• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

W810 اصل و تقلبی

LuxeTech

Registered User
لایک‌ها
0
شنیدم بازار پر شده از W810 تقلبی. چطور میشه تشخیص داد؟ این جدا از وضعیت سریال گوشی است. لطفا دوستانی که اطلاعات دارند راهنمایی کنند.

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
اینو با دست گرفتن گوشی و امتحان کردن قسمتهای مختلفش (اگر گوشی بازی زیاد کرده باشی) میشه تشخیص داد...معمولا این گوشیها قابهای نامرغوبتری نسبت به اصلیها دارند...ممکنه صداشون ضعیف باشه و....!!!

LuxeTech

Registered User
لایک‌ها
0
میتونی اطلاعات دقیق تر و فنی تری بدی؟

W800 و K750

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
اطلاعات فنی نمیخواد ...اگر قاب اصلی گوشی رو دیده باشی یا کلا با گوشیهای اصلی زیاد کار کرده باشی ...این گوشیها که بیاد دستت فورا میفهمی refurbished هستند

LuxeTech

Registered User
لایک‌ها
0
من دیروز علائدین بودم. W810 زیاد بود. رو همشون دقیق شدم ولی تفاوتی بینشون ندیدم که مشخص کنه کدوم اصله یا Refurbished.

LuxeTech

Registered User
لایک‌ها
0
اینو تو سایت eBay پیدا کردم:

There has been a recent Unfortunate Practice of selling “Factory Refurbished Phones” as “New”. We urge all eBay customers not to get duped into buying Phones which are sub standard or the price points are too good to be true. Some Pointers to help you identify these phones.

Do Not Accept Phones in White Boxes
Factory Refurbished Phones often have some faults mainly : Back Cover will Not Fit Right or The Color will not be uniform across the phone.
Make Sure the IMEI Number on the Box and The back of the Phone Match (Near the Battery Bay)
Known Refurbished Phone Models in the Market: Motorola: V3/L2/U6/K1/L7 Nokia: 7370/7360/6111.

نکات خوبیه.

بالا