جدیدتر و قدرتمند تری هست و الان تازه وارد بازار شده و هنوز نمونه تقلّبی نداره ولی این موضوع در مورد W810i که خز شده صدق نمیکنه، ضمناً به نظر من دختر ها از شکل ظاهری 5300 قرمز، بیشتر از رنگ مشکی یا سفید W810i خوششون میاد.
قدرت بالای پردازش اطلّاعات در 5300 ضعف دوربینش رو کمرنگ میکنه.... در هر حال خود من چون خیلی دوربین برام مهم نیست و قدرت پردازش گوشی برام مهمّه 5300 رو انتخاب میکردم.

127fs1700022.gif

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
با توجه به اینکه برای دختر میخوای به نظرم 5300 بهتره. ولی اگه دوربین خیلی مهمه برو سراغ W810i !

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نظر من انتخاب بین W810i و 5300 Nokia خیلی ساده هست و من اگر جای شما باشم بدون شک 5300 رو انتخاب میکنم.
ببینید 5300 به نسبت W810i گوشی جدیدتر و قدرتمند تری هست و الان تازه وارد بازار شده و هنوز نمونه تقلّبی نداره ولی این موضوع در مورد W810i که خز شده صدق نمیکنه، ضمناً به نظر من دختر ها از شکل ظاهری 5300 قرمز، بیشتر از رنگ مشکی یا سفید W810i خوششون میاد.
قدرت بالای پردازش اطلّاعات در 5300 بعلاوه Symbian 9.1 بودنش، ضعف دوربینش رو کمرنگ میکنه.... در هر حال خود من چون خیلی دوربین برام مهم نیست و قدرت پردازش گوشی برام مهمّه 5300 رو انتخاب میکردم.

این اطلاعات رو از کجا میارید؟

5300 سیمبینه؟ کجاش سیمبینه؟؟:blink:

دوربینش هم که 1.3 هست که کلا یعنی در مقابل w810 هیچ حرفی تو دوربین نداره...

Banned_Bananas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این اطلاعات رو از کجا میارید؟

5300 سیمبینه؟ کجاش سیمبینه؟؟:blink:

دوربینش هم که 1.3 هست که کلا یعنی در مقابل w810 هیچ حرفی تو دوربین نداره...

شما درست گفتید، اصلاح شد.

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
به نظر من اونایی که طرفدار گوشی های نوکیا هستند، فقط این حرف ها رو میزنند ، که قدرت پردازش کدوم بهتر و کدوم بدتره

از نظر من که یکی از طرفدارهای سونی اریکسون هستم، میگم تا صد سال دیگه هم نوکیا نمی تونه حرفی برای گفتن تو دوربین داشته باشه، چون حرچی باشه معماری عکاسی گوشی ماله سونی هست که روی گوشی های سونی اریکسون پیاده سازی میکنند

و در سیمابین بودن یا نبودن یه گوشی اصلن امتیازی نیست
الان دیگه نمیشه از تلفن های همراه برای شماره گیری و ردوبدل کردن اس ام اس استفاده کرد
اونا با قابلیت های زیادی وارد بازار شدند، مثلا من مسافرت که بودم تازه فهمیدم که دوربین چه قدر برای گوشی مهم هست ;) و همین طور گوش دادن موزیک

نوکیا فقط اسمش زیادی بزرگ شده، البته اونم در بازار ایران که مردم دهن بین هستند، اما اگه با اطلاع گوشی بخرند میبینند سونی با توجه به امکانات و راحتی کار خیلی به صرفه تر هست

اصلا از نظر من مقایسه این دو گوشی کار اشتباهی هست :lol:

yearss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزیز دقت کنند که سیستم عامل سایمبین کامل ترین سیستم عامل گوشی های موبایل است در واقع بخاطر نوعی لینوکس بودن سایمبین باعث محبوبیت گوشی شده است شما با وجود سیستم عامل می تونید روی امکانات صوتی و تصویری گوشی مانور بدید

شرکت معظم نوکیا طرفداران خاص خودشو داره
شرکت معظم سونی اریکسون هم طرفداران خاص خودشو داره

من میخواستم بدون جانبداری از کسی یا این دو شرکت نظرم رو بگم:

1- توی دوربین گوشی N90 نوکیا عکس های شفاف و طبیعی تری میگیره منظورم رنگ پردازی های اون هستش

2- گوشی N90 نوکیا توی دوربین هیچ رقیبی با دیگر همتایان خود نمیگذارد

3- کسانی که بیشتر موزیک دوست دارند سراغ سری دبیلو از شرکت سونی اریکسون میروند ولی نظر من بر این

عقیده است که همه چیز گوشی آهنگ نمیشود بله داشتن سیستم عامل سایمبین (لینوکس کوچولو) باعث میشه

ما با گوشی بیشتر آشنا بشیم

ووو:
این دعوا ها بی معنی و این دعوا سر لحاف ملا دددنده

هرکسی با هر عقلی که داره میدونه چی انتخاب کنه گاهی وقت ها تنوع توی زندگی لازم هستش تا انسان به نهایت عقلی خودش برسه حال چه گوشی w810 باشه و چه 5300 مهم اینه که این گوشی در دستان چه کسی کار میکنه

من خودم دبیلو 810 دارم این گوشی بعد از مدتی موزیک گوش دادن باهاش احساس خستگی خواهید کرد و نیاز سایمبین رو بیشتر حس می کنید

همانطورکه داشتن چهره بهمراه اخلاق نیکو در زندگی مهم است داشتن این ویژگی ها در گوشی یعنی داشتن سایمبین هم خوب هستش

yearss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز شما بهتره اولش بری یه کلاس زبان انگلیسی تا با تلفظ های صحیح آشنایی پیدا کنی چون تلفظ صحیح اون همونه که من گفتم چون توی یکی از شبکه های ماهواره داشت تبلیغ گوشی پی 990 رو میکرد و به اسم سایمبین این رو تلفظ میکرد
مشکل از بی سوادی شماست
در ضمن من تنگنا نیستم

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
دوست عزیز شما بهتره اولش بری یه کلاس زبان انگلیسی تا با تلفظ های صحیح آشنایی پیدا کنی چون تلفظ صحیح اون همونه که من گفتم چون توی یکی از شبکه های ماهواره داشت تبلیغ گوشی پی 990 رو میکرد و به اسم سایمبین این رو تلفظ میکرد
مشکل از بی سوادی شماست
در ضمن من تنگنا نیستم

در اینکه تنگنایی شکی نیست چون به عنوان یه یوزر جدید برات باید سوال پیش میومد که تنگنا کیه؟
ضمنا بکش خودتو! سیمبین تلفظ میشه! simbian! ُُاسنجوری هم مینویسند! Symbian! ضمنا فهمیدیم ماهواره داری!

ReCoLoR

Registered User
لایک‌ها
5
دوستان ممنون از نظراتتون.

فکر میکنم به قول یکی از دوستان بهتر باشه از نزدیک کمی با 5300 کار کنم ببینم مکانیزم کشویی یا دوربینش به چه صورته. البته اینو میدونم که از 810 دوربین خیلی ضعیفتری داره اما در مقابل ، اون دکمه های Play در کنار مانیتور ناخودآگاه این حس رو به آدم القا میکنه که کیفیت پخش آهنگش باید خیلی خوب باشه.
در کل تمایلم سمت 810 هستش.

ضمناً به نظر من دختر ها از شکل ظاهری 5300 قرمز، بیشتر از رنگ مشکی یا سفید W810i خوششون میاد.

حق با شماست. ظاهرش واقعا زیباست. ولی ظاهر فکر نمیکنم نه برای اون نه برای من مهم باشه. بیشتر دنبال گوشی بهتر هستم.

هرکسی با هر عقلی که داره میدونه چی انتخاب کنه گاهی وقت ها تنوع توی زندگی لازم هستش تا انسان به نهایت عقلی خودش برسه حال چه گوشی w810 باشه و چه 5300 مهم اینه که این گوشی در دستان چه کسی کار میکنه

همه عقل داریم. این درست. اما هیچکس عالم دهر نیست. هیچکس نیست که با تمام گوشیهای دنیا کار کرده باشه (یا اگر باشه یک در میلیون) و از طرفی 5300 تازه اومده و امتحان خودشو پس نداده اما وضعیت 810 فرق میکنه. به همین خاطره که پرسیدم.

taylor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
5300 بهتره شک نکنید

Pixma

Registered User
لایک‌ها
0
اینکه 810 در مورد موزیکال جواب داد شکی نیست!!! و بهتیرن موزیکال هم انتخاب شد!!!

اما من تو نقد ها خیلی تعریف از 5300 می شنوم خیلی هم مشتاقم امتحان کنم!!!

چون میگن تحول نوکیا در قسمت موزیکال هست!!

اگه کسی بیاد که هم 810 رو تست کرده هم 5300 خیلی حال میده!!!:happy:

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
میگن 5300 مشکل نرم افزاری داره و هنگ میکنه!
تا حالا کسی خریده ببینه راسته یا نه؟!
در مورد دوربینش هم کیفیتش خیلی پایینه!
1.3 خیلی پایین نیست متوسطه مگر اینکه واقعآ 1.3 نباشه!

بالا